|
Bildirim
TR de fırsat kelimesi fırsatçılıkla eş değer anlam kazandı. O yüzden bu başlıklı haberlerdeki ürünler ya 50-100 tl düşmüştür yada eski fiyatından daha zamlıdır.
|
N11 den MediaMarkt satıcısından sipariş verdim. Kargolama süresi geçti, kafalarına göre iptal ettiler siparişi. İndirimli fiyattan almıştım. Ürünü 1-2 haftadır takip ediyorum. Fiyatı o kadar oynakki. Akşam 37k oluyor sabah kalkıyorsun 47k gündüz bakıyorsun 39k yani bir günde 3 defa fiyatı değişiyor. Hiç güven vermiyor artık e ticaret siteleri. Ürünü alıyorsun aldıktan sonra da fiyatı düşücek mi acaba psikolojisine giriyorsun artık indirimlerde.
|
Benzer durumu bende yaşadım. İndirimde aldım ha geldi ha gelecek derken iptal ettiler.indirimden olduğum gibi kupon da yandı. Denetim ve hızlı ceza şart. |
N11 e asla güvenmem
|
Çöp11
|
Nerede o eski 11.11 kupon satışları.
|
Dün bi mont dikkatimi çekmişti fiyatı 629 liraydı bugün 699 olmuş
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Benzer durumu bende yaşadım. İndirimde aldım ha geldi ha gelecek derken iptal ettiler.indirimden olduğum gibi kupon da yandı. Denetim ve hızlı ceza şart. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
sabah güzel bir fırsat yakaladım n11 de, işlemci soğutucu aldım. şimdi de işlemci almak istedim ama kupon geçmiyor, tık hızı kupon fırsat ürününde geçmez dedi vazgeçtim. |
n11 durumu gittigidiyor gibi olmasına çok yakın indirim felanda yok bindirim üstü indirim gibi yapmaya çalışmışlar ama papaz piav yemez artık |
|
N11 benim için yok hükmünde. Satıldıktan sonra da durumu değişmedi. Üyeliğimi bile silmiştim. |