Beklenmedik bir şey değil. Apple ekosisteminde olanlar genelde safari tercih ediyor. Ben de Apple cihazlarımda Safari kullanıyorum. Ram daha iyi manage ediliyor, pil daha az gidiyor. Safari Apple için çok iyi optimize. Chrome herkesin ilk aklına gelen tarayıcı olmayı bir şekilde başardı ve babam bile telefon alınca direkt chrome arıyor gözü. Sektör lideri oldu. Microsoft Edge ciddi bir atılım. Benim Windows'taki tercihim şu an bu. Stabil, ram daha verimli, arayüzü göz yormuyor. Opera'da VPN var Tabi herkes IPTV, Netflix için falan kullanıyordur, yanlış anlamayın. Firefox ne sunuyor ki? İndirmek için sebep göremiyorum. |
Bir devrin sonu mu geliyor? Firefox, son üç yılda 46 milyon kullanıcı kaybetti (4. sayfa)
-
-
uzun süre firefox kullandım, chrome hiç sevmemiştim. son birkaç senedir opera kullanıyorum. birkaç sene önce firefox chrome gibi olmak için güncellemeler yapıyordu- arayüz - ayarlar filan, sonra çok sekmeler açınca arada tarayıcı çöküyordu. bende operayı denedim ve hala kullanıyorum.
-
Brave şu an piyasadaki en iyi tarayıcı bence. Eklenti konusunda deneyimlemedim işin açığı o konuda bir şey söyleyemem.
-
Chrome rakip olarak Edge çıktı. Malesef firefox tarih oluyor diyebiliriz
-
Düşük performanslı sitemleri ayrı tutuyorum ama chrome gibi bi nimet varken öteki tarayıcılar biraz heyecan aramak oluyor gibime geliyor. Herkesin kullandığından farklı ne kullanırım demek için millet opera gx i , brave i falan övüyor. Eklenti desteğinden, google ile gömülü çalışan servislerine kadar her anlamda sorunsuz bi tarayıcı chrome. Ama millet verilerimi çalıyor diyerek başka tarayıcılarda heyecan arıyor. Öteki tarayıcılar sütten çıkmış ak kaşık asla veri çalmıyorlardır
Açıkçası her ihtiyacımı gören chrome varken daha uzun bi süre başka tarayıcıyı kullanmam muhtemelen.
-
Bir dönemin efsane tarayıcısı üzücü..
-
Gecenlerde ızledıgım bır vıdeo da Brave ve Firefox guvenlık bakımından dıger tarayıcılardan daha guvenlı oldugunu acıklamışlardı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1AB9A40D5Beklenmedik bir şey değil. Apple ekosisteminde olanlar genelde safari tercih ediyor. Ben de Apple cihazlarımda Safari kullanıyorum. Ram daha iyi manage ediliyor, pil daha az gidiyor. Safari Apple için çok iyi optimize.
Chrome herkesin ilk aklına gelen tarayıcı olmayı bir şekilde başardı ve babam bile telefon alınca direkt chrome arıyor gözü. Sektör lideri oldu.
Microsoft Edge ciddi bir atılım. Benim Windows'taki tercihim şu an bu. Stabil, ram daha verimli, arayüzü göz yormuyor.
Opera'da VPN var Tabi herkes IPTV, Netflix için falan kullanıyordur, yanlış anlamayın.
Firefox ne sunuyor ki? İndirmek için sebep göremiyorum.
FOSS olan tek tarayici olmasin dediklerin icinde?
-
bilgisayar kullanmasını bilsen Mozilla Firefox kullanırdın...
-
Mozilla firefox kullansan edge kullanmayı düşünmezdin...
-
boş boş bakarak yaptığın test ne kadar doğru olur ki...
-
Firefox yaa. 2007den beri birinci tarayıcım. Diğerlerini ihtiyaca göre lazım olunca kullanıyorum. Yoğunda kullanan birisiyim, hiç vazgeçmeyi düşünmedim henüz. Chrome ya da Edge kullananlar PC'ye yeni başlayan çocuklar olmalı, henüz hangi tarayıcıyı kullanmam lazım diye düşünmeyip önüne geleni direkt kullanan kişiler kullanıyordur bu yüzden Firefox eskisi kadar da reklam yapamadığı için kullanımı haliyle düşer. 1pc alındığında eğer Windows 10 mu ise artık zaten Edge standart olarak geliyor, fena da bir tarayıcı değil o yüzden çok çok Lazım değilse başka bir tarayıcı lazım mı diye düşünmüyorsun. Chrome ise Google'a her girdiğinde zebellah gibi sürekli sağ üstte Chrome kur Chrome kur reklamları yüzünden bir şekilde mi merak edip kurulan tarayıcı oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2008den beri değişmez adresim, bu mükemmelliği kaçıranlar düşünsün, ben vazgeçmem.
chromiumdanda ölesiye nefret ediyorum, telefonda eski versiyonu kötüydü teee galaxy s2-s3 zamanlarında, şu an gayet iyi.
firefox hepsini gömer, ayık olun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 9 Ağustos 2021; 19:35:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: isakoc
Firefox yaa. 2007den beri birinci tarayıcım. Diğerlerini ihtiyaca göre lazım olunca kullanıyorum. Yoğunda kullanan birisiyim, hiç vazgeçmeyi düşünmedim henüz. Chrome ya da Edge kullananlar PC'ye yeni başlayan çocuklar olmalı, henüz hangi tarayıcıyı kullanmam lazım diye düşünmeyip önüne geleni direkt kullanan kişiler kullanıyordur bu yüzden Firefox eskisi kadar da reklam yapamadığı için kullanımı haliyle düşer. 1pc alındığında eğer Windows 10 mu ise artık zaten Edge standart olarak geliyor, fena da bir tarayıcı değil o yüzden çok çok Lazım değilse başka bir tarayıcı lazım mı diye düşünmüyorsun. Chrome ise Google'a her girdiğinde zebellah gibi sürekli sağ üstte Chrome kur Chrome kur reklamları yüzünden bir şekilde mi merak edip kurulan tarayıcı oluyor.Firefox 2003 - 2008 yıllarının tarayıcısı o zamanlar IE'ye her sekilde tercih edilirdi ve ediliyordu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 9 Ağustos 2021; 20:0:26 >
-
benim icin
1. chrome
2. edge
3. yandex
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden mozilla disinda bilindik sadece çöp internet explorer vardı. Mozilla o zamanların kralıydı. Daha sonra chrome cikti olaya ortak oldu ve su anda opera, edge vs derken alternatifler cogaldı. Yine de mozilla hala chromedan sonra en fazla kullanilan tarayicilardan biri.
Opera gerisi yalan
-
10 yılı aşkın suredir Firefox kullanırım.
Sorunları oldu, düzelttiler. Arayüzü toparladılar. Stabiliteyi arttırdılar.
Diğer tarayıcıların dışında, kendimi güvende hissettiriyor. Su ortamda en önemlisi de o zaten.
hiz ayağına chronium tabanina gecince benim icin bitti. chronium tabanli bir dunya tarayici vardi sen farkliydin. farkini gelistiremedin. bu arada eski eklentileri de kapatinca pastanin süsünü koydun.
is icin kullananlar bilir tile tabs diye bir eklentisi vardı. yenisini yaptilar guya sacma sapan olmustu.
yine de eski guzelliklerini hatirlayarak yad edecegim seni.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X