Şimdi Ara

VW GOLF 2001 1.6 için hangi marka LPG uyumludur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda arattırdım, Lpg dönüşümü forumlarında da arattırabildiğim kadarıyla bi sonuca ulaşamadım.
    Vw Golf 2001 1.6 100 bg için hangi marka lpg sıralı sistemi uyumludur? bu konuda yeterli bilgisi olan veya taktırıpta görüşlerini bildirmek isteyenler yazarsa yardımcı olursunuz arkadaşlar...

• Merhaba,

1.6 litre 100 HP "AKL" kodlu motorlu aracınıza (1.6 SR)

Aracınıza BRC, LANDI-RENZO, ZAVOLI ve ROMANO kaliteli ve hesaplı, sorunsuz çalışan sıralı sistem LPG taktırabilirsiniz. Aracınız 8V ise BRC'yi tavsiye ederim, montajı yapacak yer uzman, sistemi takacak kişi de usta olduğu surece ve enjektörleri emme manifolduna 30 cm'lik hortumlar yerine emme manifoldunun hemen altına yerleştirirseniz daha da fazla verim alabilirsiniz. Bu hususta VW forumunda LPG olarakl aratırsanız ("arama") çok fazla ve ayrıntılı bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,

Taner Göde
  • Merhaba, teşekkür ederim ilgine...

Öncelikle arama kısmından lpg olarak dediğin gibi arattırmıştım daha öncesinde çok kez, çok fazla içerik yoktu, ki ona istinaden arattırdım yazdım..

brc lovato ve tartarini üçlüsüne takılmıştım, vw de özellikle brc deniyor sende öyle dedin..

aracım 8v, brc tavsiyendeki ısrarın nedir?

quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Merhaba,

1.6 litre 100 HP "AKL" kodlu motorlu aracınıza (1.6 SR)

Aracınıza BRC, LANDI-RENZO, ZAVOLI ve ROMANO kaliteli ve hesaplı, sorunsuz çalışan sıralı sistem LPG taktırabilirsiniz. Aracınız 8V ise BRC'yi tavsiye ederim, montajı yapacak yer uzman, sistemi takacak kişi de usta olduğu surece ve enjektörleri emme manifolduna 30 cm'lik hortumlar yerine emme manifoldunun hemen altına yerleştirirseniz daha da fazla verim alabilirsiniz. Bu hususta VW forumunda LPG olarakl aratırsanız ("arama") çok fazla ve ayrıntılı bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,

Taner Göde

• Bir defa bu işin gerçekten uzmanı PRINS ve BRC. Bu tartışılmaz bir gerçek. Fabrika çıkışı takılan sistemler de BRC. PRINS ise en kaliteli enjektörleri, ECU, evaporatör ve bileşenleri kullanan marka. BRC tüm parçaları kendi bünyesinde üretiyor/ürettiriyor. BRC'ye en yakın diğer marka da LANDI-RENZO ki BOSCH enjektörler kullanır.

Aşağıda Almanya'da takılan bir BRC sistemi var, motor aynı 1.6 MPI 8V 102 HP

Bu da geçen yılki bir paylaşımım:

quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Sevgili 1.6 102 HP 8 Valf Motor Sahipleri,

"Kaldırmıyor" ifadesini bu forumda genelde kimse kullanmaz ve bence bu motor gücünden, döndürme kuvveti, yani torktan ve diğer teknolojik bilgiden yoksun tipik Faik Usta ve İçmeler Belediyesi Aile Çay Bahçesi Taksi Durağı esnafının kullandığı ifade. Volkswagen PASSAT'ın 75 kW (102 HP) 8 valfli EA111 serisi 4 silindir 1.595 cm3 hacimli motor 148 nM torka sahip. Volkswagen Passat'ın B5.5 ve B6 kasasında da kullanılmış ve vergilerin yüksek olduğu ülkelerdeki VW kullanıcıların bu araçlardan yoksun kalmamaları için geliştirilmiştir. Üretimi, tamir ve bakımı ucuz olan, LPG uygulanabilen, turbo-kompresörü olmayan, atmosferik basınç beslemeli bir motordur. Passat'ınızı uçurmasa da çok rahat yolculuk yapmanıza yetecek kadar güç üreten, silindire doğrudan enjeksiyonlu FSI kardeşinden sadece 7 Nm tork ve 10 kW (13 HP) güçten ferağat eden sağlam ve ölümsüz bir motordur. Halen üretilmesinin sebebi bu motorun çok geniş bir ürün gamında kullanılmış, yedek parçasının da bol ve hesaplı olmasıdır. Ayrıca tamiri yetkili ve özel servislerde herhangi bir sorun teşkil etmemektedir. Bilgi ve referans için aşağıdaki tabloya bakabilirsin.

Tavsiyem gözün kapalı al, istersen LPG taktır ve güle güle kullan.

• taner abinin söylediği gibi uzman olması çok önemli.ben aynı motora sahip aracıma(1.6 bora) brc marka kararı verdim yetkili bölge bayisinde yaptırdım montajı ama 1 yıl boyunca bir çok sorunlar yaşadım.daha sonra kiti söktürüp zavoli marka kit taktırdım yine yetkili bayisinde.zavoli kullanalı 1 yıl oldu ve şu an için çok memnunum hem performans hem de yakıt açısından.(37 lt ile 300 km şehiriçi kısa mesafe).
    kısacası lpg işinde marka kadar montajı yapacak kişinin tecrübe ve deneyimi de çok önemli.
  • BRC yi nerde taktır mıştın? yazabilir misin?

quote:

Orjinalden alıntı: huso_

taner abinin söylediği gibi uzman olması çok önemli.ben aynı motora sahip aracıma(1.6 bora) brc marka kararı verdim yetkili bölge bayisinde yaptırdım montajı ama 1 yıl boyunca bir çok sorunlar yaşadım.daha sonra kiti söktürüp zavoli marka kit taktırdım yine yetkili bayisinde.zavoli kullanalı 1 yıl oldu ve şu an için çok memnunum hem performans hem de yakıt açısından.(37 lt ile 300 km şehiriçi kısa mesafe).
    kısacası lpg işinde marka kadar montajı yapacak kişinin tecrübe ve deneyimi de çok önemli.
  • kocaeli de taktırdım.firma adını özelden yazabilirim istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kocaeli bana uzak kalıyor, sağol...

m-u-c-i-p o-t-o diye bi yer varmış k-art-al o-t-o sanayide nasıldır bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: heawenly

kocaeli bana uzak kalıyor, sağol...

m-u-c-i-p o-t-o diye bi yer varmış k-art-al o-t-o sanayide nasıldır bilen var mı?

Evetwww.lpghaber.com sitesinde Muc ib Oto gaz çok reklam yapan ve tanınan bir yer. Tam ve doğru yeri istiyorsanız bence 2A Mühendislik'i arayın. Aşağıda reklam banner'ları çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.