|
Bilgisayarlara son 1 yılda yüzde 80'in üzerinde zam
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
:)
-
enflasyon %10 efendim.
-
şükretmeyi bilin,neyinize yetmiyo telefon
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
O kadar israf nasıl karşılanacak sonra,indirim yerine yeni vergi,zam gelir anca.
-
Zamdan da zam haberinden de herşeyden de bıktık yeminle bıktık. Battıkça batıyoruz.
Üretici firma fiyatı yükseltirse zam olur. Fakat yurt dışına bakıyorsun fiyatlar aynı. Dolayısıyla ürünlere zam geldiği yok. Ülkemizdeki kurlar artık günlük olarak yükseldiği için burada fiyat güncellemesi oluyor. Zam yapsalar duramazsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neyse ki geçen yıl yeniledim pc'yi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 4 Kasım 2020; 16:38:18 >
-
Bilgisayar bizim neyimize.Tek cekirdekli islemci neyimize yetmiyor.Napacagiz 8cekirdek islemcileri.
Mayin tarlasi oynayin , solitaire oynayin tamamdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
durun daha yeni başladık
-
-
Dolara bakmayanlar utansin.
-
bana abartılı geldi. keyif çayı için.
-
24 Haziran 2018 seçiminden 3-4 gün önce sistemimi yeniledim. Sürekli söylenen şey şuydu hatırlarsınız "Seçimden sonra dolar kademeli olarak düşecek".
Sonrasında olanları siz biliyorsunuz zaten
-
-
Şu anda hurda diyeceğim laptoplar 4 bin TL'den başlıyor
Bakın direkt hurda
15.6 inc en düşük fiyatlı laptop bu
https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/hometech-alfa-550i_spp_840784
4247 TL
Daha altına yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 4 Kasım 2020; 16:54:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SECoursesŞu anda hurda diyeceğim laptoplar 4 bin TL'den başlıyor
Bakın direkt hurda
15.6 inc en düşük fiyatlı laptop bu
https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/hometech-alfa-550i_spp_840784
4247 TL
Daha altına yok
celeron veya atom işlemcili bir dizüstü 4000 tl den başlıyor vay be youtube da 1080p izlenmez bunlarla lan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 4 Kasım 2020; 18:40:1 >
enflasyon %10 efendim. |
bana abartılı geldi. keyif çayı için. |
Ne dolar ne de euro son 1 yılda %80 artmadı (Artış %55, facia) akakçe'ye girin laptopları inceleyin. Son 2-3 ayda hepsinde dikine fiyat güncellemesi göreceksiniz. Bu haber de ağustosta yayınlansaydı bu kadar büyük fark olmazdı. Bahane basit kurlar. Gerçek sebep öğrenciler seve seve laptop almak zorunda eğitim için. Bizim karaktersiz milletten de bu beklenir. Kur %10 artınca en az %30 zammı geçiriyorlar. Şimdi dediğimi anlamayanlar olacak gerçi kime anlatıyorsam... |
Kur enflasyon vs hiçbir sebep yokken sırf ramazan geldiğinde gıdalara zam yapan bi milletten bahsediyoruz hocam bu millet çoktan ahlakı unutmuş hala bacak arasında arıyor. Öğrenciler zina yapıyor diye bekara ev vermeyen adamlar kira vergisi ödeme ek için takla atıyor ama onu haram görmüyor, sorsan faiz haram içki haram.
|
celeron veya atom işlemcili bir dizüstü 4000 tl den başlıyor vay be youtube da 1080p izlenmez bunlarla lan |
amazondan 165 liraya aldığım mouse um 225 lira olmuş bir buçuk ay içinde.. bozulduğu için iade ettim. 225 liradan satın aldım geri. aradaki fiyat farkını amazon karşıladı. amazon karşılamasaydı alamazdım. 5 10 liranın bile hesabını yapıyoruz artık. |
Ekonomimizin çöktüğü doğrudur, ama görüyorum ki ahlakımız daha hızlı çöküyor. EBA dersleri ilk başladığında 90 liraya aldığımız webcam 50 liraya düşmüş. Şimdi dolar yükselmesine rağmen fiyat düştüğüne göre, EBA'nın ilk günlerindeki halkın webcam ihtiyacından faydalanmışlar adi şerefszler. |
Benzer içerikler
- gizli instagram hesabı görme
- en iyi android emulator
- instagram dondurma
- facebook mavi tik nasıl alınır
- whatsapp kendine mesaj atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X