|
Bildirim
Şöyle yorumları aşırı komik buluyorum, 5'i mi seviyorsun hocam nerden geldi bu 5 bin açıklar mısın?
Bu adamlar belki 5 ay bunun üstüne kafa yordular analiz sonucunda 1000'de karar kıldılar ama sen 10 saniye tek başına düşününce daha iyisine karar verdin öyle mi? Komik diye boşuna demiyorum. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Haberde Tesla'Shell istasyonunda Tesla şarj eden sürücü fotografı, bu şarj etme işinin benzin almak gibi kısa ve pratik olacağını ima ediyor. Tabi ki külliyen yanlış. Shell gibi bir dev kazançlı benzin işini kapatıp elektrik işine geçiyorsa elektrik işi de kazançlı demektir. Ticarette birşeyin kazançlı olabilmesi için çok düşük fiyattan maledilebilmesi gerekir. Dolayısıyla elektriğin üretim maliyeti cok düşük olmalı. Elektrik benzine göre bedavaya dagıtılıyor, oradan da kazanç var. Peki elektrik nasıl üretiliyor? Rüzgar çiftliğinde, rüzgar eserek. Son 2 aydır Anadoluda hiç rüzgar esmiyor. Rüzgardan gelmeyen elektrik güneş çiftliginden gelecek. Fakat 2 aydır havalar bulutlu güneş te yok, dev Shell nerden elektrik bulacak da satacak. Bir bildikleri vardır muhakkak, bekleyip görelim. |
|