1 Haziran – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında tek seferde her 600 TL ve üzeri yakıt alımında, fişte yer alan şifre ile kampanyaya katılan tüm ClubSmart üyelerini sürpriz yakıt puanlar bekliyor! *Kampanya kapsamında tek seferde 10 TL, 25 TL, 50 TL, 100 TL veya 450 TL değerinde yakıt puanlardan herhangi birini kazanabilirsiniz. Kampanya sayfası : < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Shell'in 100. yılına özel BOŞ YOK kampanyası
-
-
Onceden herhangı bır katılım yapmadınız degıl mı? Dırek alım yapınca kod gelıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cuma günü kodu gönderdim 10 TL geldi. 450 TL yi geçtim. 25 TL bile gelse razıyım ama bana hep 10 TL gelir
Gelen 10tl kullanım süresi var mi hepsini biriktirip harcayamaz miyiz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ödeme sonrası verilen fişin sol altında kod var. Konudaki linkten girince kod ve numara girilerek işlem yapılıyor. Öncesinde bir katılım yok
%99 u 10tl dir muhtemelen
-
10 lira çıkar boşuna uğraşmayın. Aytemiz alın geçin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genelde shell'den 500'er alıyordum 600 alır şansımı denerim, kısmet :)
pompacının verdiği fişten otomatik çıkıyor herhalde kod, konuda yazılanlardan anladığım kadarıyla sonra da bu linkten onaylatıyoruz 48 saat içinde shell kartımıza yükleniyor
www.shell.com.trShell’in yüzüncü yılına özel kampanyasında BOŞ YOK!https://www.shell.com.tr/suruculer/shellden-avantajli-kampanyalar/shell-in-yuzuncu-yilina-ozel-kampanyasinda-bos-yok.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber#iframe=L2V3aW5yZWdpc3Rlcg
-
taşıt tanımya da veriyor mu acaba
-
Bir ara baya yaygın virüstü bu Shell 100.yıl kampanyası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 4 Haziran 2023; 16:54:34 > -
4.000.000.000.000 yani 4 trilyon tl ~ 200 milyar dolarlık şirket 10 (on) tl dağıtıyor. ilginç.
edit= 1 sıfır fazla olmuş, düzeltildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 4 Haziran 2023; 19:15:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 tl ciklet alamıyon
-
25tl geldi. Kampanya sonuna kadar toplam 8 katılma hakkı var sanırım.
-
Sizin gibi birçok kişi 500 tl lik aldığı için 600 tl yapıyorlar kampanyayı zaten.
-
Eskiden 100'er alıyorduk şu an karşılığı 500 oldu o zaman da 125-150 filan yapıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam kampanyaları :)
Yarım deponun az üstüne çıkıyor işte anca idare ediyor
-
adamların her 600 tl den aldığı kâr ile size 10 tl sus payı vererek zenginliklerine zenginlik katmasını amaçlayan bir kampanya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapmasa ne olurdu...Yakıt almayacak mıyız?
-
Petrol Ofisi'nde Money ve Money Gold uygulamalarından alınacak kodlar sayesinde ay içinde toplam 1000 TL yakıt alımına 55 TL Positive puan veriyor. En azından kaç kuruşluk puan kazanılacağı garanti.
-
alacaz tabi yandaki bp den po dan opetten müşteri çekilecek ya 100 yıl şerefine
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu daha müşteriyi düşünen mantıklı bşr kampanya keriz yerine koymuyorlar en azındanquote:
Orijinalden alıntı: Bilen BiriPetrol Ofisi'nde Money ve Money Gold uygulamalarından alınacak kodlar sayesinde ay içinde toplam 1000 TL yakıt alımına 55 TL Positive puan veriyor. En azından kaç kuruşluk puan kazanılacağı garanti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
10 lira çıkar boşuna uğraşmayın. Aytemiz alın geçin.
|
%99 u 10tl dir muhtemelen |
4.000.000.000.000 yani 4 trilyon tl ~ 200 milyar dolarlık şirket 10 (on) tl dağıtıyor. ilginç.
edit= 1 sıfır fazla olmuş, düzeltildi. |
adamların her 600 tl den aldığı kâr ile size 10 tl sus payı vererek zenginliklerine zenginlik katmasını amaçlayan bir kampanya
|
disariya 1 damla atsaydiniz |
tek seferde 450 TL kazandım. |
Fişinde kod çıkmayanlar canlı desteğe bağlanıp kodlarını alabilirler. Bana ₺25 çıktı. https://support.shell.com.tr/hc/tr Sağ alt köşede Destek yazan bir baloncuk çıkıyor ona tıklayarak canlı desteğe ulaşılıyor. |
Benzer içerikler
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- shell yağ değişimi
- lcw adım at kazan nedir
- trendyol üye olmadan iade nasıl yapılır
- kasım indirimleri ne zaman
- letgo güvenli ödeme
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X