Şimdi Ara

Garaj önü park

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar garajımın önüne duba koymama rağmen ısrarla o dubayı alıp araç çekiyorlar adamı arıyorum geliyor bide üste çıkıyor azarlayınca tekrar çekmek istiyor garaja girince belki benim acil işim olacak gece vakti hastam vs. Buna nasıl çözüm getirebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burası Ortadoğu bataklığının/çöplüğünün hemen yanıbaşında bir ülke. Haliyle bizde o bataklığın bir parçasıyız ve insanımızda çöpün parçası olmanın gereğini 7/24 yerine getirmekte beis görmüyor.

Pazartesi günü aracımı apartman otoparkından çıkartacağım, yan binada oturan bir canlı, minibüsü çekmiş parkın girişine, haber ettim ters ters bakarak geldi çekti. Yarım saat sonra işim bitti döndüm, minibüsü yine park girişine çekmiş, haber ettim oflaya puflaya yine geldi çekti. Ben aracı parka koydum bir de ne göreyim, ben girince arkamdan tekrar çekmiş park girişine.

Hiç bir şey demedim, laf insan olana söylenir, bunlar insan olmadığından insan yerine koyup muhatap almaya değmez.

• kolay kolay geleceklerini pek sanmıyorum ancak öncelikle polis ile çözmeye çalışın. kanun gereği yasak zaten ve polisin çekme yetkisi var. bir kere cezai işlem uygulayıp çekseler bi daha bırakmaz zaten.

• OzzY® O kullanıcısına yanıt

Hocam aynı kişi değil ki onu çektirriz diğer gün başka biri gelir koyar sürekli bunla mı uğraşıyım yola zararda vermek istemiyorum kilitli duba alacağım sabit

• Polis hiçbir şekilde gelmez. İlgilenmez. Çekici falanda yollamaz. Burda kanunlar işlemiyor. Kendin kilitli birşey koyman lazım. Hatta garaja sokma önüne sen parket daha iyi. Kilitli dubaları bile kırar bunlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cozum aracini garajin onune park etmek.

• Çözemezsin abi, ülke zaten eğitimsiz mağara adamları ile dolu

Bizim sokakta da var bir kaç tane , hatta telefonunu dahi koymayan var adamın sadece apartmanını biliyorum, dairesini de bilmiyorum geliyor garaj girişine parkediyor. Apaçi bir Polo'su var. Şimdi bu tip ile karşılıklı böyle bir konu konuşulamaz, muhatap dahi olmak istemem.

Kilitli duba alın bence. Böyle mağara adamlarla da pek muhatap olmayın

• Benim evimin önünde de haftada en az iki tane cins tiple uğraşıyorum bu yüzden.

Telefon varsa arıyorum yoksa direk 155'i arıyorum. Genelde 3-5 dk içerisinde araç sahibi koşarak gelip aracını çekip gidiyor. Ancak araç sahibine ulaşamazlarsa çekiciyle iki dakikada alıp gidiyorlar.

• aynı sorunu ben de yaşıyordum. işten eve geliyorum bakıyorum garajın önünde araç var. ilk başlarda sürekli polis ara, adamı ara uğraşıyordum baktım olmuyor. ben de garajımın önüne çeken aracın arkasına çıkamayacağı şekilde park edip eve girmeye başladım. ben onları arayacağıma onlar beni bulsun. bi kaç kere yaptım bunu artık parkeden yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkekAdamınNickiUzunOlur -- 25 Kasım 2021; 9:27:6 >
  • Burası Ortadoğu bataklığının/çöplüğünün hemen yanıbaşında bir ülke. Haliyle bizde o bataklığın bir parçasıyız ve insanımızda çöpün parçası olmanın gereğini 7/24 yerine getirmekte beis görmüyor.

Pazartesi günü aracımı apartman otoparkından çıkartacağım, yan binada oturan bir canlı, minibüsü çekmiş parkın girişine, haber ettim ters ters bakarak geldi çekti. Yarım saat sonra işim bitti döndüm, minibüsü yine park girişine çekmiş, haber ettim oflaya puflaya yine geldi çekti. Ben aracı parka koydum bir de ne göreyim, ben girince arkamdan tekrar çekmiş park girişine.

Hiç bir şey demedim, laf insan olana söylenir, bunlar insan olmadığından insan yerine koyup muhatap almaya değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 25 Kasım 2021; 10:37:14 >
  • karahancer2 kullanıcısına yanıt

yola ya da kaldırıma sabit bir şey yaparsanız bu sefer sizi belediyeye şikayet edebilirler.

• OzzY® O kullanıcısına yanıt

şöyle ki otopark çıkış kapınızın önüne yol kaldırım farketmez bu tarz bir engel yapabiliyorsunuz. bu tarz kilit mekanizmalarını vs. belediye problem etmiyor.

öte yandan milletin otopark kapısına park edip gidenler olduğu gibi bir de nizami şekilde park ettiği halde "sen nerede otuuruyon hemşerim " aygırları var. sana ne kardeşim adam kaldırıma, ters istikamete, otopark giriş çıkışına parketmedikten sonra istediği yere parkedebilir karışamazsın. apartman kapısının önüne park etme öküzleri de başka bir sınıf tabi. adam kaldırıma çıksa anlarım da kapının önüne parketti diye silecek kaldıranlar var sığır sığamıyorsa eğer.

• Size katılıyorum ancak apartman kapısı önüne park etme fikrinize katılmıyorum.

Eskişehir'de yaşıyorum, kaldırımlar zaten 60-70 cm genişlikte. Görgüsüzün teki geliyor apartman kapısının önüne arabayı kaldırıma park ediyor. Binadan çıkarken yan yan yürümek zorunda kalıyorsunuz.

• azizerkan07 A kullanıcısına yanıt

ben de bu konuda size kısmen katılıyorum. yan yan yürünecek bir kaldırımsa gayet tabi insan park ettikten sonra sağına soluna bir bakar. onu geçtim insanlar iş çıkışı ellerinde poşetlerle evlerine girmek istiyor olabilir. böyle bir durumda hem arabanın çizilme riski var hem de insanların rahatsız olma riski. ama kaldırımda 2 kişi rahat yan yana yürüyebilecek mesafedeyse gayet tabi isteyen istediği yere park edebilir(yukarıda saydığım şartları taşımak kaydıyla)

• Engelli yerinede park ediyorlar. Sıkıcan dizlerine sakat bırakcan. Sonra parket tabi kardeşim hakkındır dicen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Garaj önü park

En temizi kilitli çelik duba koymak hocam. 2 tane koyarsınız kafanız rahat olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.