Şimdi Ara

Fluence 1.5 dizel otomatik vites alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
29.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu başlığından da anlaşılacağı üzere bu soruyu sormak istememdeki sebep; aracın manuel vitesi malum sitede ilan sayısı olarak daha çok, bunun sebebi yakıtta daha az yakması mıdır, bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum, teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fluence 1.5 Dizel Otomatik Vites Alınır mı?

Renault Fluence 1.5 dizel otomatik vitesli model, yakıt verimliliği ve konforlu sürüş deneyimi arayanlar için popüler bir seçenek haline geldi. Bu otomobili almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki bilgileri göz önünde bulundurmanızda fayda var:

Performans: 1.5 litrelik dCi dizel motor, 110 beygir güç ve 260 Nm tork üreterek yeterli performans sunar. Otomatik şanzıman ise vites geçişlerini sorunsuz ve hızlı bir şekilde gerçekleştirir.

Yakıt Verimliliği: Fluence 1.5 dizel otomatik vites, ortalama 4,6 litre/100 km yakıt tüketimine sahiptir. Bu değer, benzer sınıftaki diğer dizel araçlarla karşılaştırıldığında oldukça ekonomiktir.

Konfor: Fluence'ın geniş kabini ve yumuşak süspansiyon sistemi, konforlu bir sürüş deneyimi sunar. Otomatik şanzıman, trafikte veya uzun yolculuklarda rahatlık sağlar.

Şanzıman Yorumları: Fluence 1.5 dizel otomatik şanzıman için yapılan kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar, şanzımanın sorunsuz çalıştığını ve vites geçişlerinin hızlı olduğunu ifade etmektedir.

Alınır mı? Fluence 1.5 dizel otomatik vites, yakıt verimliliği, konfor ve uygun fiyatlı olması nedeniyle alınabilecek bir seçenektir. Özellikle günlük kullanım ve şehir içi sürüşler için iyi bir tercih olabilir. Bununla birlikte, daha fazla performans veya dört tekerlekten çekiş sistemi arayanlar farklı seçenekleri değerlendirmelidir. Son karar, bireysel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlı olarak verilmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 5 ay, 20 bin km'dir kullanıyorum. edc touch paket. otomatik vitesi gayet iyi, 1-2 2-1 arası geçiş sarsıntısı dışında sorun yok. arıza çıkarırsa %70 akü kaynaklıdır, akü değişir, düzelir. 200 bin km'ye kadar sorunsuz gider diye bir izlenimim oldu.
    sollamalarda can sıkabiliyor, çünkü ekonomi odaklı bir algoritma yapılmış.

büyük konuşmayayım ama bir daha hayatta manuel vites almam.
  • Manuel 100 kilometrede 1 litreye kadar daha az yakar. Manuel şanzımanın problemi daha az, tercih edilme sebebi bu.
  • En fazla balatası biter, değiştirir kullanırsın. Sonuçta balatanın da bir ömrü var.0
  • 2013 model otomatik touch plus modelini 2 yıl kullandım. hiç bir sıkıntı çıkarmadı araç.

araç 110 beygir sollamada felan sıkıntı yaşamassın çok atik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 23 Ocak 2020; 10:15:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dieselsingle

5 ay, 20 bin km'dir kullanıyorum. edc touch paket. otomatik vitesi gayet iyi, 1-2 2-1 arası geçiş sarsıntısı dışında sorun yok. arıza çıkarırsa %70 akü kaynaklıdır, akü değişir, düzelir. 200 bin km'ye kadar sorunsuz gider diye bir izlenimim oldu.
    sollamalarda can sıkabiliyor, çünkü ekonomi odaklı bir algoritma yapılmış.

büyük konuşmayayım ama bir daha hayatta manuel vites almam.
    otomatik viteste sollamalarda hantal mı kalıyor ?

Sar1Lac1 arkadaş da yaşamazsın sollamada sıkıntı demiş

ilgilendiğim aracın ilanı bu>>
    sahibinden.com
    Renault / Fluence / 1.5 dCi / Business / HATASIZ DİZEL OTOMATİK sahibinden.comda - 782834389
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-dizel-otomatik-782834389/detay

business paket nasıldır orta mı ?

