Şimdi Ara

Peugeot 307 -1.6 xt Premium 2003 Model (Tercih KONUSUDUR Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Peugeot 307 -1.6 xt Premium 2003 Model araç var.84 Bin km de ve kazası yok.Sadece çiziklerden dolayı lokal boya var araçta.Ayrıca

Araç full model ve sunroof var araçta.

Fiyat ise 19 bin tl.Sizce alınırmı ?

Bugün bir ustaya sordum araç fiyatını ve bana araç pahalı alma dedi.

Fakat sahibinden.com piyasalarına baktım araç piyasadaki en uygun fiyatli araç. Acaba sahibinden.com ' a yazılan araç fiyatlarımı abartılı ? Yoksa sorduğum ustanın mı bilgisi yok ? Usta dediğimde burda en iyi tanınan usta araçlardan çok iyi anlar.Ayrıca sağ ön tampon değişmiş ve bunun içinde ilan sahibi şöyle yazmış:

DEGISEN PARCASI SAG ON CAMURLUKTUR. DEGIŞME NEDENİ İSE 307 LERIN ON CAMURLUKLARI BAKALIT OLDUGUNDAN DUZELTILME SANSI YOKTUR BUNUN İÇİN DEGIŞTIRILMISTIR.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Ayrıca yazmayı unutmuşum araç lpg lidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 4 Ağustos 2012; 0:32:32 >

• Hadi sevgili forumdaşlarım Değerli bilgilerinizle bilgilendirin
  • peugeotlar hakkında bir bilgim yok ama modeline göre fiyatı uygun gözüküyor. usta alma dediyse bir bildiği vardır tabi. sonuçta haftanın 6 günü araçlarla iç içeler...
  • Biz 2004 lpgli sıfır lastikli 22.350 ye aldık. 72 binde xt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 307 özelliklerine ve kasasına göre diger araclara göre sanki biraz ucuz gibi arabada acayip ön yargılar var kime 206-307 desem aman diyor acaba gerçekmi bu ön yargılar yoksa herkez kulaktan dolma bilgilerlemi bunları söylüyor anlamadım ki; piyasadaki bir çok arabadan şekil şemal itibariyle daha güzel hem geniş hem konforlu az çok gösterişi var yani bir clio II palio fiestaya göre
    kullanan arkadaslarda öve öve bitiremiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Evet arkadaşlar Peugeot 307 -1.6 xt Premium 2003 Model araç var.84 Bin km de ve kazası yok.Sadece çiziklerden dolayı lokal boya var araçta.Ayrıca

Fakat sahibinden.com piyasalarına baktım araç piyasadaki en uygun fiyatli araç. Acaba sahibinden.com ' a yazılan araç fiyatlarımı abartılı ? Yoksa sorduğum ustanın mı bilgisi yok ? Usta dediğimde burda en iyi tanınan usta araçlardan çok iyi anlar.Ayrıca sağ ön tampon değişmiş ve bunun içinde ilan sahibi şöyle yazmış:

DEGISEN PARCASI SAG ON CAMURLUKTUR. DEGIŞME NEDENİ İSE 307 LERIN ON CAMURLUKLARI BAKALIT OLDUGUNDAN DUZELTILME SANSI YOKTUR BUNUN İÇİN DEGIŞTIRILMISTIR.

Mart ayında 135000 km'de sol ön çamurluk değişmiş 3 kapısı boyalı aracı 18000'e vermiştim. Ancak benim aracım otomatik ve LPG'liydi. Aracımın triger değişim vakti gelmişti. Çamurluk konusunda haklı benimki de minnacık bir kırık yüzünden değişmişti. Sunroof olması avantaj. Şu anda 2006 model megane 2 kullanıyorum ancak 307 hala aklımda acaba satmasamıydım diyorum. Eğer kaymak asvalt olan bir yerdeyseniz araç sizi hiç üzmez. Kronik arka süspansiyonların sesli çalışması sorunu vardır. Ancak yol tutuşu iyidir. Araç temizse, bakımları zamanında yapılmışsa 1000 lira fazla verin özemli değil derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

