Şimdi Ara

Opel Corsa 1.4 Twinport Enjoy 111. Yıl Otomatik Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
15.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim araç hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum
    Aracı çok beğendim fakat aklımda soru işaretleri var ;

1-Teknik verilerde karma tüketim 6.5 civarı belirtilmiş fakat araştırdıktan sonra kimisi bu değerde yakıyorum diyor kimisi 10-11lt diyor
    2-Araç tam otomatik 4 ileri vites ne gibi artısı eksisi vardır
    3-LPG ile uyumu nasıldır

Araç 2010 model ve 47bin kmde gerçekten temiz fiyat olarak 30.500 olacak gibi duruyor
    Sene de taş çatlasa 6000-8000 arası km yapılır
    Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Birincisi, 11 Lt mümkün değil yakmaz. Kullanıma göre 6-9 arası yakarsınız. O da otomatik olduğu için. İkincisi, Cruze' u hiç tavsiye etmem çünkü manueli şehir içinde neredeyse 12 Lt yakıyor ki otomatiği çok daha fazla yakar. Bence rahatlıkla alınabilir ama 28-29 olarak düşünün. Bence 30 biraz pahalı. İlla otomatik demezseniz 30.000 TL' ye 70.000 Km civarında 111. yılın dizelini bulabilirsiniz ki bu yakıt yönünden çok daha ekonomik olur. O nun dışında 111. yılın manuelini tavsiye ederim. Ama illa otomatik olacak derseniz de biraz daha indirimle rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rutan -- 24 Mayıs 2014; 4:24:14 >
  • Bahsettiginiz aracin 60000 km de,beyaz rengini daha 4 gun once sattim. 6000-8000 km arasi gidiyorsaniz yakit uzmez,sunu belirteyim arac yakit cimrisi falan da degil. Benzinli otomatik araba yakar, bunu bilerek aliyosunuz. Sehirici 9 lt civati yakar,sehir disi 6-7 arasi degisir. Arac 100 bg, 4 vites tir.benim ilk aracimdi, ama zamanla performansi beni tatmin etmemeye basladi. Sanzimani sorunsuzdur, hizini aldinmi iyi kacar ama yokuslarda hizi iyi ayarlayamazsaniz bayilabiliyor. Sunu belirtmek isterim bahsettiginiz arac temizse 30,5 iyi fiyat,kacirmayin alin. Malum sitede fiyatlar ucmus ama bu aracin temizi 32_33 civari da gider. Aman alirken araci iyice inceletin sonra uzulmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde 2011 model enjoy otomatik var. Tavsiyem yakıt ve performans önemli değilse almanızdır zira şehir içinde çok rahat 10 litre yakar, araba 100 beygir olsa bile eski tip şanzıman nedeniyle çok bağırır az gider performans falanda alamazsınız. Bizim araba 35.000 km'de sadece ön tampon boyalı, galerici arkadaşım 35-36 civarı satarsın diyor şok geçiriyorum çünkü inanın o paranın arabası asla değil.

Tam otomatik şanzımanın artısı sorun çıkarmaz, kolay kullanırsınız yani ayağınızı frenden çekersiniz araba hemen harekete başlar. Eksisi performansı törpüler yani aracın ürettiği gücü tekerleklere iletmede eksik kalır, çok yakar
  • Şimdi araca bakmaktan geliyorum araçta toplam 6 hasar kaydı çıktı bedellerinin toplamının 9800tl olduğu.
    Ne ilanda ne de telefonda bahsetmemişti satıcı.
    26.000tlye verirsen alayım dedim ölücülere arabam yok dedi bende yalancılara verecek param yok deyip ayrıldım yanından
    Az kaldı.. Bom boş ama sıfır araba aldırtacaklar adama

• Eğer 3-5 sene binerim düşüncesindeyseniz Türkiye'den çekilme kararı almış markaların ikinci ellerine yönelin 30-40 arasında cruze veya lancia delta bulabilirsiniz. Hem bu araçtan daha az yakarlar hem daha konforlu hemde daha prestijlidirler...

hatta delta dizel otomatik, cruze da 2000 dizel olursa tadından yenmez...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şehir içi 10 litreyi vuruyor. Lpg uyumunu bilmiyorum. İyidir corsa, klasik tam otomatik vites zaten oda iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FnL

Şimdi araca bakmaktan geliyorum araçta toplam 6 hasar kaydı çıktı bedellerinin toplamının 9800tl olduğu.
    26.000tlye verirsen alayım dedim ölücülere arabam yok dedi bende yalancılara verecek param yok deyip ayrıldım yanından

Arkadasim temizse iyi para demistim.aklima geldi temiz olmadigi. Temizi 32-33 arasi gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: V.Alvarzo

Bizde 2011 model enjoy otomatik var. Tavsiyem yakıt ve performans önemli değilse almanızdır zira şehir içinde çok rahat 10 litre yakar, araba 100 beygir olsa bile eski tip şanzıman nedeniyle çok bağırır az gider performans falanda alamazsınız. Bizim araba 35.000 km'de sadece ön tampon boyalı, galerici arkadaşım 35-36 civarı satarsın diyor şok geçiriyorum çünkü inanın o paranın arabası asla değil.

