Şimdi Ara

2008 MODEL OPEL VECTRA OTOMATİK 1.9 DİZEL ELEGANCE SİZCE NASIL BİR TERCİH ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
22.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb uzun zamandır aklımda olan ama üretimi bittiği için alamadığım opel vectra 1.9 cdti 150 HP elegance 2. el olarak almayı düşünüyorum.
    sizce nasıl bir tercih olur bu araç?
    donanım olarak full ön park sensörü hill holder gibi özellikleri var. günümüz araçlarında olan bi çok özellik mevcut.

1.9 motorun bi problemi falan var mı? otomatik şanzımanla almayı düşünüyorum çünkü

2008 MODEL OPEL VECTRA OTOMATİK 1.9 DİZEL ELEGANCE SİZCE NASIL BİR TERCİH ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

2008 Model Opel Vectra Otomatik 1.9 Dizel Elegance: Kapsamlı Bir İnceleme

Giriş:

Opel Vectra, orta sınıf bir aile sedanı olarak 2008 yılına kadar üretilen popüler bir modeldi. 1.9 litrelik dizel otomatik şanzımanlı Elegance donanım seviyesi, performans, konfor ve uygun fiyatlılık arayanlar için ilgi çekici bir seçenek sunuyor.

Motor ve Performans:

1.9 litrelik CDTI dizel motor, 150 beygir gücü ve 320 Nm tork ile yeterli güç sağlıyor. Otomatik şanzıman vites geçişlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyor ve yakıt verimliliğini artırıyor. Vectra, 0-100 km/s hızlanmasını yaklaşık 10 saniyede tamamlıyor ve karma kullanımda 6,5 litre/100 km civarında yakıt tüketiyor.

Donanım ve Özellikler:

Elegance donanım seviyesi, elektrikli camlar, çift bölgeli klima, hız sabitleyici ve alaşım jantlar gibi zengin özellikler sunuyor. İç mekan, bolca baş ve diz mesafesine sahip, konforlu ve ergonomik bir tasarıma sahip. Geniş bagaj hacmi (500 litre), aileler için pratik bir kullanım sunuyor.

Güvenlik ve Teknoloji:

Vectra, ABS, ESP (Elektronik Stabilite Programı) ve altı hava yastığı gibi kapsamlı güvenlik özelliklerine sahip. Ayrıca, CD çalar ve AUX bağlantı noktası gibi temel bağlantı özelliklerine de yer veriliyor.

Sürüş Dinamikleri:

Vectra, dengeli bir sürüş dinamiğine sahip. MacPherson ön süspansiyon ve çok bağlantılı arka süspansiyon, rahat bir sürüş ve iyi yol tutuşu sağlıyor. Direksiyon hassas ve duyarlı, şehir içinde manevra yapmayı kolaylaştırıyor.

Kullanıcı Yorumları:

Vectra 1.9 CDTI otomatik vitesli model, sahiplerinden genellikle olumlu yorumlar alıyor. Sağlamlığı, konforu ve uygun fiyatlı işletim maliyetleri övülüyor. Ancak, bazı kullanıcılar vites kutusunda ara sıra yaşanan sorunları ve sınırlı teknolojik özellikleri eleştiriyor.

Sonuç:

2008 model Opel Vectra Otomatik 1.9 Dizel Elegance, performans, konfor ve uygun fiyatlılık arayanlar için iyi bir seçim. Güçlü motoru, otomatik şanzımanı ve zengin donanımıyla günlük kullanım için pratik ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Ancak, bazı küçük teknik sorunların farkında olmak ve sınırlı teknolojik özelliklerini göz önünde bulundurmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • CDTİ motor gerçekten çok dayanıklı uzun ömürlü bir motor.
    Arkadaşım geçen sene aldı 250.000 km de bir senede 20.000 km yaptı sorun yok yağını suyunu değiştirip kullanıyor konfor ve yol tutuş bahsetmeye bile gerek yok çok harika yalnız yakıt tüketimine hiç bakmadım o konu da bilgim yok
  • Benim de favori araçlarımdan birisi Hayırlısı olsun

Araştırdığımda makyajlılarında problem olmadığını öğrenmiştim (2006 sonrası)

Aynı motor SAAB'ta da var

Duyduğum tek kötü yanı, DPF maliyeti.. 2. ellerinde 100.000 altında bulmak imkansız gibi

