Şimdi Ara

Fiat palio 1.2 Dynamic 2005 İncelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır bu incelemeyi yapmayı düşünüyordum kısmet bu güneymiş.

Araç gücünü 1242cc 4 silindirli 10.6:1 sıkıştırma oranlı atmosferik motordan alıyor.
    Motor 80hp 114 nm tork üretebiliyor.
    Maksimum gücünü 5000 devirdee maksimum torkunu ise 4000 devirde verebilen bu motor performans açısından vasat kalıyor.Motor lpgye uyumlu.

Araç için tam bir şehir içi aracı diyebilirim.
    Araç kendi olçumlerimle şehir içi normal kullanımda 10 litre Lpg tüketiyor.Agresif kullanımda ise 12-13 lt tüketimi mevcut.Uzun yolda ise 90-100km hızlarda 6.5 lt gibi bir tüketimi var.Tüketim. Açısından oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim.

Aracın direksiyon tepkileri oldukça iyi ve şehir içi için konforlu sayılabilecek duzeyde
    Fakat uzun yolda 2-3 saat bile gitseniz belinizde ağrı hissedebilirsiniz.

Yol tutuşu gerçekten kotu.
    Uzun yolda yüksek hızla virajlara girmekten çekiniyorsunuz ve mecburen ayağınız fren pedalına gidiyor.

Yalıtım olarak şehir içinde rahatsız etmiyor fakat yine uzun yolda rahatsız edici.

Aracın frenleri çapraz frenleme sistemi oluşturuyor.
    Duruş mesafesi kuru zeminde gayet iyi fakat ıslak zeminde hiç güven vermiyor.
    Almayı düşünen arkadaşlara abs li versiyonunu öneriyorum.

Araçta tek airbag ve kasetçalar var ve kapak jantlı.Hiçbir donanım yok.

Ses sistemi rezalet . Bu aracı alıyorsanız müzik dinlemeyi unutun derim. Veya 600-700 gibi bir masrafla idare edecek bir ses sistemi yaptırabilirsiniz.

Bagajı ve iç hacmi oldukça dar fakat genelde 2-3 kişi biniyorum derseniz iç hacmin rahatsız edeceğini düşünmüyorum.

Araç hakkında sorularınız olursa cevaplayabilirim.

edit: Araç dayımın aracı.Birçok kez kullandım (uzun yol /şehir içi) Ses sistemi sorunlu olabilir.Yanlış yönlendirme olmasın
    İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevketXR -- 17 Ekim 2013; 20:57:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ses sistemi konusunda yanılıyorsun konusunu açtığımda passat bile yanında halt ediyordu bmw mercedes teki harman kardon audi deki bang and olufsen kalitesinde idi sağlam bir ses sistemi varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 17 Ekim 2013; 19:16:16 >
  • arkadaşınki 2 kapı hoparlörlü olan galiba oysa normal beğenmemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

arkadaşınki 2 kapı hoparlörlü olan galiba oysa normal beğenmemesi

Arkada 2 adet kapıda 2 adet hoparlör mevcut.
    Hoparlörde sorun var mı bilmiyorum .
    araç dayımın aracı fakat sık sık kullanıyorum.

• benimde albea var 4 hoparlör 2 tiz var sesi idare ediyor bassda 25 lere kadar bozulmuyor
    ama teyplerimiz farklı
  • Inceleme ıcın tesekkurler.
    Palio,Albea'nın 2008'e kadar kı modellerındekı ses sıstemlerını test etmıstım ses kalitesi yetersizdi. Teneke gibi ses cıkarıyordu.

• uzun yol tüketim değeri oldukça güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel inceleme, emeğine sağlık, genel olarak daha şehir içi kullanımına uygun gibi, tabi aldıktan sonra her yerde kullanılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

güzel inceleme, emeğine sağlık, genel olarak daha şehir içi kullanımına uygun gibi, tabi aldıktan sonra her yerde kullanılır

Teşekkür ederim hocam.
    Evet pek uzun yol aracı değil.

• Kendi aracınızı bile yeteri kadar tanıyamamışsınız. Bu yazdıklarınız kimseye rehber olmaz. Konu olsun diye açılmış bir konu.
  • Bizde Blaupunkt radyolu ilk kasa Paliolardan vardi gayet guzeldi valla. Ne kadar ekmek o kadar kofte sonucta bu arabanin ozelligi ekonomik olmasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich Engels -- 17 Ekim 2013; 20:51:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

Kendi aracınızı bile yeteri kadar tanıyamamışsınız. Bu yazdıklarınız kimseye rehber olmaz. Konu olsun diye açılmış bir konu.

Araç dayımın aracı .
    Fakat sık sık kullanıyorum.
    Benim izlenimlerim bunlar. Ve marka takıntım yok. 14.000 Tl ye anca bu kadar oluyormuş demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

Bizde Blaupunkt radyolu ilk kasa Paliolardan vardi gayet guzeldi valla. Ne kadar ekmek o kadar kofte sonucta bu arabanin ozelligi ekonomik olmasi.

Herkes aynı şeyi yazmış acaba teyp mi sorunlu bilemedim şimdi.
    en iyisi editleyeyim.

• quote:

Bizde Blaupunkt radyolu ilk kasa Paliolardan vardi gayet guzeldi valla. Ne kadar ekmek o kadar kofte sonucta bu arabanin ozelligi ekonomik olmasi.

Arabanın ekonomik olması ses sistemininde ekonomik olmasını gerektirmez

• quote:

Orijinalden alıntı: kaydı yeni üye

quote:

arabanin fiyatida ekonomikse gerektirir kaldiki gayet guzel bir ses sistemi vardi o aracta

2002 yilina gore guzel bir teyp ve tesisatti, 2013 teknolojisinin disinda kalmasi tabiiki normal. kaldiki herkes sistemin gayet guzel oldugunu diyor burada

• aynı aracın 1.2V 8v lpg li versiyonunu kullandım bir süre.
    12-13lt lpg yaktıramadım ama hafif şehir içi şartlarda 7,5-8lt lpg tüketimi vardı.
    80 hp lik versiyonunu da kullandım gayet iyi gidiyordu.
    güven hissi sıfır. yol tutuş yok, virajda her tür sürprizi yapabilir.
    1.2 8v klima açıkken ya da kalabalık iken performans yerlerde.
    şehir içi aracı. efendi gidilirse şehir dışında tüketim rekoru kırılabilir.
    dönüş çapı az, manevra ve park çok rahat. 2. elde hızlı.
    italyada dar sokaklardan palio fışkırıyor..
    parçası inanılmaz ucuz, 1.2 motor hararete karşı zayıf.
    kısa mesafe kullanılacak düşük bütçeli bakıma uygun,
    evin 2. aracı olabilecek, acemi için iyi bir başlangıç aracı..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaydı yeni üye

quote:

arabanin fiyatida ekonomikse gerektirir kaldiki gayet guzel bir ses sistemi vardi o aracta

2002 yilina gore guzel bir teyp ve tesisatti, 2013 teknolojisinin disinda kalmasi tabiiki normal. kaldiki herkes sistemin gayet guzel oldugunu diyor burada

Bundan değil hocam kasetçalar.

• öbürünü kullanmadim bisey diyemem
  • Güzel bir konu olmuş. Palio hoşuma gidiyor, 1.3 multijet hakkında yorum yapabilecek var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Güzel bir konu olmuş. Palio hoşuma gidiyor, 1.3 multijet hakkında yorum yapabilecek var mı?

Şirket aracı olmayanı hilesiz temizi zor bulunur.
    Performans açısından 1.2 den iyidir.diğer özellikler aşağı yukarı aynı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.