307 özelliklerine ve kasasına göre diger araclara göre sanki biraz ucuz gibi arabada acayip ön yargılar var kime 206-307 desem aman diyor acaba gerçekmi bu ön yargılar yoksa herkez kulaktan dolma bilgilerlemi bunları söylüyor anlamadım ki; piyasadaki bir çok arabadan şekil şemal itibariyle daha güzel hem geniş hem konforlu az çok gösterişi var yani bir clio II palio fiestaya göre

kulaktan dolma olsa bile kulağı dolduran olaylar yaşanmış demektir.bu gün bir mersoda toyotada neden kulaktan dolma bilgiler yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: retro.

quote:

307 özelliklerine ve kasasına göre diger araclara göre sanki biraz ucuz gibi arabada acayip ön yargılar var kime 206-307 desem aman diyor acaba gerçekmi bu ön yargılar yoksa herkez kulaktan dolma bilgilerlemi bunları söylüyor anlamadım ki; piyasadaki bir çok arabadan şekil şemal itibariyle daha güzel hem geniş hem konforlu az çok gösterişi var yani bir clio II palio fiestaya göre

kulaktan dolma olsa bile kulağı dolduran olaylar yaşanmış demektir.bu gün bir mersoda toyotada neden kulaktan dolma bilgiler yok

orasıda dogru tabi ben yine clio II aramaya devam edeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: mitto

quote:

Evet arkadaşlar Peugeot 307 -1.6 xt Premium 2003 Model araç var.84 Bin km de ve kazası yok.Sadece çiziklerden dolayı lokal boya var araçta.Ayrıca

Mart ayında 135000 km'de sol ön çamurluk değişmiş 3 kapısı boyalı aracı 18000'e vermiştim. Ancak benim aracım otomatik ve LPG'liydi. Aracımın triger değişim vakti gelmişti. Çamurluk konusunda haklı benimki de minnacık bir kırık yüzünden değişmişti. Sunroof olması avantaj. Şu anda 2006 model megane 2 kullanıyorum ancak 307 hala aklımda acaba satmasamıydım diyorum. Eğer kaymak asvalt olan bir yerdeyseniz araç sizi hiç üzmez. Kronik arka süspansiyonların sesli çalışması sorunu vardır. Ancak yol tutuşu iyidir. Araç temizse, bakımları zamanında yapılmışsa 1000 lira fazla verin özemli değil derim...

Yazmayı unutmuşum.Araçta atiker sıralı sistem vardı yanlış hatırlamıyorsam.Yani bu araçta lpg li ve düz vites.Benim tercihimde kesinlikle düz vites.

Tam benlik araç fakat sorduğum usta ve çevrem araç çok eski ve pahalı diyorlar.Pahalı ve eski kavramı görecelidir ve parasına göre değişir.İmkanım olsa bende eski araç tercih etmem zaten diyorum.

Bende yıllardır a' dan z' ye tüm araçlarla ilgili bilgi toplayan biriyim.Araçlarla ilgili az çok bilgim var.Bu araçta piyasasına göre fiyatı uygun gerçektende.Bayağı araştırdım 15 bin ila 20 bin lira arasındaki araç seçeneklerini fakat o fiyatlarda bana en uygun seçenek peugeot 307 geldi. Aradğım fiyatlarda yüzlerce dandik marka ve model , 150 bin km yi aşmış araçlardan başka yok.Ama araçlarla hiç bir ilgisi olmayan kişilerin , araçların marka modelini bile bilmeyen çevremin , beni caydırması ve hevesimi kaçırması üzerine sizlerede danışmaya karar verdim. Ayrıca aracada baktım ben , araç bayağı tok ve diri duruyor.2003 model değilde , sanki 2007-2008 model araç gibi duruyor.

Ayrıca yazdığınız ve benimde bir kaç yerde gördüğüm 2001 ve 2004 yıllarındaki 307 ' lerin süspansiyonlarla ilgili olan kronik sorunun çaresi yokmu ? Süspansiyonları ne derecede ses yapıyor ve ne kadar rahatsız eder arkadaki yolcuları ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 4 Ağustos 2012; 0:26:22 >

• quote:

Ayrıca yazdığınız ve benimde bir kaç yerde gördüğüm 2001 ve 2004 yıllarındaki 307 ' lerin süspansiyonlarla ilgili olan kronik sorunun çaresi yokmu ? Süspansiyonları ne derecede ses yapıyor ve ne kadar rahatsız eder arkadaki yolcuları ?

