Şimdi Ara

LAND ROVER-RANGE ROVER Paylaşımlarımızı Bu Başlıkta

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
14.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar Bir Range Rover topic göremedim Tecrübeli arkadaşlarında yardımıyla güzel bir topic oluşturalım

• Evet arkadaşlar 2002 ve üstü 3.0 td Range Rover almayı düşünüyoruz.Bütçemizi de 60.000 den 80.000 TL'ye çıkardık.Bu aracın kronik sorunları varmıdır ? Bizi çok üzermi ? Yorumlarınız gerçekten çok önemli.Airmatic hakkında bilginiz var mı? Çoğu Range Rover da çalışmadığı söyleniyor.(Genelde arızalandığı için ) Malum kilometreler çok yüksek.Bu Kilometrede aracı alırken nelere dkkat edilmeli? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim...
  • Konuyu gördüm yaramı deştiniz:((
    Hep isteyip bir türlü alamadım.Benim gözümde en Asil en rahat araç bu.
  • arkadaşım konu var ama maalesef ilgilenen kimse yok donanım haberde de bi konunun cevapsız kaldığnı muhabbetsiz kaldığını ilk defa görüyorum yeni üyeyim gerçi ama bu zamana kadar aradığım ne varsa bulmuştum
  • aslında yöneticilerden bir land rover başlığı açmalarını isteyeceğim.. çünkü özellikle 2. elde freelander, discovery ve range rover bakan çok insan var..

2003 - 2005 arası Range Rover VOGUE TDV6 kullandım.. kronik sorunu olduğunu pek söyleyemem ama benim başıma gelenler;

- turbo borusu patladı, garantiden değişti (daha iyi kaplanmış bir boru ile).. ama burada benim hatam vardı..

- ekranın sigortası atmıştı 1 kere, garantiden değişti..

- havalı amortisörlerden ön ikisi değişti.. araç tamamen dururken havalı süspansiyonları indirip kaldırmak gerekiyordu ben giderken yapıyordum, garanti kapsamında değişim olmadı çünkü benim hatamdı..

2 yılda bnm başıma gelenler bunlardı.. bunlarda zaten kronik sorunlar değil.. ekran sigortası zaten basit bir şey siz bile değiştirebilirsiniz.. almak istiyorsanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..
  • bende bugünlerden 1999 model bir 4.6 HSE almak üzereyim. Çok bilgim yoktur araçlar konusunda ama airmatig olayını alacağım eleman sıfırlarını takarak çözmüş daha önce biri arıza çıkardığı için. km de 115binde. tek endişem bu gerçi en az 2 yere göstereceğim alırken ama yine de içimde şüphe var. Alacağım eleman temiz bir insana benziyor öyle km oynayacak biri değil ama gene de baktırmak lazım. içine oturunca insan ev rahatlığı hissedip güven hissediyor alette kesinlikle. yolda gördüğümde dönüp baktığım tek araç buydu Allah kısmet ederse olacak. 2001 sonrası modellerin kasasını ben beğenmiyorum zaten. bu eski tip kasa çok güzel. dikkat etmem gereken başka birşey var mı?
  • @techzone

hem şu an bmw 5,20D hemde range rover kullanmış biri olarak bi kaç soru sormak istiyorum sana.

yakında inş araba alıcaz da yeni kasa 5.20D veya yeni kasa E220 CDI (az kullanılmış ikinci el) yada 2008 model veya üzeri bir range rover sport 2,7 HSE arasından hangisi daha konforlu bir araç olur ve uzun vadede(7-8sene) sıkıntı çıkarmadan kullanılabilir. aslında ilk düşündüklerimiz bmw ve mercedes ti ancak bi an öyle bi 4*4 de aklımızdan geçti.

uzun lafın kısası sen hangisini önerirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

aslında yöneticilerden bir land rover başlığı açmalarını isteyeceğim.. çünkü özellikle 2. elde freelander, discovery ve range rover bakan çok insan var..

2003 - 2005 arası Range Rover VOGUE TDV6 kullandım.. kronik sorunu olduğunu pek söyleyemem ama benim başıma gelenler;

- turbo borusu patladı, garantiden değişti (daha iyi kaplanmış bir boru ile).. ama burada benim hatam vardı..

- ekranın sigortası atmıştı 1 kere, garantiden değişti..

- havalı amortisörlerden ön ikisi değişti.. araç tamamen dururken havalı süspansiyonları indirip kaldırmak gerekiyordu ben giderken yapıyordum, garanti kapsamında değişim olmadı çünkü benim hatamdı..

2 yılda bnm başıma gelenler bunlardı.. bunlarda zaten kronik sorunlar değil.. ekran sigortası zaten basit bir şey siz bile değiştirebilirsiniz.. almak istiyorsanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..

Teşekkür ederim Yarbayım val bu forumda benim sorularıma en iyi cevapları sen veriyorsun çok teşekkür ederim.2 yılda garanti kapsamında olan bu arızalar gerçekten korkutmuyor insanı.Söylediğin üzere 3 arızanın 2 si sizden kaynaklı.Sanırım 4*4 alacaksak R.R Vogue başka tercihimiz olmamalı

• @to_se: ben bmw alin derim.. 4x4 dusunuyorsaniz rr sport uygundur.. ama bu araclari nerelerde kullanacaginiza bagli.. yani rr alip full asfaltta kullanacaksaniz gereksiz..
  • nasipse abime önümüzdeki hafta 2004 4.4 vogue alıyoruz. sorunuz olursa pm atın yanıtlayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

@to_se: ben bmw alin derim.. 4x4 dusunuyorsaniz rr sport uygundur.. ama bu araclari nerelerde kullanacaginiza bagli.. yani rr alip full asfaltta kullanacaksaniz gereksiz..

full asfalt da kullanacağız zaten rr den vazgeçtik. bu arada bmw lerde 2011 ile 2010 arasında öyle bariz bi fark var mı(konfor teknoloji açısından) çünkü yeni kasalarda fiyatlar birden yükseliyor yani aradaki farkı vermeye değer mi?

edit: 2010 larda navigasyon olmadığını biliyorum serviste taktırılabilir mi, taktırılırsa maliyeti ne kadar olur yaklaşır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to_se -- 21 Mart 2011; 20:45:44 >
  • X5'ler 2010'da yeni iDrive sistemi ile tanıştı ve dış görünümde ufak bir makyaj geçirdi.. makyajdan önceki modellerde navigasyon yoktu malesef.. makyajlılarda navigasyon var.. taaki geçtiğimiz haftaya kadar.. eğer sıfır km alacaksanız navigasyon opsiyonu gelmeyecek çünkü harita izinleri kalkmış durumda..
  • Freelander düşünüyorum. bütçem max 60.000 TL hangi model ve hangi kasa? kronik sorunu varmı Freelander ların ? teşk
  • RR Evoque sahibiyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.