Joy fluence çok boş değil ama ltz olmayan cruze çok boş öyle mi?
lojistisyen
kullanıcısına yanıt
Tek satır ekran bile kötü ltz olunca değişiyor.
Joy zaten boş paket bana 4 cam otomatik ayna elektikli ve bluetooth eller serbest mp3 yetiyor Akıllı telefon ile zaten fazlası gereksiz.. İstesem jant ve ekranlı teyp sis farı taktırırdım ama gerek görmüyorum. Uyguna zaten oluyor.
arkadaşlar verdiğiniz güzel bilgiler için çok teşekkürler,konu otomatik fluence idi ama sanırım vazgeçmek durumundayım :( bana sıkıntı çıkarmayacak tam otomatik vites olan ve arada bayanın da sürebileceği tam otomatik bir araba lazım, fiyatlar zaten uçtu, maksimum 60a kadar hangi otomatik vites alınabilir
cszeroC
kullanıcısına yanıt
Tork konvertörlü alacaksın,
Manuel al geç
dieselsingleD
kullanıcısına yanıt
240nm torku olan bir araç nasıl olurda yavaş kalır sollamada? Daha önce kullanmadım almayı düşünüyorum bende. Özellikle torku yüksek araçlara bakıyorum ama yanlışlık nerde? Tork yeterli kalmıyor mu yani? Benim arar 110 beygir manüel yani 2005 corolla torku düşük oldugu icin bi mercedes audi gibi sollayamiyorum Yani enazindan bu tarz araçlar daha tatmin edici olmasi gerekmiyormu? Neye gore bakmalıyız?
2014 dizel otomatik touch plus var bende şuan. 2018 kasımda almıştım. 72000deydi şimdi 93000de. O zamandan beri sadece 1 kere yakıt basınç yolu sensörü diye bi zımbırtı vardı tam adı bu mu bilmiyorum ufak bi parça. Onda sıkıntı oldu araç gaz yemiyordu sonra stop ediyordu. 150tl verip onu değiştirdim sonra çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım. Onun dışında soğuk havada dışardan ön kapı açılmıyordu kronik sorunu bu zaten sanayide her tamirci bilir. Onu da 150tl civarı verip yaptırdım. Artık hiç bir sıkıntı kalmadı. Sollamalarda falan çok atik. Uzun yolda özellikle performans gayet güzel. İç malzemesi kötü. Koltukları fena değil. 1800 km yol gittim tek seferde beni yormadı hız sabitleyici sağolsun. Parçaları ucuz, bakımı da öyle. Bence fiyat performans olarak güzel alınabilecek bir araba. Eşim de araba kullanmayı yeni öğrenmesine rağmen rahat kullanıyor. Bagajı çok geniş. İçi de aynı şekilde. Boyum 1.95 çok rahat kullanıyorum. Ayrıca bir arkadaşım 2013 aynı modelini almıştı. Onda 1-2 geçişlerinde aşırı hissettiriyordu.
parker48
kullanıcısına yanıt
peki fluence 2010 model benzinli otomatik vites önerir misin? aynı şanzıman sorunu benzinlilerde de var mı?
cszeroC
kullanıcısına yanıt
CVT şanzıman var onda, bence siz kafanızı karıştırmayın, benzinli düzgün bir Astra yada Civic almaya bakın derim.
Yenı şanzuman EDC degolmı Fluence grubunda ?
Reno benım gozumde Opelden ıyı barı sotun yok problem yok bırsey yok Reno grubunda konfor tamam daha az soruzsuzluk anlamında on numara bes yıldız servıs ağıda ıyıdir Renonun
DSG de bedavaya Kavrama ( Baskı Balata ) değiştirilebilirken bu EDC de tam 17000 TL dir. İyi araştırın derim.
shkoksal
kullanıcısına yanıt
O dediğiniz 90 lı yıllarda kaldı. Yeni nesil otomatik şanzıman lar her zaman daha az yakar, çünkü vites geçişlerine kendisi karar verir ve zamanında geçer. Manuel kullananlar yüksek devir kullandığından daha fazla yakar ve baskı balata sorunları bitmez..
hollandsedrop
kullanıcısına yanıt
2016 model Fluence 1.5 dCi 110 hem manuel hem otomatiği var. İkisini de 1 hafta kullanıp deneyimledim şirkette. Yarı otomatik şanzıman net şekilde 0.5 ile 0.9 arası daha fazla tüketiyor. Baskı balata değişimi yarı otomatiklerde de var. EDC şanzımanın baskı balata değişimi 5-8bin lira arası.
Manuel kullanan biri niye yüksek devir kullansın anlamadım. 2200 devire gelmeden vites yükseltiyorum, 1500'ün altına düşmeden küçültüyorum. EDC kafasına göre bazen 2300 e takılıyor yükseltmiyor mesela. Gaza biraz daha yüklenip atmasını sağlamalısınız ya da manuel moda alıp siz yükseltmelisiniz. Hafid eğimlerde yapıyoe bunu.
quote:
Orijinalden alıntı: parker48
CVT şanzıman var onda, bence siz kafanızı karıştırmayın, benzinli düzgün bir Astra yada Civic almaya bakın derim.
dönüyoruz dolaşıyoruz yine hondaya mecbur kalıyoruz eğer otomatik viteste sıkıntı yaşamak istemiyorsak :)
bütçeme uyan astralar yarı otomatik vites ve yokuşta esneme yapıyormuş o yüzden astrayı eledim, sizce doğru mu yaptım elemekle
Alınmaz
cszeroC
kullanıcısına yanıt
Senin sevmediğin her iki şanzıman da bende mevcut, Corsa 1.2 Easytronic ve Fluence EDC ben ikisinden de memnunum, hatta sizin elediğiniz tek kavrama olan Opel şanzımanı dayanıklılık anlamında beklediğim de iyi. Ben artık çok yorum yapmayacağım evham yapmayın bence aklınız hangisine yatıyorsa onu alın, kusur bulunmak istenirse hepsinde kusur var.
fluence vazgeçtim arkadaşlar, 2004 model corolla sol otomatik vites almaya karar verdim
bende tam fluence almak üzereydim, otomatik olması şart. 2014 sonrasına bakacağım ya da hiç bakmayacağım. iyi denk geldi konu. daha fazla tecrübe aktaracak arkadaşlar açısından takipteyim.
cszeroC
kullanıcısına yanıt
Fluence için atıp tutmuşlar, kafanızı çorbaya çevirmişler. Siz de 2004 model Toyota almaya karar vermişsiniz. Arada en az 10 yaş var. İyi düşünün bence.