Bildirim
Fiorino 1.4 LPG-BENZİN Eko Pop alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Kısa vites oranları var. Uzun yol yaparım gibi düşünceleriniz varsa alınmaz. Sw araçlar da bakanilirsiniz daha konforlu olur. -
Arkadaşın dediği doğru. Vites oranları çok kısa. Uzun yolda 110 dan sonra çok bağırıyor motor. Ama canlı gidiyor. Ben 6 ay aile aracı olarak kullandım. 2010 model araç alacağıma yine giderim sıfır fiorino alırım. -
20 yasinda otomobil almaktansa alinir uzun yolda kafa utuler lpg tuketimi sehir ici 10 12 litre arasi -
Genel'de şehir içi kullanım için alacağım. Ayrıca hız düşkünü biri değilim. Videolarını ve yorumlarına baktım araba çok dönüşlerde zorlanıyor gibi duruyor... Caddy veya berleingo 2 elini almak daha mantıklı olur mu?
-
Şehir içinde iş görür uzun yolda saç baş yoldurur
-
Düz yolda bana mısın demiyor ortalamam 1.5 lira filan yakar su piyasada ama rampada sıkıntı düz yolda kullanıcaksan eski araba almaktan iyidir Dürdane rampasında 50 Hız 3 Bin devir -
Sehir ici 10 numara arac butcen varsa ford courier 1.0 ecoboost lpg li de alinir fiodan baya iyi olur
-
Kalite bekleme. Ama kafani agritmaz modeli yuksek diye. Rakipleri binek araba gibi butcen yetiyorsa onlara bakabilirsin -
hangi 1.4 atmosferik böyle degilki.Bende 1.4 Rio var o da 90 civarında 2500 devir 110 da 3000 devirde gidiyor.Atmosferikler devirli gider.İstemiyorsaniz parayı basın turbolu araç alın. -
Konuda bahsedilen araç 2500 devirde 70 ile gidiyor. 90 olsa yine çok iyi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X