• Fluence uygun fiyata dizel otomatik alabileceğiniz tek araç diyebilirim. Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Dikkat etmeniz gereken en önemli şey edc beyni. Çünkü çok hassas ve 100 bin km den sonra bozulma ihtimali yüksek. Şikayet.var a bakarsanız demek istediğimi iyi anlarsınız. Onun dışında vites geçişlerini hissettirmiyor, sollamalar da gayet atik. Kışın şehir içi 7.5 - 8.5 arası yakar.
  • cszero C kullanıcısına yanıt
    sollamada aniden gaza yüklenince 2 vites birden düşüyor ve 4000 devire geldiği için torku yetersiz kalıyor. aslında 1 vites düşse sorun yok. motoru ve gidişi gayet iyi olmasına rağmen hep yaşadığım sıkıntı bu.

bunu da çözmek için sollamadan önce gaza yüklenip vitesini düşürüyorum, sonra solluyorum. ancak onda da zamanlama önemli, ayağı gazdan çeker çekmek vitesi yükseltiyor.
  • Sizinde bildiğiniz üzere piyasada dizel otomatik F/P araçların başında bu araç gelir, ben kullanıyorum memnunum, manuel ile otomatik arasında, uzun yolda değil ama şehir içinde an az 1 lt fark olduğu doğrudur.
    Eğer bu aracı düşünüyorsan 2014 ve sonrası almaya bak, bildiğim kadarıyla EDC vites çatalları revizyon edildi (iyileştirildi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 23 Ocak 2020; 11:49:28 >
  • yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, anladığım kadarıyla bazı dezavantajları var bu araçta edc otomatik vitesin, farklı bir araca yönelmem lazım sanırım
    cruze öneririm sorunsız şanzıman vardır . Tek sıkıntısı lpg biraz uyumsuz temiz kullanırsan fiyat performans aracıdır. otomatik cruze alacagım . edc sıkıntılı bir şanzıman. Bi bozulursa tonca masraf bence reno grubunda otomatik alma
    Çift kavrama şanzımanlar arıza verirse yüksek maliyetler olur, bence klasik otomatik bak.
  • uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    otomatik viteste honda ve toyotanın sıkıntısız markalar olduğunu duymuştum da cruze otomatik ilk defa sizden duydum
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    klasik otomatik derken, marka ve modelleri ve yazar mısın kardeşim
    honda ve toyota evet sıkıntısız bunu herkes biliyor ama diğer araçların otomatikleri çöp diye bir algı oluşmasın

Chevrolet şanzıman ve amerikan yapımı gmc motor kullanıyor. bizim ülkemizde ikinci eli iyi tutan bir araç varsa hemen üstüne atlayıp övgü yağmuruna tutuluyor bu çok cahilce bana göre.

Cruze kullanan insanlara sor . Şanzımanla ilgili hiç bir problemi yok . 300 bin tl lik araç alamicaksanız her aracın illaki bir kusuru vardır. Cruze un kusuru ise performans ve serilik beklemeyin . Lpg uyumu ve subab sıkıntıları mevcut ama bakımlıysa bakımları yapılmıssa 0 sorun olur.

Aracta 8 airbag mevcut. O segmentte bi araçta 8 airbag olacak olacak 60 bin tl olacak? Valla chevrolet suan avrupdan çekildi ama opelle parça uyumu oldugu için hiç bir sekılde parca sıkıntısı yok. Bizim insanımızdada algı hastalıgı oldugu ıcın 60 bine otomatik bi araca iyiki biniyoruz diyorum kendi kendime :)))

• 2012 150binde edc fluence 2 4 6 R motoru onarıö gördü ve beyni değişti. Masraf 6bin tl. Yer sanayi.
  • uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    cruze düşünürdüm ama benim için serilik ve performans önemli, şuan kullandığım araç satılmadı henüz o yüzden araştırmalara devam :)
  • foruma bakarsan hiç bir 2. el aracı alamazsın, sıfır alman gerekir.

o araba o kadar etmez, bu araba sıkıntı çıkarınca çok para yer. Bütçen fluence'in temizine yetiyorsa düzgün satıcı bulursan kafan rahat binersin.
  • fluence edc yaz google a
    km yuksekse masraf cikartiyor
  • 2013 120 k. Da 1.5 joy edc sahibiyim. Benimki makyajlı kasa. Edc masraf çıkarırsa 15 20 k. Şu ana kadar çıkarmadı. 1 kere servis ayar çekti.

Aracı almadan düşük hızda 1 2 arası geçiş nasıl bunu test edin. Titreme varsa kaç hafif bir titreme pek sorun değil ama çok varsa uzak dur.

Bunun dışında gayet büyük bagajı ile rahat ettirir.

Joy olanda 4 cam otomatik bluetooth mp3 radyo eller serbest görüşme felan var. Joy bile çok boş değil. Bakımları yedek parçası nispeten ucuz.

Cruze uzak dur 10 litre den az yakmaz dı 1.6 olan motor. İlk çıktığı zaman en çok şikayet çok yakar gitmezdi. Ltz altı paketle çok boştu. İthal olduğu için parça pahalı ve usta az.

İlla otomatik istemezsen egea al.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.