Tam otomatik şanzımanın artısı sorun çıkarmaz, kolay kullanırsınız yani ayağınızı frenden çekersiniz araba hemen harekete başlar. Eksisi performansı törpüler yani aracın ürettiği gücü tekerleklere iletmede eksik kalır, çok yakar

Hocam bence de 35-36 cok fazla,sizin araciniz temiz bir arac 33000 tl dir fiyati. Ha galerici arkadasiniz malum siteye bakarak bir fiyat soyluyor. O siyeye bakarsaniz 40000 yazan insafsizlar da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: yws

quote:

Şimdi araca bakmaktan geliyorum araçta toplam 6 hasar kaydı çıktı bedellerinin toplamının 9800tl olduğu.

Arkadasim temizse iyi para demistim.aklima geldi temiz olmadigi. Temizi 32-33 arasi gider.

Araştırmaya devam bakalım..
    Bursa içi 31-32ye kadar bir araç bakmaya devam..

• quote:

Arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim araç hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum

1-Teknik verilerde karma tüketim 6.5 civarı belirtilmiş fakat araştırdıktan sonra kimisi bu değerde yakıyorum diyor kimisi 10-11lt diyor
    3-LPG ile uyumu nasıldır

Araç 2010 model ve 47bin kmde gerçekten temiz fiyat olarak 30.500 olacak gibi duruyor
    Şimdiden teşekkürler

dosta tavsiye Suzuki swift derim mutlaka incele zaten inceledikten arabayı alacaksın .
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-adim-park-citroen-yetkili-bayi-den-2013-suzuki-swift-ot.vites-165141412/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-acil-bayan-sahibinden%2Ckaza%2Cboya%2Cdarbe%2Cdegisen-yok%2Cpazarlik-yok-164412339/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-mercanlar-otomotivden-otomatik-lpg-li-sx4-165638937/detay

opel corsaya göre + ları çok fazla .

1. ş.içi 2,5 lt daha az yakar ( bu en önemlisi bezin 5 tl yi geçti ) ş.içi ortalama 6.5 lt yakıyor
    2. vergisi daha ucuz
    3. güvenlik donanımı daha yüksek 6 hava yastığı- esp bir çok özellik mevcut
    4. frenleri muhteşem
    5. iç hacmi daha geniş
    6. çok hisli direksiyon
    7 . 0-100 ü çok ufak farkla da olsa daha iyi
    8. 140 kg daha hafif
    9. EN ÖNEMLİSİ BU fiyata böyle özellikler de corsa yok

opelin + ları

daha iyi 2. el
    marka imajı
    daha iyi tasarım ( görecelidir )
    50 lt daha iyi bagaj

• Opel Astra 1,6 HB 136HP olan aracı büyük bir beklenti ile 20 Mayıs 2014 tarihinde 70bin tly satın aldım. Servisteki işlemler tamamlandıktan hemen sonra yola çıktım ilk yakıt istasyonunda dizel deposunu fulledim,10 kilometre sonra ışıklarda durmak için frene bastığımda yakıt deposundan gelen sıvı çalkalanma sesi ile irkildim. Bunun geçeceğini umarak yola devam ettim ama maalesef her duru kalkta viraja girmemde aracın içerisinde insanı iğreti eden bir yakıt çalkalanma sesi duyuyorum. Bir de aracı sakın dişli asfalta kullanmayın içeriye acayip yol sesi alıyor müzik sesi dahi duyamassınız.Bu sorunları özellikle yakıt tankından gelen sesi İstanbul Opel müşteri hizmetlerini arayarak şikayet olarak bildirdim. İki gün sonra bana geri döndüer.70 bin liralık bu araçta bu sesin normal olduğunu güvenle sürmemi önerdiler. Ne kadar komik, konfor bunun neresinde. Bunun üzerine bunun normal olmadığını belirtip tepkimi gösterdiğimde ise azarlanır gibi bir tepkiyle karşılaştım. Sonra araştırdığımda Opel sözde güvenlik gerekçesi ile bu araçlarda yakıt tankından dalga kıran parçasını çıkartmış. Yetkili servislere bin tl verirseniz taktırabiliyorsunuz. OPEL ALACAKLARIN DİKK ATİNE......

• quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

quote:

Arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim araç hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum

3-LPG ile uyumu nasıldır

Şimdiden teşekkürler

dosta tavsiye Suzuki swift derim mutlaka incele zaten inceledikten arabayı alacaksın .
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-adim-park-citroen-yetkili-bayi-den-2013-suzuki-swift-ot.vites-165141412/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-acil-bayan-sahibinden%2Ckaza%2Cboya%2Cdarbe%2Cdegisen-yok%2Cpazarlik-yok-164412339/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-mercanlar-otomotivden-otomatik-lpg-li-sx4-165638937/detay

opel corsaya göre + ları çok fazla .

1. ş.içi 2,5 lt daha az yakar ( bu en önemlisi bezin 5 tl yi geçti ) ş.içi ortalama 6.5 lt yakıyor
    2. vergisi daha ucuz
    3. güvenlik donanımı daha yüksek 6 hava yastığı- esp bir çok özellik mevcut
    4. frenleri muhteşem
    5. iç hacmi daha geniş
    6. çok hisli direksiyon
    7 . 0-100 ü çok ufak farkla da olsa daha iyi
    8. 140 kg daha hafif
    9. EN ÖNEMLİSİ BU fiyata böyle özellikler de corsa yok

opelin + ları

daha iyi 2. el
    marka imajı
    daha iyi tasarım ( görecelidir )
    50 lt daha iyi bagaj

Araç 2 yıl sürülüp ardından satılıp sıfır araç alınacak
    2. Elde uğraştırmayan bir araç düşünüyoruz...
    Tavsiyeniz için teşekkürler

• Opel Astra 1,6 HB 136HP olan aracı büyük bir beklenti ile 20 Mayıs 2014 tarihinde 70bin tly satın aldım. Servisteki işlemler tamamlandıktan hemen sonra yola çıktım ilk yakıt istasyonunda dizel deposunu fulledim,10 kilometre sonra ışıklarda durmak için frene bastığımda yakıt deposundan gelen sıvı çalkalanma sesi ile irkildim. Bunun geçeceğini umarak yola devam ettim ama maalesef her duru kalkta viraja girmemde aracın içerisinde insanı iğreti eden bir yakıt çalkalanma sesi duyuyorum. Bir de aracı sakın dişli asfalta kullanmayın içeriye acayip yol sesi alıyor müzik sesi dahi duyamassınız.Bu sorunları özellikle yakıt tankından gelen sesi İstanbul Opel müşteri hizmetlerini arayarak şikayet olarak bildirdim. İki gün sonra bana geri döndüer.70 bin liralık bu araçta bu sesin normal olduğunu güvenle sürmemi önerdiler. Ne kadar komik, konfor bunun neresinde. Bunun üzerine bunun normal olmadığını belirtip tepkimi gösterdiğimde ise azarlanır gibi bir tepkiyle karşılaştım. Sonra araştırdığımda Opel sözde güvenlik gerekçesi ile bu araçlarda yakıt tankından dalga kıran parçasını çıkartmış. Yetkili servislere bin tl verirseniz taktırabiliyorsunuz. OPEL ALACAKLARIN DİKK ATİNE......

• 1.4 AT corsa için kullanıcıları şehir içi verisi olarak 9-10lt den aşağı yazmıyorlar. 8lt yazan kullanıcı görmek %sel olarak çok az. Çoğu yakıtından şikayetci.

İllaki Corsa olacak ise ben olsam 1.2 easytronic tercih ederdim. Tamam biraz keyifsiz ama 4 ileri AT den daha ekonomiktir.
  • Ekonomik olsun diyorsanız 1.2 easytronic tercih edin. 1.4 otm versiyondan performans olarak aşağı kalmaz ve yakıt tüketimi olarak en az şehiriçinde 100kmde 2lt az yakar belki daha fazla fark olabilir. Ayrıca vergi avantajı da var. Lpg ye hiç gerek olmaz. Dezavantajı ise arızaya tam otomatiğe göre daha meyillidir, vites geçişleri özellikle 1-2 de ve 2-3 te sarsıntı olabilir fakat alışınca bu geçişlerdeki sarsıntıları çok aza indirgeyebiliyorsunuz. Fiyat olarak da 1.4 tam otomatiklerden daha uyguna bulunur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.