Şimdi Ara

Windows 11 pazar payı ilk kez yüzde 30'u aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 11 pazar payı ilk kez yüzde 30'u aştı
    StatCounter'ın yeni istatistiklerine göre, Windows 11, 2021'deki lansmanından bu yana ilk kez yüzde 30 pazar payını aşarak yüzde 30,83 gibi rekor bir seviyeye ulaştı. Sadece bir ay içinde rakamlar %1,08 artarak geçen yıla göre %7,17 artış gösterdi.

Ayrıca Bkz.Yakında Windows 11'in Dosya Gezgini'nden Android telefonlara erişilebilecek

Windows 10'un pazar payı düşüş eğiliminde

Windows 11'in pazar payındaki artış, Windows 10 kullanıcılarının yeni işletim sistemine geçiş yapmalarından kaynaklanıyor. Windows 10 işletim sistemi %65'in biraz altındaki pazar payı ile hala lider konumunda. Ancak kullanım oranının her geçen ay düştüğü de dikkat çeken bir istatistik.

Windows 11 pazar payı ilk kez yüzde 30'u aştı

Windows işletim sisteminin daha eski sürümleri de pazarda önemli bir paya sahip. Zira, Windows 7 halen dünyadaki tüm bilgisayarların %3,04'ünde ve Windows 8.1 ise %0,42'sinde kurulu ve çalışır durumda. Windows XP ise dünya genelinde sadece %0,38 oranında kullanılıyor.

Kaynak:https://gs.statcounter.com/os-version-market-share/windows/desktop/worldwide

• zorla update et sonra aştı diye haber yap. ne güzel.

• Hepimizi daha çok ilgilendirmesi gereken haber Linux'un ilk kez 4% pazar payına ulaşması!

Gelecek kaçınılmaz olarak Linux'ta!

-Dijital esaret altında distopik bir rejimde dayatmalara bir karşı duruş
    -Microsoft'un geçen haftaki kontrollü mavi ekran felaketine karşı bir savunma
    -Aynı değerleri paylaşmadığımız çok uzakta yıkılmakta olan bir imparatorluğun ideolojik propaganda araçlarının masaüstümüze kadar tesir etmesini engelleyecek son duvar.
    -Aynı zamanda ücretsiz!

• Yeni bilgisayarlarla Windows 11 sunuluyor, normal.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kseo kullanıcısına yanıt
    Dostum yorum yazayım derken komünist manifestosu yazmışsın.

• % X'i aşması önemli değil, zaten son kullanıcının kaderi son sürümdür. Önemli olan hangi hızda aştığıdır.

• Yetmez ama evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

komünist manifestosu yazsam dijital esaretten şikayet etmez, tam terine onun meşruiyeti için bahaneler uydururdum.

Bireysel özgürlükler ve bağımsızlık manifestosu diyelim.

• Şaka gibi.

Secure boot, telemetri ve TPM (dolayısıyla intel CSME) dayatmalarına rağmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 4 Ağustos 2024; 23:5:36 >
  • Her halde aşacak. Milleti tehdit ve şantajla zorla Windows 11'e yükseltiyorlar. Bu şekilde aslında Linux'te pay kazanmaya başladı.

• Yeni aletler 11'li değil mi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.