Arkadaşlar bu araçlar ilgili açılmış bir konu göremedim. Forumda da yeterli bilgi bulamadım. Peugeot Expert Traveller, Opel Zafira Life ve Citroen Spacetourer PSA tarafından üretilen aslında aynı araçlar bildiğiniz gibi. Sadece markaları farklı. Ben kısa bir süre önce Opel Zafira Life araç aldım. Peugeot Expert Traveller konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler için de, aynı araç olduğunu göz önünde bulundurarak, burada görüş ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Umarım Peugeot Expert Traveller konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler için faydalı olur. 2020 yılı Eylül ayında işlerimiz için Opel Combo Enjoy Sport (Opel Combo da Peugeot Rifter ile aynı araç) almıştım. Combo işimizi çok iyi gördü. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı ve fazlası ile tatmin etti bizi. Ancak işlerimizdeki durum nedeni ile daha büyük bir araca ihtiyacımız oldu. Ben de 44 bin km'deki Combo'yu (hasarsız ve kazasız) aldığım Opel bayisine takasa vererek Opel Zafira Life aldım (Opel Zafira Life ve Peugeot Expert Traveller aynı araçlar). Combo'yu 170 bine almıştım. 300 bine saydırdım (Kendim daha yükseğe satardım belki ama hem zamanım yoktu hem de daha büyük araca hemen ihtiyacımız vardı). Üstüne de 235 bin TL verdim. Toplam 535 bine maloldu araç, şirket üstüne. Araç siyah, sıfır, 2021 model, Ocak 2022 trafiğe çıkışlı oldu. Olumlu yönleri:
Olumsuz yönleri:
|
Peugeot Expert Traveller: Geniş Aileler ve İşletmeler İçin Çok Amaçlı Bir Araç
Peugeot Expert Traveller, çok yönlülüğü ve genişliğiyle öne çıkan, 8 yolcuya kadar kapasiteli bir minibüstür. İster büyük bir aile için bir araç arayın, ister işletmeniz için pratik bir çözüm arayın, Peugeot Expert Traveller ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.
Kullanıcı Yorumları
Peugeot Expert Traveller, kullanıcılarından genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Yolcular, geniş ve konforlu iç mekanı ve çok sayıda saklama alanı gibi özelliklerini takdir etmektedir. Ayrıca, güçlü motoru ve güvenli sürüş deneyimi de beğeni toplamaktadır.
Yakıt Tüketimi
Peugeot Expert Traveller'ın yakıt tüketimi, seçilen motor seçeneğine ve sürüş koşullarına bağlı olarak değişmektedir. 2.0 litrelik HDi dizel motor, ortalama 5,9 litre/100 km yakıt tüketimi sunmaktadır. Bu, bu boyut ve kapasitedeki bir araç için etkileyici bir yakıt verimliliği değeridir.
Peugeot Expert 2.0 HDi Kullanıcı Yorumları
Peugeot Expert 2.0 HDi motor seçeneği, kullanıcılar tarafından özellikle övülmektedir. Güçlü performansı, düşük yakıt tüketimi ve sorunsuz sürüş deneyimi nedeniyle takdir edilmektedir.
Almaya Değer mi?
Peugeot Expert Traveller, büyük aileler ve işletmeler için sağlam ve çok yönlü bir seçimdir. Geniş iç mekanı, pratik özellikleri ve etkileyici yakıt verimliliği, onu paraya değer bir seçenek haline getirmektedir.
Sonuç
İster aileniz için geniş bir araç, ister işletmeniz için pratik bir çözüm arayın, Peugeot Expert Traveller dikkate alınması gereken bir seçenektir. Kullanıcı dostu özellikleri, güçlü motor seçenekleri ve güvenilirliği ile ihtiyaçlarınızı karşılayacak çok yönlü bir araçtır.