Kullanmak için kendimi çok zorladım. Günlerce denedim ama yapamadım sildim. Özgür interneti desteklediği için Mozilla vakfına teşekkürler fakat tarayıcıları nedense bana biraz hantal, ağır geliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir devrin sonu mu geliyor? Firefox, son üç yılda 46 milyon kullanıcı kaybetti (5. sayfa)
-
-
yalnız bıraktık seni firefox, affet bizi
-
Senelerdir soluksuz opera kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.
Artıları:
Çok hızlı
Kendi üzerinde vpn ve adblocker var
Çeşit çeşit versiyonu var şu an Gaming versiyonunu kullanıyorum oyunlarla ilgili çok güzel bilgiler veriyor ve sanal mekanik klavye sesi güzel bir özellik
Eksileri:
Yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 9 Ağustos 2021; 23:38:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
choremeye bir türlü alışamadım.en iyisi firefox.millet nesini beğenmiyor anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STumhaM -- 9 Ağustos 2021; 23:41:59 > -
Firefox daki akıcılığı tek geçerim yıllardır kullanıyorum ciddi bir sorun yaşatmadı .
-
Edge bu kadar iyiymiymis? Şans versem mi bilemedim. Win7 den 10a yeni gecmis bir mağara insani olarak... 😂
edge chromiumu kullanıyorum ilk çıktığından beri. her anlamda işimi görüyor. zaten altyapısından dolayı chrome uygulamalarını da yükleyebiliyorum. tavsiye edebilirim. tabi herkesin kendine göre bir alışkanlığı vardır. kişiye göre durumlar değişebilir. fanatiklik yapmamak lazım.
yalnız eski edge ile karıştırmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 10 Ağustos 2021; 1:54:21 > -
Senin bilgilerini kim ne yapsın
Sen kimsinki puhuhahhaha
Firefoxun kaybetmesinin, sebebi adamlar hiç bir ciddi optime edilecek kodları düzeltmediler. ne varsa makyaj ile uğraşıyorlar. ikincisi düşüşün sebebi chrome ve edge kullananlar, normal internete girenler ve chorme androidte varsayılan tarayıcı olarak sunulması! ayrıca kaç kişi sorunlar ile uğraşmak ister web developerlar bile!
Ben Firefoxu seviyorum eski bilgisayarım bozulmadan önce maximum performansı iki eski tarayıcı veriyordu biri firerox diğer opera 12
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 10 Ağustos 2021; 4:14:41 > -
Ben salyangoz olani kullaniyom.anlayan anladi bence
196 bin dusmus, eger bu düşüşe bir çözüm bulmazlarsa, daha çok kan kaybedecektir. Fakat diyeyim benim eski bilgisayarda firefox edge'den daha iyi çalışıyor. şimdi o eski bilgisiyar elektrik kesintisi yüzünden çok ısınıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 10 Ağustos 2021; 5:41:10 > -
Hangi seneler?
Yeni 78.esr denedim mi? Çok güzel bir developer tools var! eskiğide var!
Bilgisayarın yeni mi? yeni sayabilecek bir dönemde mi?
2007 bilgisayarım var ve firefox şahane çalışırdı, son dönem elektrik kesintilerinden önce!
-
Edge aynı chrome tarayıcıya benziyor Firefoxta aynı chromea benzeyen bir tarayıcı yapsa o da çok tutar
Belki 15 yıldır kullanırım, sırf değişiklik olsun diye diğer bütün tarayıcıları denedim zamanla ama eninde sonunda döndüm, seviyorum firefox u eskisi gibi ağır hantal yapısıda yok.
-
fayrfoksmu kaldı yahu artık şakamısınız :) opera bile bundan iyidir. bu arada tabi ki edge kullanıcısıyım arada sırada da chrome kullanıyorum...
-
Siteler yazılırken maalesef chromium motoruna uygun yazılıyor. Firefox pek önemsenmiyor. Bu yüzden chromium tabanlı bir tarayıcı kullanmak zorunda kalıyoruz. Bu yüzden Chrome da siteler daha hızlı. En iyisi Brave kullanmak.
quote:
Orijinalden alıntı: haybora
hiz ayağına chronium tabanina gecince benim icin bitti. chronium tabanli bir dunya tarayici vardi sen farkliydin. farkini gelistiremedin. bu arada eski eklentileri de kapatinca pastanin süsünü koydun.
is icin kullananlar bilir tile tabs diye bir eklentisi vardı. yenisini yaptilar guya sacma sapan olmustu.
yine de eski guzelliklerini hatirlayarak yad edecegim seni.Chromium değil firefox
-
Arka planda çalışmıyor ki meret.
şu eklenti ile chrome arka planda çalışabiliyor ve çat diye açılıyor. Firefox da aynısını yaparsa kullanırım.
chrome.google.comLightning Reopenhttps://chrome.google.com/webstore/detail/lightning-reopen/ahphokgmcecbjeipkfkamcdmemghkaph?hl=en -
Bizim işyerindeki programcılar gibisiniz :) Tabii yorum yapın, okuyanlar da öğrenir ama, "chrome kullananın aklı yoktur, edge varken diğerine bakanı anlamıyorum" falan gibi lafları bırakın, komik oluyorsunuz.
Bi ara da benim arkadaşa 3.1 den 95e geçiş en önemli geçişti dedim, Windows'un versiyonlarındaki "önemli" geliştirmeleri saymaya başlamıştı :)
Arkadaşlar, dünya böyle dönmüyor. Bilgisayar, telefon ve internet kullanıcılarının belki %90'ı, o güncellemeleri, gizlilik bilgilerini falan umursamayan kitledir. Bilmeyen kısmına daha gelmedim bile. Buna büyük oranda ben de dahilim.
Firefox ne kadar süper bir tarayıcı da olsa, böyle giderse batabilir. Haa, 20 milyon kişi "kurtarıyorsa" devam eder. Hiçbir işte çoğunluk o kadar hassas değil. Çoğunuz bilmez, altavistanın eriyişini de gördüm ben. Genel halka hitap eden şeylerin piyasası böyledir.
Mesela burda gizliliği hayati derecede önemli gören birileri de yediği yemeklerin organik olmasına dikkat etmiyor ve plastik yiyor olabilir. Senin için o önemlidir, öteki için yediği önemlidir, beriki için kıldığı namaz önemlidir. Bazılarınız kibirlerini biraz traşlaması iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 10 Ağustos 2021; 11:50:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
vay beee gençliğimin tarayıcısı. chromium edge çıktığından beridir de tek favorim edge oldu. ara sıra opera gx de kullanıyorum ancak edge chromium hem mobilde hem de bilgisayarda bana yetiyor şansen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X