Arkadaşlar Merhaba, Araç yenilemeye karar verdim. Bütçe olarak ne kadar çıkabileceğimi, ne kadar kredi çekmem gerekeceğini bilmiyorum henüz. Ancak donanımı sunduğu teknolojiler iyi, güvenli, keyifli, yüksekte oturduğunu hissettiren, görüntü olarak da şekil bir araç bakınıyorum. Jeep Avenger baktım başta. İç malzemesi iyi değil, motoru kuvvetsiz diyen çok oluyor. Teknolojisi hoşuma gitmişti bir de Jeep sonucta. Cupra Formentor'ü çok beğendim ama ona da sert bir araç ve yalıtımı vs kötü diyorlar. T-Roc veya DS nasıl bilmiyorum ama çok öneriyorlar. Siz bu araçlardan hangisini önerirsiniz? Veya başka nelere bakmalı? |
Cupra Formentor, Jeep Avenger, T-Roc, DS
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
En yakışıklısı cupra olduğu için oyum ona
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cupra gerçekten çok yakışıklı bir araç pek çok kadının hayran hayran o araca baktığını gördüm o yüzden cupra alınır.
cupra olsun
-
Ds7yi kastediyorsanız bu araçlarla kıyas olacak bir araç değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ds dediğiniz araç DS4 ise zaten bu araçlara göre premium segmentte kalıyor, aradığınız araç direk o olur
Nesi premium? Ön- arka ısıtma + soğutma /ön masaj? Düşük / orta yakıt tüketimi? 0-100km -> 4-5sn? 0 yol tekerlek sesi? (mümkün değil tabi öylesine söylüyorum :D ) full açılabilir sunroof ? (yeni yarım açılanlar gibi değil) 360 kamera? full bağımsız süspansiyon? şerit takip oto sollama? bower wilkins? sennheiser? harman? bose? Full matrix farlar? ön arka full ambiyans? kumaş+deri koltuk? 4x4? min 160-180bg? hybrid? ileri geri alma? uzaktan calıstırma ısıtma ?
çok merak ettim cevaplarınızı arkadaşlar.
-
DS’in özelliklerini bilmiyorum, henüz inceleme videolarını izlemedim:) satış sitelerinde diğer araçların sahip olduğu pek çok özellik var gibi. Ama citroen grubu olması beni biraz düşündüruyor. Yoksa gerek yükseklik olarak, gerek lüks olarak sanki önde gibi. Ama teknoloji ve sürüş keyfi de önemli.
Cupra’ya içim gitti doğrusu ama Ds’in ilanları da bir düşündürmedi değil.
Konfor, teknolojiyi hissetmek istiyorum biraz.
Bu özelliklerde bu tarz araba var mı hocam:)
Harman’ı falan bir Togg’da duydum
Premium araç demek masajlı koltuk demek değildir.
Donanım demek de değildir.
Bahsettiğiniz donanımları Çinli suvlar veriyor örneğin
Premium araç premium marka ile başlar,ds de psa grubunun premium markası.
BMW Audi nasıl premium arabaysa ds4 de öyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 11 Şubat 2025; 10:16:19 >
2 yıl garantili Dsgli vw grubu düşündürmeyip Citroen grubu mu düşündürüyor sizi, garip .
Avenger tatsız.
Formentor malzeme kalitesi ve multimedya güzel, yalıtım rezalet.
T-Roc genel olarak iyi bir araç.
DS4 bu araçların hepsinden başarılı ancak 1.6 Puretech alınmalı. Tek eksisi arka torsiyon.
Elektrik önyargısı yoksa Mini Countryman E fiyatına göre çok başarılı.
Elektrikli olmasın deniyorsa da Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid isteklerinizin tam karşılığı gibi duruyor.
-
'23 model düşük km alfa tonaleye bakın derim. 2m altına bulunabilir...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bütçe belirtmemişsiniz ne aradığınızı belirtmemişsiniz.
kısa vadeli alıp satmayacaksanız ds4.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Premium olup bunları vermeyecekse hiç vermesin. 120-140 gitsin . yolda bırakmasın . çok ses yapmasın yeter yani.
-
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Kendi arabamı satacağım, bir miktar biriktirmeye çalışıyorum. Bir miktar da kredi cekebilsem seneye 1.8-1.9 milyon TL bütçem olsun “istiyorum”. Arabaya göre kendimi zorlayacağım.
Normal şartlarda en az 5 sene değiştirmeyeyim isterim cunku her zaman araba yenileyebilecek gücüm yok.
Arabalardan çok anlamıyorum. İnanın pek çok özelliği yeni yeni görüyorum ağzım açık kalıyor. Daha önce otomatik vites araç bile kullanmadım. Elektrikli araçlarla sorunum yok ama hybrid daha uygun olur sanki.
Sanırım DS ve Tonale öneriyor cogunluk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 11 Şubat 2025; 0:48:25 >
en iyi 2.el troc
en sorunsuz toyota ve honda hibrit.
ds lere hiç bulaşma bence.
-
Cupra formentorun, ds in, jeep avenger ın vs. girdiği tercih listesine 2017 altyapısını kullanan b segmenti 2.59 metre aks mesafesine sahip torsiyonlu yerden yükseltilmiş polo olan troc nasıl girebiliyor, insanlarda bir akıl tutulması var diye düşünüyorum.
Sıfır fiyatlarında da böyle, b segmenti 8 yıllık yerden yükseltilmiş polo kasasına 2 milyona yakın para isteniyor
Bu paraya sıfır c segmenti gırtlak dolu kia sportage satılıyor, içinden 3 tane troc çıkar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 11 Şubat 2025; 5:26:43 >
İşte herşey donanım olsa egea cross da premium oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Premium araç demek masajlı koltuk demek değildir. Donanım demek de değildir. Bahsettiğiniz donanımları Çinli suvlar veriyor örneğin Premium araç premium marka ile başlar,ds de psa grubunun premium markası. BMW Audi nasıl premium arabaysa ds4 de öyle. |
Benzer içerikler
- dizel araba alınır mı
- enjektör kodlama yapılmazsa ne olur
- ön tampon boyama fiyat
- sibop yanık araba ne yapar
- egea 1.3 adblue deposu kaç litre
- 2021 dacia duster
- bmw ix2 fiyat
- android auto sesli komut çalışmıyor
- skoda fiyat listesi 2024
- xiaomi su7 sahibinden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X