Corolla dan da vazgeçmiş durumdayım araştırmalara devam ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: parker48
CVT şanzıman var onda, bence siz kafanızı karıştırmayın, benzinli düzgün bir Astra yada Civic almaya bakın derim.
hocam o modellerde cvt yok, bva var diye biliyorum.
1. ve 2. vites geçişlerinde bazen kararsızlık yaşayabiliyor. En azından bizdeki öyleydi, sonrasında yazılım ile düzeltilmiş olabilir.
Konforludur, fazla hissettirmez ve hızlı geçiş yapabiliyor. Aşırı yoğun dur-kalk trafikte ısınabilir, orası biraz size bağlı.
Ben olsam alırım, ayriyeten daha önceki mesajlardaki gibi fahiş masrafları da yoktur. Renault müşteri hizmeti konusunda çok başarılı eklemeden geçmeyeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: gogo1371
2014 dizel otomatik touch plus var bende şuan. 2018 kasımda almıştım. 72000deydi şimdi 93000de. O zamandan beri sadece 1 kere yakıt basınç yolu sensörü diye bi zımbırtı vardı tam adı bu mu bilmiyorum ufak bi parça. Onda sıkıntı oldu araç gaz yemiyordu sonra stop ediyordu. 150tl verip onu değiştirdim sonra çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım. Onun dışında soğuk havada dışardan ön kapı açılmıyordu kronik sorunu bu zaten sanayide her tamirci bilir. Onu da 150tl civarı verip yaptırdım. Artık hiç bir sıkıntı kalmadı. Sollamalarda falan çok atik. Uzun yolda özellikle performans gayet güzel. İç malzemesi kötü. Koltukları fena değil. 1800 km yol gittim tek seferde beni yormadı hız sabitleyici sağolsun. Parçaları ucuz, bakımı da öyle. Bence fiyat performans olarak güzel alınabilecek bir araba. Eşim de araba kullanmayı yeni öğrenmesine rağmen rahat kullanıyor. Bagajı çok geniş. İçi de aynı şekilde. Boyum 1.95 çok rahat kullanıyorum. Ayrıca bir arkadaşım 2013 aynı modelini almıştı. Onda 1-2 geçişlerinde aşırı hissettiriyordu.
Tek seferde 1800 km. Maşallah.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme