arkadaşlar merhaba geçen hafta 2008 GT dynamic 1.5 blueHDI 130hp eat8 satın aldım ama kasım ayı içerisinde teslim edilicek. arac olmadıgı ıcın ornegini goremedım. bu araçtadan 2021 yılı ıcersınde alanlar acaba GT modelinden eksık olarak ne eksileri var acaba aracımın ekstra opsiyon olarak odeme yaptıgım ozellıkler asagıdadır. sedef beyaz, açılır cam tavan anahtarsız giris ve calıstırma 17'' alaşım jantlar + tamir kiti Drive assist pack ( adaptive cruise control,şerit konumlandırma asistanı, trafik işaretlerini tanıma, otomatil acil durum freni(kamera+radar),sürücü yorgunluk ve dikkat takip sistemi bunların dısında eksık kalan nedir acaba normal GT'den koltuk ısıtma yok, kablosuz sarj yok, 8 led aydınlatma varmı yokmu bilemıyorum?, aynalar otomatık katlanıyor mu onuda bilmıyorum. bu araç sahibi olan varsa yardımcı olabılır mı lutfen ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroslavminkov -- 1 Kasım 2021; 11:14:21 > |
Peugeot 2008 GT ve GT Dynamic Arasındaki Farklar
Peugeot 2008, geniş donanım seçenekleri sunan popüler bir kompakt SUV'dur. GT ve GT Dynamic donanım seviyeleri, model yelpazesinin en üstündedir ve benzersiz özellikler sunar.
Dış Görünüm Farkları:
- GT Dynamic donanımı, GT donanımına göre daha sportif bir görünüme sahiptir.
- GT Dynamic'te siyah renkli yan aynalar, tavan ve arka spoyler bulunurken, GT'de bunlar gövde rengindedir.
- GT Dynamic ayrıca daha büyük 18 inç alaşım jantlara sahiptir, GT ise 17 inç jantlarla donatılmıştır.
İç Mekan Farkları:
- İç mekanda GT ve GT Dynamic donanımları arasındaki en belirgin fark, koltuk döşemesidir. GT Dynamic, Alcantara ve kumaş kombinasyonuna sahip spor koltuklarla donatılırken, GT'de standart kumaş koltuklar bulunur.
- GT Dynamic'te ayrıca kırmızı dikişler ve karbon fiber görünümlü süslemeler gibi daha fazla sportif detay bulunur.
Donanım Farkları:
- GT ve GT Dynamic donanımları, dijital gösterge paneli, 10 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi ve otomatik klima kontrolü gibi birçok ortak donanıma sahiptir.
- Bununla birlikte, GT Dynamic donanımı ek özellikler sunar, bunlara şunlar dahildir:
- Fosforlu farlar
- Kör nokta izleme sistemi
- Şerit takip asistanı
- Adaptif hız sabitleyici
Motor Seçenekleri:
- Her iki donanım seviyesi de aynı 1,2 litrelik turboşarjlı üç silindirli benzinli motorla sunulur. Bu motor, 130 beygir güç ve 230 Nm tork üretir.
- GT Dynamic donanımı ayrıca 110 beygir güç ve 250 Nm tork üreten 1,5 litrelik turbo dizel motor seçeneğiyle de mevcuttur.
Sonuç:
Peugeot 2008 GT ve GT Dynamic donanımları, benzersiz özellikler ve donanımlar sunan benzersiz seçeneklerdir. GT Dynamic donanımı, daha sportif bir görünüme, daha gelişmiş donanıma ve daha güçlü bir motor seçeneğine sahiptir. Hangi donanım seviyesinin senin için doğru olduğuna karar vermek, kişisel tercihlerine ve bütçene bağlıdır.