Maalesef bu sorunun çözümü yok. Şöyleki çukura ya da tümseğe sert girdiğiniz anda bunu size epey bir hissettirir ancak bu sertlik virajlarda keyfe dönüşür diyebilirim. Ben aracımı 18750'ye almıştım 87000 km'de iken 2 yıl boyunca ve 135000'e kadar benzin pompası sorunu çıkardı 350 lira idi sanırım (benim hatam oldu biraz benzin almayı unutmuşum) bunun yanında otomatiklerin klasik sorunu olan selenoid valfler sıkıntı çıkarttı. 450 liraya halletmiştim. Birde krank kasnağımı değiştirdim ancak bendeki şans aldığım megane da yolda bıraktı beni krank kasnağı yüzünden. Sonuç olarak bu masrafların her biri o km ve modeldeki her araçta olabilecek şeylerdir. Yakıt konusu sıkıntı olmaz özellikle düz vites bayağı iyidir diye biliyorum.

Sonuç olarak eğer araç diri ise hiç düşünmeden aracı alabilirsiniz. Dediğim gibi sürüş pozisyonu, koltuklarının rahatlığı, XT versiyonunun donanımları o fiyatlara bedava bence. Dediğim gibi 2006 megane 2'ye geçtim ama özlüyorum 307'yi... :) Üstüne verdiğim 6500 liraya değmezmiş diye düşünüyorum... Aracı servise falan sordurun, geçmişini iyice araştırın ve gönlünüze yattıysa çevreyi pek düşünmeyin derim. (Ben düşünmedim zamanında ve gayet memnun oldum tercihimden) Parça pahalılığı ve bulunabilirliği konusunda şöyle bir örnek vermek isterim, açın parça trenini rast gele 2-3 parçayı karşılaştırın farklı modellerle sıkıntı olmadığını anlarsınız... Ustalar genelde Kuş serisiyle karşılaştırırlar... :)

• Bence uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat çok pahalı ne ucuzu yahu? Ayrıca Peugeotlar sorunlu araçtır. Özellikle 307 ve 206 ler.

2005 var mesela o fiyata:http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3184933 51 binde hemde.
    Buda tüplü:http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3267170
    Bunda buzdolabı bile var :http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3336619

• çok pahalı.
    Usta doğru söylemiş.
    307 eğer bozuk yola vurmaz hor kullanmaz bakımını aksatmazsanız problem çıkarmaz.
    Ama bu bahsettiklerim sizde yoksa alacağınız en son otomobildir.
  • Arka amortisörlerden gelen kronik sesi çözdüğünü söyleyen bir usta var.
    Yakın zamanda uğrayacağım.

ben 225/40/18 ile kullanıyorum ama genelde düzgün asflatta oluyor zaten.

Bu arada arkadaş XT premium demiş.
    arabam comdan verilen ilanlar xt premium değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 4 Ağustos 2012; 14:19:08 >
  • 307 Kaporta Kötüdür. kapı çalar gibi ön çamurluklara vursan kırılır.
    Cd changer ve arka süspansiyonlar kronik sorundur.
    Ses sistemi C segmentine yakışmayan bir ses sistemi vardır.
    Gerisinde konforlu güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skrbsr96

307 Kaporta Kötüdür. kapı çalar gibi ön çamurluklara vursan kırılır.

4 sene 307 sahibi oldum ne çamurlugu kırıldı ne başka birşey, neden bahsediyosunuz siz arkadasımya ?? araba bu araba, kapı çalar gibi vurunca çamurluk kırılcakmış, ses sistemi kötüymüş, pahalıymış vs vs..

Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına ya o fiyata o donanımda o kalitede konforda başka araç yok. Arkada süspansiyonlar sesli çalısıyo evet ama bu herzaman öyle degilki tabi köyde yaşayıpta asfaltsız yerlerde kullancaksanız başka, bu süspansiyonların sert oluşunun sebebini herkes biliyorki dengeyi saglıyor yüksek hızlarda emsali diger araçlardan çok daha güvenli bir araç 307.

Bence her kulaktan duydugunuz şeylere inanmayın. Kul yapımı sonuçta, mercedeside vw side toyotasıda bir çuval civatadan ibaret. Şans işi bu, nice diger markalarda var sıfır alınmış ama huzur vermiyo sorunlu çünkü, yan sadece pugda değil. O yüzden arabayı eski sahibi güzel bakımlarını takip edip binmişse, sen de aynı şekilde binersen hiç sorun çıkarmaz sana ve bu fiyatada böyle bir araba bidaha çok zor bulursun arkadaşım..

