|
Bir devrin sonu mu geliyor? Firefox, son üç yılda 46 milyon kullanıcı kaybetti (3. sayfa)
-
-
Hocam esr x64 kullanıyorum, tarayıcı olmasının haricinde h264 mp4 vidyo, ses dosyası mp3,flac, ve pdf dosyalarını da açabiliyor ek program ihtiyacımı azalttı.
-
Kişiselleştirme ve çeşitli araçları vs olduğu için yıllardır Opera kullanıyorum. Şuan Edge de Opera ayarında bir mantıkla sunulmaya başlandı. Chrome zaten senkronizasyon vs gibi konularda hep öndeydi. Firefox fena değil ama artık arayüz, faydalı araçlar ve kişiselleştirme gibi konulara daha fazla odaklanmalı. Son kullanıcı hala Firefox felsesini tam anlamıyla kavrayabilmiş değil. Bu durum Mozilla için bir kayıp ise ya farkındalık için çalışacak ya da rakiplerine benzeyecek.
-
Chromium tabanlı tarayıcılarda da var bu özellikler.
-
Firefox rocks
Chrome kullananın kendi gizliliğine saygısı yoktur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok kasıntı var o tarayıcıda, tabi kişiden kişiye değişir lakin ben OPERA daha iyi derdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnadı bırakıp Chromium altyapıdan birşeyler kapmalılar. İnsanlar Chromium tarayıcıları kullanınca Firefox'a bakmak istemiyor, ben de dahilim bu gürûha.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Edge yüzünden olabilir. Çok hızlı ve stabil. Kullanan bırakamıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Opera ne kadar az kullanılırsa kullanılsın senelerdir kullanmaya devam ediyorum. Bence en iyi tarayıcı. Chrome google'ın popülaritesi yüzünden bu kadar büyük. İnsanlar alternatiflere hiç bakmıyor.
-
Aklı olan Firefox kullanıyor, diğerleri başka tarayıcılar. Bilen zaten neden olduğunu biliyor, bilmeyene de anlatmaya çalışmıyorum artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 9 Ağustos 2021; 8:20:52 > -
Elimdeki 10 yaşındaki Samsung Netbook ile Arduino programlıyorum. O cihazda çalışan başka tarayıcı yok.
Tabi başka yerlerde ben de Edge/Chrome kullanmak durumundayım.
Opera, eski tutkum. Ama artık eskisi gibi tat vermiyor bir şekilde.
-
51. sürümden sonra kullandığım eklentilerdeki sorunlar çözülemez hale gelmeye başlayınca mozilla kullanmanın bir anlamı kalmadı. 56. sürümden sonra tamamen pc den kaldırıp chrome'a geçiş yaptım. opera ve edge yedekte bekliyorlar.
-
Bilgisayar ve guvenlikten anlayan kullanici firefox kullanir acemiler edge. Chrome
-
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Bilgisayar ve guvenlikten anlayan kullanici firefox kullanir acemiler edge. ChromeYeni edge çok güzel tarayıcı chromium tabanlı ama chrome'dan bile hızlı Firefox'u 100'e katlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 9 Ağustos 2021; 10:56:52 > -
Edge ve Chrome varken Firefoxu kim ne yapsın? Seveni vardır ama bana hiç bir zaman hitap etmedi.
Bende firefoxdan edgeye geçenlerdenim. Yıllarca firefox kullanmıştım.
Firefox kullanıyorum, çok canlı duruyor sayfalar yazılar. Sırf bu görsel ton için kullanıyorum memnunum.
-
3 tane pc test yaptım
En çok ram yiyen = opera + mozilla
En iyi Perfonmas veren = brave + chrome + edge
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X