Öff canım çekti.. Olacaktı para, alacaktık mis gibi deri-kumaş koltuklu

• 2.Elini düşünmüyorsan hiç düşünmeden alırsın ama satmaya kalktın mı zor satarsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaner

Benim de favori araçlarımdan birisi Hayırlısı olsun

Duyduğum tek kötü yanı, DPF maliyeti.. 2. ellerinde 100.000 altında bulmak imkansız gibi

kafamdaki sorulardan birisi de malum bu araç 1.6 benzinli olarak çok sattı 1.9 piyasada daha az var. yarın yedek parça durumunda sıkıntı çeker miyim?
    opel elinde parça bulundurazsa yurtdışından gelecek falan derse çok sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum.

birde 2008 olduğu için garanti dışı artık bi sorunda direk ben karşılayacağım.
    şu insignia yerine bu arabayı üretmeye devam etselerdi yada astra gbi clasic olarak satışına devam etselerdi ya ne güzel olurdu.

• Hocam kafanı karıstırmak gibi olmasın ama bu aracın yerine honda accord dusunursenız daha iyi olur malzeme kalitesi + performance zaten sürüş keyfi ve konfor cok üst seviyelerde donanım olarak d segmentindeki en zengin araçlardandır ustunde evladiyelik motor bullunur .
  • Accord yada Awensislere bakın bencede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: swrc

quote:

Benim de favori araçlarımdan birisi Hayırlısı olsun

kafamdaki sorulardan birisi de malum bu araç 1.6 benzinli olarak çok sattı 1.9 piyasada daha az var. yarın yedek parça durumunda sıkıntı çeker miyim?
    opel elinde parça bulundurazsa yurtdışından gelecek falan derse çok sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum.

birde 2008 olduğu için garanti dışı artık bi sorunda direk ben karşılayacağım.
    şu insignia yerine bu arabayı üretmeye devam etselerdi yada astra gbi clasic olarak satışına devam etselerdi ya ne güzel olurdu.

Bugüne kadar hiç parça sıkıntısı çeken duymadım

Bende 98 astra g var. 14. yılımızı tamamlayacağız 1 ay sonra Şeytan kulağına kurşun , bugüne kadar böyle bir sorun yaşamadım. Kaldı ki, parçaların bir çoğunun yan sanayisi ülkemizde mevcut, ama ben orijinalden yanayım her zaman

Bu aracın, 2. elinin bulunmama sebebi bence çok tutulduğundandır

• Dizellerin hepsi otomatik diye biliyorum vectralarda. Çorum-Samsun arasında 2004 1.6 elegance Benzin&LPG ile seyahat etmiştim, konforu ve performansı çok iyiydi. Araç 5 kişi olmasına rağmen hafif eğimli yolda 230 görmüştü.

Şimdiki alacağınız araç 40 bin liradan aşağı değildir, o paraya az daha eklenip İnsignia düşünülebilir. Ama istiyorsanız Vecra Dizel-Otomatik uyumu çok hoş bence. Tam bir aile arabası şiddetle tavsiye ederim
  • benim de her zaman aklımın ucunda olan bir araçtır, düşük km de bulmak neredeyse imkansız, bu tarz otomobilleri alanlar genelde uzun yıllar kullanımı düşündükleri için 2. ele düşük km de düşmüyor umarım temizini bulursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GReddy.x

Dizellerin hepsi otomatik diye biliyorum vectralarda. Çorum-Samsun arasında 2004 1.6 elegance Benzin&LPG ile seyahat etmiştim, konforu ve performansı çok iyiydi. Araç 5 kişi olmasına rağmen hafif eğimli yolda 230 görmüştü.

Şimdiki alacağınız araç 40 bin liradan aşağı değildir, o paraya az daha eklenip İnsignia düşünülebilir. Ama istiyorsanız Vecra Dizel-Otomatik uyumu çok hoş bence. Tam bir aile arabası şiddetle tavsiye ederim

insignia yı bedava verseler almam bunu içtenlikle söylüyorum.
    hiç beğenmiyorum vectra yı bitirip onu üretmek çok saçma biri spor biri gerçek sedan otomobil
    temiz uygun fiyatlı aramaya devam

• quote:

quote:

Dizellerin hepsi otomatik diye biliyorum vectralarda. Çorum-Samsun arasında 2004 1.6 elegance Benzin&LPG ile seyahat etmiştim, konforu ve performansı çok iyiydi. Araç 5 kişi olmasına rağmen hafif eğimli yolda 230 görmüştü.

hiç beğenmiyorum vectra yı bitirip onu üretmek çok saçma biri spor biri gerçek sedan otomobil

Öyle deme Adamlar şu ana kadar yaptığımız en iyi otomobil diyorlar

Haksız değiller

• quote:

mrb uzun zamandır aklımda olan ama üretimi bittiği için alamadığım opel vectra 1.9 cdti 150 HP elegance 2. el olarak almayı düşünüyorum.
    sizce nasıl bir tercih olur bu araç?
    donanım olarak full ön park sensörü hill holder gibi özellikleri var. günümüz araçlarında olan bi çok özellik mevcut.

1.9 motorun bi problemi falan var mı? otomatik şanzımanla almayı düşünüyorum çünkü

Sanırım 2007-2008 modellerinde renkli ekranlı olanlarıdan da satılmıştı. Onlardan bulursanız çok daha güzel olur.

Zaten donanım olarak oldukça dolu bir model. Koltuk ısıtmasına kadar.

Tam otomatik vitesi de konforlu. Yakıtı biraz fazla olabilir beklenenden.

Umarım temizini bulabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Öyle deme Adamlar şu ana kadar yaptığımız en iyi otomobil diyorlar

Haksız değiller

alana neden aldın diyemeyiz. zevk ve tercih meselesi elbette ki ama istedikleri kadar mükemmel olsun ben almam insignia görünce dizayn olarak ben insignia yı yumurtaya benzetiyorum.
    istediği kadar iyi olsun araba da görünüm olacak aynen vectra gibi
    vectra efsanedir kendi ayaklarına sıktılar bence
    şuanda eski kasa astrayı satıştan çektiler dizeller bitti. yeni kasası eski kasa kadar satılmıyor

• Eski kasa satıştan çekilmedi ki astra'da. Ülkemizdeki Euro IV standardı altında araç satışı yasaklandı. Bu sebepten eski kasa dizel gelmiyor
  • quote:

Eski kasa satıştan çekilmedi ki astra'da. Ülkemizdeki Euro IV standardı altında araç satışı yasaklandı. Bu sebepten eski kasa dizel gelmiyor

Eski kasa astra zaten Euro 4 motorlu bir araç değil mi ?
  • Renkli ekran yani CID olan ekranlılar CDC40 opera ses sistemli. adı üzerinde opera sunuyor size

Şaka bir yana 6lı cd değiştirici ve subwoofer çıkışı var. bir çok ayarı mevcut. ses çıkışı güçlü 2*45+3*20 sanırım. normaller ise cd30 var sanırım. 4*20w bir çok ayar yok diyorlar.

cd30 dan cdc40a geçenler var ve ses kalitesinde fark var diyorlar. comfortlarda cd30 var. elegancelerde cdc40 yanılmıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

quote:

Eski kasa satıştan çekilmedi ki astra'da. Ülkemizdeki Euro IV standardı altında araç satışı yasaklandı. Bu sebepten eski kasa dizel gelmiyor

yeni kasadaki 1.3 €5 fakat onunda otomatik olanı yok şu opel bi türlü ülkemize göre araç satışa sunamayacak galiba

en uygun seçenek 1.3 eski kasa idi keşke ondan alabilseydim o da gitti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

quote:

yeni kasadaki 1.3 €5 fakat onunda otomatik olanı yok şu opel bi türlü ülkemize göre araç satışa sunamayacak galiba

en uygun seçenek 1.3 eski kasa idi keşke ondan alabilseydim o da gitti

Evet yeni ksada ki eouro 5 de eski kasada ki euro 4 diye bildiğimden arkadaş da euro 4 altındakilerin satışı yasaklandı dedi de ondan demiştim.Ben fırsatı değerlendirdim son anlarda.

• acil yardım beklıyorum 2.2 dizel vectra 2007 model otomatık vites kronık arzası vs.. varmı acaba kulanan ların yorumu hangı ustaya sorduysam uzakdur dıyor bunun sebebı nedir ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.