|
Nvidia durmuyor: İlk kez 7 milyar doları geçti
-
-
Dh dolarda durmuyor ne yapacaz shib ne durumda hiç onu haberi yok 1,5 gündür.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Soran olursa çip krizi derler. Her şekilde bir bahane bulup fiyatları artırıyor adamlar. Yağmur yağdı, rüzgar esti, salgın çıktı, dolunay var, kız kaçtı, köprü sallandı. Bitmiyor bahaneler.
Madem çip krizi var ve satışlar düştü nasıl rekor kârlar geliyor bir bir?
-
envidiya mı yoksa nıvidiya mı diye okunuyor?
-
Adam grafik kartı üretip, kendine rakip gf now duyurdu. Hala karına, kar katıyo. tebrikler
-
ın-vidyaaaa diye oyun başı reklamlarında kendileri seslendiriyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nvidia alanlar mutlu mesela ben
-
envidiya.
-
Tuf 3070ti var adamlar sorunsuz sağlam fiyatına göre f\p kart üretti ben memmunum acıkcası.
-
Nvidia 3bin serisini 2bin serisinden daha ucuza piyasaya surmedi mi? Buyuk ihtimalle eski serilere gore cok daha fazla kart uretmislerdir. Eskiye gore talep cok fazla sadece. Ayni olay ps5 icin de oldu. Ilk 1 yilda satilan ps5 sayisi ps4 den fazla cip krizine ragmen
-
Kriz var deniyor ama satışlar hiçbir zaman düşmedi, yurtdışında hala ekran kartlarının stokları çabuk tükeniyor, burada alım gücü düşük olduğundan alınmıyor diyoruz. İlk başlarda LHR olmayan kartların çoğunu madenciler satın aldı, arada oyuncular da yüksek oranda satın aldı, netice olarak bu GPU'ların üretiminden NVIDIA kazandı.
Fiyatlar msrp'nin üzerine çıkmış olsa bile, kur artışından dolayı olumsuz şekilde etkilenen ülkeler belli, ilk seri PALIT 3080'in 7.5K'ya satıldığı bir dönem olmuştu, şimdi o fiyata 3060 bile bulunmuyor. Şu anda dolar 11 TL civarında, 5 TL olsaydı 2000$'lık 3080'ler bile 10.000 TL'ye alınabilir olacaktı, ülkeyi bu hale getirenler utansın, aslında donanım pahalı falan değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 19 Kasım 2021; 10:16:18 > -
Oyun bölümü?? Miningcilerden kart kaldı mı ya anasını ağlattılar piyasanın.
-
Ceketli reyiz envidiya diye okuyor.
-
f/p ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fp ?
-
@Blitz. 8400₺ aldım hocam. Amazon Almanya üzerinden 2yıl amazon garantili.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarq26 -- 19 Kasım 2021; 12:20:47 > -
Yine baya iyi almışsınız ama f/p demek doğru gelmiyor hocam dolar olarak bile çok yüksek
-
Asus tuf bide :) Bence şu donemde bana göre baya baya f-p hocam :)
rtx 2070s geçen sene 4k aldım 8.400e sattım para vermeden 3070ti aldım tuf :)
-
Bu kazandiginin en az 3 de 1 ini de gizli gizli mining yaparak kazanmadiysa birsey bilmiyorum.Her urunu 3 katina sattı adamlar nerdeyse.Bizde ucuzmuş gibi almaya devam ediyoruz.Ben nvidianin yerinde olsam her yıl bahane uydurup fiyatlari 5 katina cikartirim.Nede olsa satıyormuyum satiyorum sende aliyormusun aliyorsun.Tamam iste gecmis olsun.Enayilik boyle birsey iste.Ta bilmem kac km ötedeki şirketi zengin etmek.Bilincsiz tuketici cahil insanlar surusu.Ne versen yer.Ver o zman yesinler iyi taktik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Soran olursa çip krizi derler. Her şekilde bir bahane bulup fiyatları artırıyor adamlar. Yağmur yağdı, rüzgar esti, salgın çıktı, dolunay var, kız kaçtı, köprü sallandı. Bitmiyor bahaneler.
Madem çip krizi var ve satışlar düştü nasıl rekor kârlar geliyor bir bir? |
Benzer içerikler
- snapchat toplu arkadaş silme
- repost nasıl yapılır
- instagram takip isteği attıklarım
- jnlp dosyası nasıl açılır
- aynı hanede ikamet eden kişi silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X