Merhaba 1.3 cdti 2013 corsam var elden çıkartıp üstüne biraz koyup araç almayı düşünüyorum en fazla 300.000e kadar çıkabilirim Hb rahatlığından dolayı yine hb düşünüyorum fakat mantıklı sedan olabilirse olur 2016 ve üstü 1 serisi a3 a180ler var bu fiyat bandında fakat kasalar da eski kasa artık 2020 üstü modellerine bütçem yetmiyor eski kasa bu üçlüden almak mantıklı olur mu? Evde 2. araç olarak volvo s60 1.6d var konfor olarak çok memnunuz fakat çok ağır araba hantal kalıyor gaza dokunduğumda. Galiba hb saydığım bu araçlardan volvodaki konforu da aramamak gerek daha atak olurlar diye düşünüyorum Sizin öneriniz var mı önceliğim aracın iç konforu ve ataklığı |
300.000e Kadar Araç Tavsiyesi
-
-
a3 1.6 dizel manueller var 240-280 aralığında. Otomatik düşünürseniz Scala 2020-2021 premiumlar var. İki aracı da kullandığım için önerdim. Scala'da audi yalıtımı ve çevikliği yok ama donanım olarak daha tatminkar.
-
300 bin az para değil a3 yerine daha premium ve kaliteli araçlar alınabilir.
2. el az km li E serisi veya BMW 5 serilerine bakın . SUV düşünürseniz range Rover da olur. -
Alfa Romeo Guiletta al hocam kırmızı efsanedir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
300 bin az para değil a3 yerine daha premium ve kaliteli araçlar alınabilir.
2. el az km li E serisi veya BMW 5 serilerine bakın . SUV düşünürseniz range Rover da olur.ama severdik sizi hocma, baydı artık bu trollemeler. bahsettiğim araçlar iki hatta üç katı fiyatlarda. mağarada mı yaşıyorsun son 2 yıldır, yurt dışında mısın, piyasaya hiç mi bakmıyorsun yoksa laf yiyene kadar trollük yapmak hoşuna mı gidiyor?
hb araçlarda basınca gitsin diyorsan Civic Hb iyi gider. aklında bulunsun bence hocam.
ama az para değil almışken premium marka olsun dersen de bmw 1 serisi de güzel ama onun da yeni kasa 2020 ler 400 bine yaklaşıyor.
-
1.3 tce Clio icon veya Rs paket alın . Bana dua edin. -
quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBoama severdik sizi hocma, baydı artık bu trollemeler. bahsettiğim araçlar iki hatta üç katı fiyatlarda. mağarada mı yaşıyorsun son 2 yıldır, yurt dışında mısın, piyasaya hiç mi bakmıyorsun yoksa laf yiyene kadar trollük yapmak hoşuna mı gidiyor?
hb araçlarda basınca gitsin diyorsan Civic Hb iyi gider. aklında bulunsun bence hocam.
ama az para değil almışken premium marka olsun dersen de bmw 1 serisi de güzel ama onun da yeni kasa 2020 ler 400 bine yaklaşıyor.
Alıntıları GösterTrolluk falan yaptığım yok .Eğer sizde araştırırsanız 300 bine miss gibi 5 serisi veya e serisi bulabilirsiniz. Önemli olan araştırmak hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 27 Haziran 2021; 18:34:3 >
-
Bende bu bütçelerde araç bakınıyorum. Şu an için SUV araçlar aklıma daha çok yatıyor, acelemde yok. Konuyu takipteyim bakalım. -
adam 2016 ve üstü bakıyorum demiş hocam.
2016 5 serisi 350 bine pert kayıtlısı var
e serisi de perti bile 375 binden başlıyor.
300 bin verip 10 yaşında araç almak da sıkıntı bence. konfor istersen 5 yaşında bakmak yine iyi. ama en fazla 2-3 yaşında C segment şerit takip çarpışma önleyici adaptif hız sabitleyici gibi özellikleri olan ama premium olmayan bir araç daha mantıklı !bence!
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBoadam 2016 ve üstü bakıyorum demiş hocam.
2016 5 serisi 350 bine pert kayıtlısı var
e serisi de perti bile 375 binden başlıyor.
300 bin verip 10 yaşında araç almak da sıkıntı bence. konfor istersen 5 yaşında bakmak yine iyi. ama en fazla 2-3 yaşında C segment şerit takip çarpışma önleyici adaptif hız sabitleyici gibi özellikleri olan ama premium olmayan bir araç daha mantıklı !bence!
Kişisel zevk ve tercihlerdir o yüzden saygı duyuyorum sonuçta karar verecek olan konu sahibi . Ama en azından bu bütçeye e serisi ve 5 serisi bulabileceği aklında olsun .
-
Tabi ben de isterdim 5 serisi fakat temiz ve yıllanmamış bakıyorum o nedenle 3 serisi bile zor :)
Arkadaş bahsedene kadar civic hb aklımda yoktu fakat o da aklımda şuan.
Fakat o kadar para vermişken premium olsun diye 1.18e yönelebilirim şuanlık araştırıyorum
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X