|
Bildirim
198 milyon kişi kullanıyor şu rakama bakın. ve bu durum devrin sonu mu geliyor diyor. artık DH de çok.sacmalamaya başladı sen kullanıcı kaybetti de okuyan ne anlarsa anlasın.
|
244 milyondan 198 milyona gerilemiş. Büyük bir şirket için ciddi bir kayıp. Kaç kişi kaybedince haber yapsın DH? Mesela sana göre 100 milyon kaybedince haber yapsın mı? Saçmalayan DH değil, senin gibi bitmek tükenmek bilmeyen üyeler. Seni komple banlayıp kurtulmak lazım. |
Firefox'un çok performans sorunları var. Şu an en iyi tarayıcı Microsoft Edge bence.
|
Millet nasıl sorunlu buluyorsa firefoxu bende bir türlü olmadı o. Ki versiyon 1.5'tan beridir kullanırım. Bir dönem performans sorunu vardı çoktandır o da kalmadı. Chrome çıktığı ve yaygınlaşmaya başladığı bir dönem yükleyip denemek istedim. Tüm tarayıcı bilgilerimi bana sormadan içine aktarmaya başladı o gün hemen sildim ve bir daha bulaşmadım. Eksikliğini de çekmedim. Firefox yetiyor.
|
İlk sürümlerinden beri kullanıyorum. "kafa karıştırıcı bir arayüz" mü tarayıcıyı istediğin şekile sokabiliyorsun bana göre kullanımı en kolay tarayıcı.
|
EDGE canavar gibi. Mozilla iyice yavaşladı. |
sen önce yazılanı doğru okumayı sonrasında da doğru anlamayı öğren. yazımın içeriği haber yapılması veya yapılmaması değil kendi yorumunun katılmaması içeren bir yorum. yani kendinden bir şey katilmasa daha iyi oluru anlatmak amaç. nihayetinde bu bir yapıcı eleştiri dir. neyse en azından seni banlayarak senin mesajlarını okumayacagim daha fazla.
|
Değerli okuyucular Chrome ile ilgili birçok güvenlik sorunu haberi çıktı. En son gizli sekmelerin de gizli olmadığı ve bunun içinde Google'ın ceza bile ödediğini hatırlıyorum. Güvenlik sorunu olan tarayıcıyı neden kullanalım ki?
https://www.donanimhaber.com/google-gizli-modda-kullanicilari-izlemekle-suclaniyor--122365 |
eğeğeğeğeğe google a bilgilerimi nasıl satabilirim eğeğeğeğev
|
EDGE canavar gibi. Mozilla iyice yavaşladı. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ergenlik dönemlerimizin vazgeçilmezi. |
|
|
Chrome da sayfa translate etme özelliği geldiği anda geçmiştim, firefoxu kaldırmaya gönlüm el vermedi. Eğer bir seo işleri yapıyorsanız kesinlikle firefox portable ile çalışın derim. |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |