Şimdi Ara

Fiat Punto EVO 1.4 8V Active 2011 Model Nasıl Bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
12.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş kusura bakmada baktıgın arabalar hrp sakat ilanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    benim baktığıma mı dedin hocam etiketleme yapmamışın da
  • quote:

Orijinalden alıntı: -shadow--

benim baktığıma mı dedin hocam etiketleme yapmamışın da

Aynen kardeş o ilan çok sakat.

hocam konuştum bayağı bir araba çok temiz servis bakımli dedi sadece sol yanında boya var dedi vede son fiyat 25 e bırakıyor ...
    muadilleri 31 civarında ben kullanıcıyım kasko da yapılabiliyor hasarda sadece çarpma olarak yazıyormuş ...
    ben gelirim mersine yetkili servise sokarım dediğin gibiyse alırım dedim o da nasıl istersen dedi muayene de yeni yapılmış hocam...
  • quote:

hocam konuştum bayağı bir araba çok temiz servis bakımli dedi sadece sol yanında boya var dedi vede son fiyat 25 e bırakıyor ...
    muadilleri 31 civarında ben kullanıcıyım kasko da yapılabiliyor hasarda sadece çarpma olarak yazıyormuş ...
    ben gelirim mersine yetkili servise sokarım dediğin gibiyse alırım dedim o da nasıl istersen dedi muayene de yeni yapılmış hocam...

Valla o paraya 2006 grandd punto veriyorlar. O yüzden ben kıllandım. Hassr kaydı ne kadarmış? İnşallah temiz çıkar.

hocam hasar kaydi iki tane çarpma şeklinde yazıyormuş kasko oluyor mu dedim tabiki dedi ..eşine almış kullanamıyormuş eşi vs. vs. diyor aracı 6. ayda almış niye satıyorsun dedim küçük geliyor bize vede otomatik istiyoruz dedi.
  • quote:

hocam hasar kaydi iki tane çarpma şeklinde yazıyormuş kasko oluyor mu dedim tabiki dedi ..eşine almış kullanamıyormuş eşi vs. vs. diyor aracı 6. ayda almış niye satıyorsun dedim küçük geliyor bize vede otomatik istiyoruz dedi.

İyice baktır bide sigortacıdannsorgulat bence. Yani temiz ise fiyat iyi. Yalnız donanım nsmına ABS klima dışında bişey yok.

hocam en boşu 69 beygir benimde çekincelerim bu yüzden lpg de taktıracağım vs vs karar aşamasındayim gibi beklesem mi alsam mı bilemedim....
    şu da var 25 bine 2013 model araç almak bu piyasada imkansızlaştı ...o da kafamı kurcalıyor hocam ...
  • 1.3 multijetlere bak 2,5 senedir kullanıyorum 2006 sını cok memnunum. 1.4 tat vermez diye düşünüyorum.
  • hocam 2010 altı olmasın diye bende bakınıyorum aslında 1.4 multiair olsa tadından yenmez bu modellerde 1.3 multijetler de en az 35-40 binlerde
  • hug kullanıcısına yanıt
    evet bendeki düz ben manuel vites gibi düşünerek kıyasladım, otomatik için konuşursak ona bir şey diyemem deneme fırsatım olmadı...
  • Performans bekliyorsan hiç bulaşma
    Ekonomik araçtır.
    ama o para çok 3-4 bin düşsün

• Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim epey aydınlatıcı oldu. Şuan bu araba ve 2011 Nissan Micra Passion 37.000KM bir araba arasındayız. Micra temiz fiyat olarak da tanıdık 30.000 veririm dedi, ufak tefek sorunları Auto King'de yapılmış, ilk sahibinden, bayan. Sonuç alınca haber vereceğim.
  • aldın mı aracı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hug

Araç 150 km hızı geçmiyor LPG' de. Şimdi punto 1.4 sahipleri eksileyecek ama yapacak bişey yok araba gitmemekte.

150 yi geçince bu sefer sen de gitmeyesin hocam Allah muhafaza :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tarick06

quote:

Orijinalden alıntı: hug

Araç 150 km hızı geçmiyor LPG' de. Şimdi punto 1.4 sahipleri eksileyecek ama yapacak bişey yok araba gitmemekte.

150 yi geçince bu sefer sen de gitmeyesin hocam Allah muhafaza :)

yok ya hem piyasa hem kafamız allak bullak oldu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.