Bildirim
Hyundai i20 1.4 crdi team bu fiyata uygun mudur

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
up -
Fiyat uygun gibi. -
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96306252&p=1#96306252
Bana bu aracı kasko verdi yukarıda izlenimlerimi yazdım yazımı okuyunca zaten karar verirsiniz -
yakıt olarak 8-9 litre demişsiniz ama görüştüğüm ama 5 litre demişti belki şehir dışını kastetmiştir
bu fiyat aralığında dizel düz vites araç öneriniz var mı peki km si uçuk olmıcak şekilde -
quote:
Orijinalden alıntı: solwied
yakıt olarak 8-9 litre demişsiniz ama görüştüğüm ama 5 litre demişti belki şehir dışını kastetmiştir
bu fiyat aralığında dizel düz vites araç öneriniz var mı peki km si uçuk olmıcak şekilde
28 bin lira bütçe ile 1.3 Multijet punto yu ben başarılı buldum fiyat olarak emsallerinden uygundur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O arabanın sıfır satılanın üst donanımında esp var. Şimdi satılanların bazında yok. Baktığınız araç team ise baz. Ben esp olduğunu sanmıyorum. Ama hyundai bu belli olmaz.
Bu araç bildiğim kadarıyla troy (2011 den ihtibaren) dan ihtibaren yerli üretilmeye başlandı. Baktığınız aracın hint üretimi olma ihtimali var.
8-9 litre yakıyor diyenlere pek kulak asmayın. Aynı aracın 1.2 benzinlisi tüpte şehir içi klima yarı yarıya açık halde 9 litre civarı yakıyor. Zaten dizel kullanıcılarının çoğu 6 litre civarı yaktığını söylüyor.
1.6 tdi nınde acemi yada yakıtı umursamayan ellerde 9 litre yaktığını söyleyebilirim. Ama aynı aracı aynı yolda aynı şekilde 6 litre yaktırmak da mümkün. Mühim olan vitesleri doğru bir şekilde kullanabilmek. -
quote:
1.4 crdi 50bin km de esp li team paket 2010 model sağ arka çamurlukta sağ arka teker üstünde metalik boya var fiyat 28.500tl uygun mudur şehir içi kullanım için
1.2 team 2009 modelini kullanıyorum 22.500e aldım. Şu aralar fiyatlar biraz artmış sanki ama sen yine de iyi araştır derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ARES007
O arabanın sıfır satılanın üst donanımında esp var. Şimdi satılanların bazında yok. Baktığınız araç team ise baz. Ben esp olduğunu sanmıyorum. Ama hyundai bu belli olmaz.
Bu araç bildiğim kadarıyla troy (2011 den ihtibaren) dan ihtibaren yerli üretilmeye başlandı. Baktığınız aracın hint üretimi olma ihtimali var.
8-9 litre yakıyor diyenlere pek kulak asmayın. Aynı aracın 1.2 benzinlisi tüpte şehir içi klima yarı yarıya açık halde 9 litre civarı yakıyor. Zaten dizel kullanıcılarının çoğu 6 litre civarı yaktığını söylüyor.
1.6 tdi nınde acemi yada yakıtı umursamayan ellerde 9 litre yaktığını söyleyebilirim. Ama aynı aracı aynı yolda aynı şekilde 6 litre yaktırmak da mümkün. Mühim olan vitesleri doğru bir şekilde kullanabilmek.
son ithal seri olduğu için esp var demişti satıcıda yakıt biraz önemli açıkcası iş için kullanılcak çünkü araba
-
benzinli galiba sizin ki -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ARES007
1.6 tdi nınde acemi yada yakıtı umursamayan ellerde 9 litre yaktığını söyleyebilirim. Ama aynı aracı aynı yolda aynı şekilde 6 litre yaktırmak da mümkün. Mühim olan vitesleri doğru bir şekilde kullanabilmek.
son ithal seri olduğu için esp var demişti satıcıda yakıt biraz önemli açıkcası iş için kullanılcak çünkü araba
Yakıt konusunda rakiplerine göre biraz fazlaymış. Zaten fabrika verileri de o yönde.
Ancak 8-9 litre gibi bir değeri herhangi bir küçük dizel araca yaktırmak için ya araba kullanmayı bilmiyor olmanız lazım yada motoru sürekli zorluyor olmanız lazım. Zaten benzinli küçük araçlar o kadar yakıyor.
-
bundan önceki iş arabamız opel corsa 1.2 essantia idi oda km başı 50 kr gibi bi değer yakıyodu -
quote:
benzinli galiba sizin ki
Evet benzinli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X