Şimdi Ara

n11’de 10 üzerinden 11’lik Kasım Fırsatları başladı! İşte öne çıkan indirimler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
5.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n11’de 10 üzerinden 11’lik Kasım Fırsatları başladı! İşte öne çıkan indirimler!
    n11’de yılın merakla beklenen 11.11 indirimleri başladı. “11.11 demek n11 demek” sloganını kullanan n11, "10 üzerinden 11’lik Kasım Fırsatları" kampanyası ile 9-11 Kasım tarihlerinde müşterilerine düşük fiyatlar sunuyor.

Kampanya sayfası: https://www.n11.com/kampanyalar/kasim-kampanyalari

İndirim Fırsatları

10 Üzerinden 11’lik Kasım Fırsatları kampanyasında müşteriler tüm kategorilerde çok sayıda üründe en düşük fiyatları yakalıyor. Çok satan veya çok ilgi gören “Süper Ürünler”de avantajlı fiyatlar sunuluyor. “11’lik fiyatlar” fırsatları ile pek çok üründe 11 TL’den 1.111 TL’ye kadar 11’in katları şeklinde avantajlı fiyatlar dikkat çekiyor. “Marka Kampanyaları” ile çeşitli markalarda ek indirimler yapılıyor. Ayrıca n11 satıcılı pek çok üründe indirimler mevcut. Süpermarket kategorisindeki seçili ürünlerde ise 500 TL ve üzerine 150 TL indirim kuponu ile gıda, temizlik, içecek gibi kategorilerdeki ihtiyaçlarınızı marketteki fiyatlardan daha düşük fiyatlara tedarik edebilirsiniz.

Öne Çıkan İndirimli Ürünler

Kupon Fırsatları Devam Ediyor!

Kampanya süresi boyunca müşterileir çeşitli kupon avantajları karşılıyor. Süper Tık Hızı kuponlar günde 7 farklı saatte yenileniyor. Süper Tık Hızı kuponu sayfasını ziyaret ederek kuponları yakalayabilirsiniz. Süper Tık Hızı kuponlarına ek olarak n11 mobil uygulamasındaki Kuponmatik’i çevirerek avantajlı kuponlar yakalayabilirsiniz.

Ayrıca Bkz.Black Friday indirimleri erken başladı! İşte 2024 Efsane & Kara Cuma kampanyaları

n11’e yeni üye olacak müşterilere 400 TL’ye varan kupon hediye edilecek. Müşteriler her alışverişte %5 oranında UçUç Puan kazanacak. getirfinans’a katılanlar belirli kategorilerde 9 aya varan vade farksız taksit imkanından yararlanabilecek.

Kampanya sayfası: https://www.n11.com/kampanyalar/kasim-kampanyalari

• N11 den MediaMarkt satıcısından sipariş verdim. Kargolama süresi geçti, kafalarına göre iptal ettiler siparişi. İndirimli fiyattan almıştım. Ürünü 1-2 haftadır takip ediyorum. Fiyatı o kadar oynakki. Akşam 37k oluyor sabah kalkıyorsun 47k gündüz bakıyorsun 39k yani bir günde 3 defa fiyatı değişiyor. Hiç güven vermiyor artık e ticaret siteleri. Ürünü alıyorsun aldıktan sonra da fiyatı düşücek mi acaba psikolojisine giriyorsun artık indirimlerde.
  • N11 den MediaMarkt satıcısından sipariş verdim. Kargolama süresi geçti, kafalarına göre iptal ettiler siparişi. İndirimli fiyattan almıştım. Ürünü 1-2 haftadır takip ediyorum. Fiyatı o kadar oynakki. Akşam 37k oluyor sabah kalkıyorsun 47k gündüz bakıyorsun 39k yani bir günde 3 defa fiyatı değişiyor. Hiç güven vermiyor artık e ticaret siteleri. Ürünü alıyorsun aldıktan sonra da fiyatı düşücek mi acaba psikolojisine giriyorsun artık indirimlerde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt

Benzer durumu bende yaşadım. İndirimde aldım ha geldi ha gelecek derken iptal ettiler.indirimden olduğum gibi kupon da yandı. Denetim ve hızlı ceza şart.

• koçari K kullanıcısına yanıt
    N11 müşteri hizmetleri ile görüştüm. Onlar bile çözüm üretmedi. Amazon hepsiburada gibi e ticaret sitelerinde premium üyeliğiniz varsa satıcısıda kendisiiyse bir nebzede olsa rahat oluyor birçok şey. Direk muhatap olduğu için karşımızda problem mağdur edilmeden kolayca çözülüyor. Bireysel ve firmaların yaptığı satışlar çok sıkıntılı oluyor bende uzak durmaya çalışıyorum artık.

• Dün bi mont dikkatimi çekmişti fiyatı 629 liraydı bugün 699 olmuş

• N11 e asla güvenmem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alışveriş sitelerindeki favorilerim sayfalarım gazino gibi hep oynak. 😃 Mesela amazonda 3800 e sattığı karrimoru 1949 TL ye alabiliyorsunuz ve aldım da. 7500 8500 bandında olan bir merrel mpab 3 GTX i 3107 TL'ye yakalayabiliyorsunuz ki yakaladımda. Borsa bu kadar oynak değil. Bunlar ekstrem örnek olduğu için verdim. Diğerlerinde de böyle benzer şeyler başımıza geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TR de fırsat kelimesi fırsatçılıkla eş değer anlam kazandı. O yüzden bu başlıklı haberlerdeki ürünler ya 50-100 tl düşmüştür yada eski fiyatından daha zamlıdır.

• sabah güzel bir fırsat yakaladım n11 de, işlemci soğutucu aldım.

şimdi de işlemci almak istedim ama kupon geçmiyor, tık hızı kupon fırsat ürününde geçmez dedi vazgeçtim.

• Çöp11

• GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    Uzak mesafeli Satış sözleşmesini yükleyerek tüketici hakem şeyine online şikayette bulunabilirsiniz. Çok uzun sürüyor gerçi ama haklı bulunursanız sözleşme fiyatından satmak zorunda kalıyorlar size. Ama garantisi yok kazanacağınızın da, uyuzluğuna şikayet edin savunma yapmak zorunda kalsınlar.

• Nerede o eski 11.11 kupon satışları.

• n11 durumu gittigidiyor gibi olmasına çok yakın indirim felanda yok bindirim üstü indirim gibi yapmaya çalışmışlar ama papaz piav yemez artık

• Ufak tefek bir kaç üründe olabilir ama genellikle fos bu Kasım indirim işi.

• bu siteden yüzde 50 indirimli verse yine almam.el değiştikten sonra müşteri hizmetleri berbat. gerçi ulaşamıyorsun berbatmı iyimi onuda bilmiyoruz ama

• N11 benim için yok hükmünde. Satıldıktan sonra da durumu değişmedi. Üyeliğimi bile silmiştim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.