Şimdi Ara

vw new beetle hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
32.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. vw new beetle hakkında bilgisi olan var mıdır? şu yeni versiyonları hakkında.. özellikle kullanmış olan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.

1.bu araçların bakım, yakıt masrafları nasıldır? net rakamlar verilirse iyi olur.
    2.aynı motora sahip bir golf ile beetle aradındaki konfor ve yakıt kıyaslaması yapabilir misiniz?
    3.satması da bulması kadar zor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaydut -- 9 Ocak 2007; 12:12:06 >

• Bu arabayı alan arkadaşlar hangi özelliğinden dolayı alıyolar çok merak ediyorum.

not:bilmediğimden soruyorum...
  • Bu araba yol tutuş ve güvenlik olarak çok iyi deniyor, bir de tasarımı güzel.
  • kullanana kadar sevimli ve değişik buluyordum ama kullandıktan sonra çok zorlama bir araç olduğu fikrine kapıldım, sürüş pozisyonu ve hakimiyeti çok az, araba gereksiz ayrıntılar ile kullanışsız hale getirilmiş, zaten hobi arabası kategorisinde değerlendirilebilecek bir araç sadece meraklısı alır, meraklısı olmayan için işkence diyebilirim
  • Merhaba aralık ayında new beetle aldım, şu anda 1200km de daha önceki aracım 2004 yaris idi.
    yakıt tüketimi şu an itibariyle 9lt/100km şehir içinde.
    araç çok konforlu, direksiyon ve koltuk her türlü ayarlanabiliyor. ön görüş çok geniş ayrıca ön cam sürücüden çook uzak, tavan kafamdan 25 cm yukarda (boy 175 cm) yani ön de oturanlar için çok konforlu. araba çok sessiz ve müzik sistemi bence çok kaliteli.
    donanım ve teknik detaylarını yazmıyorum, sanırım bilgi almışsınızdır.
    tasarım konusu bir zevk olayı ancak arabanın çok beğenildiğini söyleyebilirim, dikkat çekiyor, ayrıca çok az olduğu için her gün aynı otoparka koyuyorsanız kısa zaman sonra beetle ın sahibi (yeni kaplumbağa diyenler de var) olarak tanınabilirsiniz.
    eksi tarafları ise şöyle: arka koltuk çok dar, 2 kişi bile oturması zor. bagaj çok küçük.
    bakım konusunu bilmiyorum 15000 de bir bakım gerektiyor (toyota da 10000 de bir) 2 yıl garanti var.
    ikinci el konusu da beni çok düşündürmüyor açıkcası 4 sene binmeyi düşünüyorum en az.
    başka sorularınız varsa cevaplamaya çalışırım.
    diğer beettle sahipleri varsa onlar da yazsın ben de merak ediyorum tecrübelerini.

• ne kadara aldın arkadaşım?
  • arkadaşlar başka görüş yok mu? almayı düşünen arkadaş ne yaptın, bulabildin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A1 vs VW New Beetle
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgi veren arkadaşıma tşk ederim.

henüz almadım. ben sıfır almayı düşünmüyorum. bütçem yetmez zaten. 20 000 YTL civarı bir miktar param var. buna 2000-2001 model beetle yada golf almayı düşünüyorum. golf kullandıysanız, ikisi arasında gördüğünüz farkları yazabilir misiniz? Bir de verdiğiniz 9lt/100km değeri ortalama yakıt değil mi? şehir dışı ve şehir içi ölçümleriniz ne oldu?

Ayrıca ikinci elini tavsiye eder misiniz? Kullandığınız yarisle kıyaslayınca nasıl bir durum ortaya çıkar? yakıt olarak kıyaslama yapabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaydut -- 22 Ocak 2007; 15:13:44 >
  • şehir dışına çıkma şansım olmadı, rakam tamamı şehir içi.
    yaris den çok daha konforlu ve rahat, iç ses açısından bizim çok hoşumuza gidiyor.
    golf kullanmadım bir yorum yapamıyacağım ancak beettle ın eski modellerinde daha yüksek motor ve donanım vardı sanıyorum fiyat pahalı olabilir.
  • o kırmızı 206 WRC den bende de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 24 Ocak 2007; 3:30:00 >
  • Şirin arabalar
  • kalkısta hangisi gecio be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __RaVe__® -- 25 Ocak 2007; 13:34:49 >
  • Ya arkadaşlar biz sizden yorum istedik, sizin yaptığınıza bakın yaaw. eğer resim paylaşacaksanız bunu başka yerde yapın lütfen.
  • arkadaşlar beettle sahipleri nerede?
  • gerçekten bir yanlışlık olsa gerek kalkışta 206 wrc geçer yahu
  • olric arkadaşım aracın şehirdışı yakıt tasarrufu hakkında bir ölçüm yapabildin mi?
  • Merhaba ne yazık ki halen şehir dışına çıkmadım. araç 2000 km oldu. her gün maslak bostancı yapıyorum. hem sabah hem akşam yoğun trafik de gidiyorum, hem de temde 120-140 arası. en son ölçümde 8.2 lt/100 km. değerini gördüm. motorun alışmasıyla biraz düşmüş olabilir.
    arabadan çok memnunum, daha önce hep toyota kullanmıştım. VW çok konforlu 30 km yolu 1 saatte alsam bile kendimi hiç yorgun hissetmiyorum.
  • yeni bir yorum yok mu?
  • bu aracın 2.0 motorları var. tahminim 2003 ten önceki versiyonları. Bunların yakıtı hakkında bilginiz var mı?
  • SAtması neden bulması kadar zor olsun ki. Parayı bastın mı bulursun ama istediğin fiyata her zaman satamazsın. Yakıt tüketimi hakkında bir bilgim yok ama dışı güzel içi kötü gibi hissediyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.