Şimdi Ara

vw new beetle hakkında (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
32.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tabi para varsa sorun yok orası doğru. ama ikinci el için konuşuyorum, sadece istanbul ve ankarada var. mesela adanada hiç bu araçtan görmedim.

bu aracın 2.0 motorlularına sahip olan var mıdır aramızda? bir de peral ve diamond modelleri arasındaki farkları biliyormusunuz?
  • arkadaşımın 1.6 otomatik vites beetle'ını kullanma şansım olmuştu..
    ağır bi araç, bi de otomatikti.. tam eşşek ölüsü =)
    yakıt olarak da motor zorlandığı için pek ekonomik değil..
    alanlar sadece tasarımı beğendiği için alıyor, benim için bi özelliği olmayan gereksiz pahalı bi araç..
    o fiyata ben size 2001 2002 model seat leon tavsiye ederim..
    golfün seat versiyonu, hem daha yeni model almış olursunuz, hemde içi audi a3 olur =)
    hatta 1.6 16v bulursanız şahane =)
    ilerde satma şansınız da yaklaşık 10 kat fazla olacaktır =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukku -- 23 Şubat 2007; 13:23:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: olric71

Merhaba ne yazık ki halen şehir dışına çıkmadım. araç 2000 km oldu. her gün maslak bostancı yapıyorum. hem sabah hem akşam yoğun trafik de gidiyorum, hem de temde 120-140 arası. en son ölçümde 8.2 lt/100 km. değerini gördüm. motorun alışmasıyla biraz düşmüş olabilir.
    arabadan çok memnunum, daha önce hep toyota kullanmıştım. VW çok konforlu 30 km yolu 1 saatte alsam bile kendimi hiç yorgun hissetmiyorum.

yanlış kıyaslama olmuş yaris 25 milyar new beatle 42 milyar. tabiki buyuk farklar olcak

bence golf al araba guzel 2.el piyasası her zaman var
  • yeni görüşler?
  • kısmetse bende yarın alıyorum 2000 model 2.0
  • caravelle al hayatını yaşa yada manuel kullanımını geliştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyah_new

siyah 2003 new bettle aldım..arkadaşlar çok olumsuz yorumlar duyabilirsiniz alana kadar ama,, aldıktan sonra çok beğeni alıcağınıza eminim.. ben aldıktan sonra anladım meğer ne çok hayranı varmış... istanbulda new bettle olan varsa buluşabiliriz resim ve video gibi güzel kareler çıkar ortaya :)) new bettle hakkında soru sormak isteyen varsa 05074177737 ulaşabilir...

1.2 motor mu yokuşlarda klima açıkken zorlanıyor mu?
  • Arkadaslar bende bu arabayi iyice kafaya kodyum kayseride yasiyorum sahibindene flan baktim 98 99 modeller 21 23 bin tl arasi 2004 1.6 var 23.500 tl istiyor yakit tuketimi nasil acaba onerirmisiniz 1.6 motor idealmidir tavsiyelerinizi bekliyorum saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende 2004 1.6 smile var. 205.000 km de oldu. Bir aile arabası ihtiyacımız var olduğu için 2012 chevrolet cruze 1.6 lt plus otomatik aldık. Cruze de çok iyi biaraç parasına göre. Kağıt üzerinde new beetle dan çok üstün olmasına karşın aklım hala tospağımda. Bu araçtan piyasada cok az var. Kesinlikle alınası bi araç. Ama satılası değil. Alanı yok diye değil. Satmaya insanın gönlü elvermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beetle kullandım 1.2 motor benzinli süper bi araba ben sarı rengine baktım sunroof yok fiyat olarak 64.000TL verdiler 2013 model ama bu arabayı alacağıma aynı fiyat Kia Sportage mı alsam diye düşünüyorum 2 gündür
    Araç çok güzel aslında Vosmerde kullandım biraz basık bi araba ama sunroof varsa eger arabanın içi daha ferah geliyor design paketleri harika araba içi ışıklandırmada öyle benzin sarfiyatı biraz fazla ama kia sportagetan daha az yaktığı kesin tabi
    1.4 ve 1.6 motor istediğinmizde arabanın diyatı otomatik olarak minimum 6.000 tl artıyor

Birde aracı satarken çok kaybediyorsunuz bilginiz olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.