Şimdi Ara

Peugeot 407 2.0 hdi otomatik araç alınır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Şu an bende 2009 comfort 1.6 hdi 407 bulunmakta. 2008 model 2.0 136 hp otomatiklerine bakıyorum 6 ileri olan araçlar hakkında forumda çok eski yıllarda yorum yapılmış güncel zamanda hala kullanan var mı aracın şanzımanı veya kronikleri hakkında bilgi verecek olan arkadaşlar var mı ? Videolarda vites geçişlerinde ya da 3. viteste bi boşa çıkma olayından bahsediyorlar başına gelen var mı acaba ? şimdiden teşekkürler.

• 15 yıl önce evet!!! Şimdi değil... 2.0 hdi Dynamic Premium donanımlı otomatik bir 407 ile 200bin km yaptım. Ama artık sadece motoru ölmüş, perti çıkmış, motoru defalarca revize edilmiş, elli kere boyanmış, değişmiş 407 'ler kaldı... sanayiden çıkamazsın!!! Yanlız otomatik şanzımanı çok sağlamdır, neredeyse şanzıman arızası yaşayan duymadım desem doğrudur.

Bilgi istersen vereyim, artıları:

-Tasarımı

-Ekonomik yakıt tüketimi

-Donanımlı

-Yol tutuşu

-Konfor

-Süspansiyon

Eksileri:

-Tasarımından dolayı ön burun alçak yerlerde sürter

-Direksiyon motoru kronik sorunlu, yarı elektriklidir, direksiyon hidrolik yağı elektrik tarafına sızıp bozabiliyor

-Lastik basınç ölçeri sık hata verir veya bozulur(tamamen iptal ettirebiliyorsunuz)

-Şanzımanı çok sağlamdır (Porsche), ama sadece 4 ileridir, yani eski nesil

• Gerekli bilgilendirme için teşekkür ederim. Elimdeki 1.6 hdi 407 ye binmeye devam o zaman. Dediğiniz gibi temizini bulmak zor ve fazlaca risk.

• Temizse ve 2.0 olmasından ötürü fazla ödenecek olan vergi rahatsız etmeyecekse olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.