Çekim gücü yüksek modem olarak kullanmak için telefom
Merhabalar, gemide calistigim icin karada olmuyoruz her zaman karaya yakinken iphone 14 pro max var cok iyi sinyal almiyor her yerden cekim gucu yuksek telefonlar hangileridir hat takip modem gibi kullanmak icin alcam
Merhabalar, gemide calistigim icin karada olmuyoruz her zaman karaya yakinken iphone 14 pro max var cok iyi sinyal almiyor her yerden cekim gucu yuksek telefonlar hangileridir hat takip modem gibi kullanmak icin alcam
Geforce Now ile Metin2ye Nasıl Girerim
Merhaba macbook kullandığım için arkadaşlar metin2ye girerken ara sıra bi göz atmak istedim geforce now oyun listesinde metin2 gözüküyor diye premium aldım fakat oyun servis dışı bakımda yazıyor bu normal bir durum mu ?
300.000e Kadar Araç Tavsiyesi
Merhaba 1.3 cdti 2013 corsam var elden çıkartıp üstüne biraz koyup araç almayı düşünüyorum en fazla 300.000e kadar çıkabilirim
Hb rahatlığından dolayı yine hb düşünüyorum fakat mantıklı sedan olabilirse olur
2016 ve üstü 1 serisi a3 a180ler var bu fiyat bandında fakat kasalar da eski kasa artık 2020 üstü modellerine bütçem yetmiyor eski kasa bu üçlüden almak mantıklı olur mu?
Evde 2. araç olarak volvo s60 1.6d var konfor olarak çok memnunuz fakat çok ağır araba hantal kalıyor gaza dokunduğumda.
Galiba hb saydığım bu araçlardan volvodaki konforu da aramamak gerek daha atak olurlar diye düşünüyorum
Sizin öneriniz var mı önceliğim aracın iç konforu ve ataklığı
Merhaba bu tip ortalama oyunlarda deneyen var mı acaba mac m1 ile.
Yoksa mac ile 60-70 fps almam hayal mi olur böyle oyunlarda ona göre mac yerine ultrabook önerebilir misiniz max 10k olcak şekilde
aklımda asus zephyrus g14 de var fakat önceliğim taşınabilirlik ve batarya o nedenle çok güvenemedim g14e
Asus Zephyrus G14 Kullanan Var mı ?
Merhaba ürünün kendi sitesinde bahsedilen 2k ekran 2060 ekran kartlı modeli nerde satışta bulabilirim
https://rog.asus.com/tr/laptops/rog-zephyrus/rog-zephyrus-g14-series/spec
hepsiburada vb sitelerde karşıma fhd 1650ti modeli geliyor
Sorum aslında şu olcaktı kullanıcalar deneyimlerinden bahsedebilir mi kompaktlık ve şarj süresi olarak nasıl sonuçlar alıyorsunuz
Macbook air m1 ile bu cihaz arasındayım AAA oyun oynamıyorum fakat ara sıra cs go rome 2 gibi oyunlar oynuyorum ne kadar oyun 2. sırada olsa da kriter benim için
Merhaba , ufak bir tavsiyenize ihtiyacim var bilgisayarimi yenilemeyi dusunuyorum fakat cok oyun oynayan birisi degilim bilgisayardan. Oyunlarimi ps4 uzerinden oynuyorum bilgisayardan sadece empire rome 2 vb strateji oynuyorum. Su ozellikler brnim icin on planda
-sarj suresi
-tasinabilirlik
- rahatca ders calisabilecegim ekran slayt vb uzerinden
-empire rome 2 gibi oyunlari oynayabilmek ve kaliteli ekran
Aklimda sunlar var:
-macbook air m1
-msi modern 14
-msi gf63
-huawei matebook d14
-huawei matebook 14
Max butcem 5ile 10k arasinda model bakiyorum
M1 icin artisi bana airpods ipad ve iphoneum var ekosistem muhabbeti fakat empire rome 2 cs go vb oyunlari bile oynayamam gibi airde onun haricinde cok begeniyorum. Siz ne onerirsiniz
Mesela dedigin ozelikler icin matebook d14 isini gorur ucuzunu al gec derseniz onu da alirim illa pahaliya gerek yok fakat gönlüm macbookdan yana sadece gözümü uyum sorunları korkutuyor ilerde meslek hayatında sorun olur mu vb
Garanti Kredi Kartı Taksit
|
|
Airpods2-Jabra Elite-Blitzwolf Fye7
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.752
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 80.992 (Bu ay: 1.252)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 452 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar