Neden hocam? Bu araçların eksisi nedir? cupralar nasıl? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cupra Formentor, Jeep Avenger, T-Roc, DS (2. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
chery ya da jaecco tarif etmişsiniz gibi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 11 Şubat 2025; 9:17:46 > -
Kelepir saat kulesi satıyorum, ciddi ciddi DS ile (hadi DS7'yi geçtim DS4 olsun) B segmenti T-ROC arasında kalan varsa, arabayı bırakıp bunu bir düşünsün, 3 ayda kendini amorti eder sonra istediğiniz arabayı aldırır.
-
Cupra da DS de paralarının araçları değil bence.
DS "mış gibi" yapıyor premiumluk anlamında.
Cupra görüntü süper tasarım süper, ama altlarda Seat saçmalıkları, kaliteleri. Bir de garip paralar isteniyor.
Sıfır Cupra yerine son kasa 2.el X1 falan zorlamaya çalışırdım sanırım mesela.
T-Roc güzel ancak VW tarafı özellikle aynı iç mekanlar, 10 yıldır kullanılan aynı düğmeler, aynı ruhsuz iç tasarım vs açısından beni hiç çekmiyor.
Bunun yerine 1-2 arkadaş yazmış, Tonale falan düşünülebilir. Güzel fiyatlara alınabilir.
Yine birkaç arkadaş bahsetmiş, Honda HRV hibrit, Corolla Cross vs gibi araçlar da düşünülebilir.
Haa bunun yanında çok güzel bir alternatif var, garip fiyatlara verebiliyorlar, Nissan X-Trail derim mesela.
Avenger güzel ama bu araçların yanında alakasız kalıyor biraz.
Jeep bakacaksanız Compass bakacaksınız, yine 2.elde düşük km 2 milyon bandına çok güzel araçlar var.
-
Hocam çoğu da garipsememiş kıyaslamışlar bile, işin en komik tarafı da bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler arkadaşlar
Tam Türk kafası:)) psa vag gruplari Çinliler daha çok kakalar bize teneke araçları tasarımla görselle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 12 Şubat 2025; 19:23:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne gırtlağı ya sportage nin en boşu var o paraya.
Kampanya vardı, liste fiyatına bakma
Olabilir sportage tucson satılmiyordu. Satış rakamları çok düşüktü. ilk defa bu ay listeye girdiler ondan demek ki.
Tucson da hoş ama şöyle biraz daha karizma bir araba arıyorum. Mercedes Bmw bu fiyatlara dolusu bulunur mu acaba? A200, A180 falan nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X