Bildirim
Daewoo Damas,Kia asia topic,Suzuki cary blind van yada glass van
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu araçlardan hiç biri aile arabası olmaz dalga amaçlı açılmış bir konu bence
-
Derdini anlatmaya çalışıp da bir türlü anlatamayan biri gibi başlık açmışsın.
-
3'üde birbirinden sağllam. -
quote:
Orijinalden alıntı: -Dominic-
3'üde birbirinden sağllam.
Güzel yorum -
Araba kullanmayı Suziki süper carry yüksek tavan camlı vanda öğrendim. En sevdiğim araçtır kendisi. Tam bir şehiriçi canavarı. Antalyada 95 yılında mazda 626 ile şehiriçi çapışıp adamı dumur etmiştim. Vites aralıkları çok kısa tam şehir arabası. Burunsuz olduğu için kullanmak çok zevkli. Ticari kullandığımız için hem işimizi görüyordu. Hem ava, pikniğe, balığa giderken kullanıyorduk. 3 mt lik şişme joker botumuz vardı onunla balığa biderdik. 50 cc lik suziki cross motorumuzuda arkaya atar dağa ava giderdik. Her türlü işe yarayan bir araçtı. Temiz bir tane bulsam almayı düşünürdüm fakat 20 yaşındaki araçların hali ortada. O zaman bile parça sıkıntısı vardı şimdi düşünemiyorum bile. Kalkan-Anamur arası çok yol yaptım. O araçtaki zevki başka araçtan alabileceğimi zannetmiyorum. -
babamlarda 98 model daewoo damas var...eşşek niyetine biniyorlar ne adam gibi bakım var , ne temizlik var... 800 cc motorlu arabaya 1 ton yük atıyorlar...banamısın demiyor araba...şehir içinde çok pratik..iki tarafında da sürgülü kapı var...manevra kabiliyeti çok iyi... ama şehir içi inanılmaz çok yakıyor... 13-14 litre lpg yakıyor nerdeyse... -
bizde 97 model daewoo damas var 270binde 180binde motoru komple sıfır yaptırdık, lpgyi 7-8 litre yakıyor, wehby senin lpg beyninde, ayarında yada ateşleme sisteminde bir sorun olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozzgur87
bizde 97 model daewoo damas var 270binde 180binde motoru komple sıfır yaptırdık, lpgyi 7-8 litre yakıyor, wehby senin lpg beyninde, ayarında yada ateşleme sisteminde bir sorun olabilir.
konu hort olmuş ama yazıyım genede... bizim damas 2 hafta önce hararet yapmış conta yakmış , kapak çatlatmış... öyle yatıyor şimdi...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ev klima gazı ne kadar sürede biter
- filo indirimi nedir
- uconnect off ne demek
- motul 8100 x-clean efe 5w30 yorumları
- 1.5 bluehdi motor kronik sorunları
- chery yeni elektrikli araba
- mazda cx-90 fiyat
- dacia jogger özellikleri
- corolla cross nerede üretiliyor
- 2024 elektrikli araç satış rakamları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X