@Skrbsr96 arkadaşım senin mesajını alıntı yaptım ama maksadım polemik çıkarmak falan değil, senin mesajın altından genel yorumlarımı sundum sadece..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: retro.

quote:

orasıda dogru tabi ben yine clio II aramaya devam edeyim

clio II arıyorsun ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-satilik-clio-sport-1-6-16v-full-full-110hp-lpg-li-95586333/detay

Bu ilandaki araç acil satılık galiba 12 bine indirirsin 110 bg temiz bişiye benziyor bi bak derim

Sunroof filanda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 4 Ağustos 2012; 16:39:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burglar08

quote:

Orijinalden alıntı: Skrbsr96

307 Kaporta Kötüdür. kapı çalar gibi ön çamurluklara vursan kırılır.

4 sene 307 sahibi oldum ne çamurlugu kırıldı ne başka birşey, neden bahsediyosunuz siz arkadasımya ?? araba bu araba, kapı çalar gibi vurunca çamurluk kırılcakmış, ses sistemi kötüymüş, pahalıymış vs vs..

Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına ya o fiyata o donanımda o kalitede konforda başka araç yok. Arkada süspansiyonlar sesli çalısıyo evet ama bu herzaman öyle degilki tabi köyde yaşayıpta asfaltsız yerlerde kullancaksanız başka, bu süspansiyonların sert oluşunun sebebini herkes biliyorki dengeyi saglıyor yüksek hızlarda emsali diger araçlardan çok daha güvenli bir araç 307.

Bence her kulaktan duydugunuz şeylere inanmayın. Kul yapımı sonuçta, mercedeside vw side toyotasıda bir çuval civatadan ibaret. Şans işi bu, nice diger markalarda var sıfır alınmış ama huzur vermiyo sorunlu çünkü, yan sadece pugda değil. O yüzden arabayı eski sahibi güzel bakımlarını takip edip binmişse, sen de aynı şekilde binersen hiç sorun çıkarmaz sana ve bu fiyatada böyle bir araba bidaha çok zor bulursun arkadaşım..

@Skrbsr96 arkadaşım senin mesajını alıntı yaptım ama maksadım polemik çıkarmak falan değil, senin mesajın altından genel yorumlarımı sundum sadece..

Polemik olarak algılamıyorum kardeşim haklısındır. Araba bir torba cıvata dediğin gibi. Bizim burda komşu var onun dediklerini ben söyledim her 307 aynı değildir tabi .Her arabanın bir sıkıntısı var 307'yi kötülemiyorum komşumuzda 2005 tekno plus var onun dediklerini söyledim.
    Ama gerçekten çamurluk plastiği vasat altı bu benim yorumum.. Ses Sistemi Bana kötü geldi . Sizce nasıl bilmiyorum ?
    Saygılar.

• Clio 2 almaktansa 307 almayı tercih ederim. Bu aracın belli başlı sorunları vardır , onları kabullenirseniz başka bir sıkıntı yaşamazsınız. Benim bildiklerim ;
    Arka amortisörden gelen ses ( Çözüm üretenler var )
    Sinyal sorunu. Bunu bazen yapıyor. Mesela sağa sinyal verip dönüyorsunuz , sola doğru çevirip direksiyonu toplarken sola atıyor sinyali.
    Bazen elektriksel küçük sorunlar veriyor. Bunlar cam kaldırma tuşlarının tam tersine çalışması vs.. gibi.
    Uzerındekı cd caları begenmıyorlar evet ama clioda hala kasetcalar var yanlıs bilmiyorsam :D En kötü ihtimal bi double din alır keyfinize bakarsınız :)
    Çamurluk tıklatmayla kırılır diyorlarda ne oldu oyuncak mı bu araba. Ve mukayese ettiğiniz clionun camurluklarına bi bakın çok mu farklı.
    Her arabanın ufak tefek sıkıntısı vardır. 2005 megane 2 1.5 dci kullanıyoruz. Yıl olmuş 2005 hala kasetçalar. 2 tane markası belirsiz hoparlör. Yani anlatmaya calıstıgım 307 alınır keyifle binilir.

Yalnız fiyat yüksek.

• Bu kadar sorunlu bir araç olduğunu bilmiyordum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.