Şimdi Ara

Fiat Punto EVO 1.4 8V Active 2011 Model Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
12.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiat Punto EVO 1.4 8V Active baktım bugün ve aklıma yattı, ufak tefek çizikleri var mühim değil. 33.000 fiyat çekti bana. Hoşuma gitti BEYAZ araba, temiz.

Benzinli, 90.000km yapmış.

Ama otomatik kullanan varsa yorum yapabilir mi? Yokuşta nasıl, vites geçişleri, yakıt durumu vs.

• tuplu otomatik 52 bin km de olanıyla 33 e anlaştık.
    ankara cankaya
    sol arka kapı serviste değişmiş tek kusur bu.

motor strandart agır degil iyide değil.

0-100 13 saniye civari
  • Eylül ayında 2012 evo 1.4 benzinli 32000 km de otomatik aracı 32bine bıraktılar almadık pahalı diye.boyasız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç 150 km hızı geçmiyor LPG' de. Şimdi punto 1.4 sahipleri eksileyecek ama yapacak bişey yok araba gitmemekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hug

Araç 150 km hızı geçmiyor LPG' de. Şimdi punto 1.4 sahipleri eksileyecek ama yapacak bişey yok araba gitmemekte.

ben 1,4 evo dynamic dualogic modelini 5 yıl kullandım.üzerine takılı brc kit ile 165 kmh hızı çok rahat gördüm düzde. rampa aşağı ise gpsde 172 kmh yazıyordu öteside olmadı zaten.tabii devamlı bu hızlarla gitmeye uygun bir araç değil çok kafanız şişiyor.yapılış amacı belli a noktasından b noktasına sizi sorunsuz götürebilmek.bunu başarı ile yapıyor mu yapıyor.
  • Active alma zaten çok para o paraya dynsmic rahat alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

Eylül ayında 2012 evo 1.4 benzinli 32000 km de otomatik aracı 32bine bıraktılar almadık pahalı diye.boyasız.

Kazasız olduğuna emin misin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: necipamir

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

Eylül ayında 2012 evo 1.4 benzinli 32000 km de otomatik aracı 32bine bıraktılar almadık pahalı diye.boyasız.

Kazasız olduğuna emin misin

İlk sahibinden.kazasız boyasız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punto 1.4 8v alınmaz bence almışken 16v olanı alın ben aldım cok memnunum 1.4 16v 105 bg Multiair modeli 2012 33 bine full dolu araç bi parça boyalı

• 1.4 8 Valfli (Tipo/Uno 1.4 ie verimsiz 25 yıllık teknolojiye sahip))motorlu Punto Pişman eder 6 aya kalmaz satarsınız ilk başta hoş gelebilir ama kısa süre sonra motoru yetersiz kalacaktır.
  • punto alıyosan bence dizel olanlardan al o kadar para veriyosun sonucta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hug

Araç 150 km hızı geçmiyor LPG' de. Şimdi punto 1.4 sahipleri eksileyecek ama yapacak bişey yok araba gitmemekte.

düz yolda 160 ı rahat görüyorum.. ama araba gitmiyor ona diyecek bir şey yok

active için fiyat fazla gibi, 5 yaşında B sınıfı bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıllıdeli06 -- 24 Kasım 2015; 1:40:13 >
  • ben çok sewmiştim fakat tek eksi yanı motor kulaklarından gelen sesti. Ama bi yaz günü uzun yola gitmesi için amcama emanet verdim. Geldiği zaman epey şikayet etmişti. çok savuruyor iyi yol tutmuyor diye.
  • fiyat çok hocam. 90 bin km için 30 üstü etmez maalesef. motorda pek çekmiyor ama sorunsuzdur. yokuşlarda bayar. ama bu sınıftaki her motor böyle. active ise en boş donanımdır. en azından mylife donanım olsun.
  • akıllıdeli06 A kullanıcısına yanıt
    En yakın arkadaşımda punto 1.4 8V var otomatik. Bir akşam denedik dümdüz yolda, araba 140 tan sonra ıkınıyor, ite kaka 150-155 dedi kaldı öyle. Sizinki düz vites sanırım? Yoksa klasik bir 1.4 elbette en az 160 yapması lazım malum broadwayler bile rahat 160 yapıyor
  • Hocam aynı model aynı donanım aracı kullanmaktayim. Bu yıllarda ekstra olarak araçta diz hava yastığı var. Benim aracim 28.000 de rahatsız eden trim sesi yok. Araç LPG li. Ankara şehiriçi sert kullanımda 8-9 litre LPG yakıyor. 130 dan sonra ses çok. Benim aracim LPG de 170 de tikaniyor. Benzinde çıtayı biraz daha çektik. Fiyat konusu içinde geçen sene 9.000 km de kazasız olarak 28.000 e aldim aracı.

• The Extra Terrestrial kullanıcısına yanıt
    çok iyi almışsınız hocam
    şimdi ölülerine o fiyatları istiyorlar
  • -shadow-- kullanıcısına yanıt
    nazar deymesin araba konusunda şanslı birisi oldum hep
    aslında herkes benim arabam iyi diye diye fiyatı yukarı çekmezse arabalar hakettikleri fıyata satılır.
  • fiyatı biraz daha düşse düşünülebilir ama 8v olması biraz itici geldi, 16v olsa yakıt konusunda ekonomik olurdu.
  • The Extra Terrestrial kullanıcısına yanıt
    Masallah tabi hocam aman nazar degmesin Allah kaza bela vermesin
    Hocam 2012 MODEL FİAT PUNTO POP
    İlan No: 240819810
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2012-model-fiat-punto-pop-240819810/detay
    Ilandaki arac nasildir sizce alinir mi ???

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.