Şimdi Ara

Araç Konsolundan Garaj Kapısı Kontrolü. . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hemen konuya giriyorum..elimeki garajın uzaktan kumandasını arabaya monte etmek istiyorum.kumandayı gizleyip araçtaki boş tuşlardan birinden garaj kapının açmak kapatmak istiyorum. . .garaj kumandası 2 tuşlu (açma/kaptma) araç içinde bir tek tuş kullanarak (hem açma/hem kapatma) halletmek istiyorum bu mümkünmü...
    aracın konsolu...4 lünün sağında ve solundaki boş tuşlardan birini kullanacağım. .
     Araç Konsolundan Garaj Kapısı Kontrolü. . .

buda anlatmak istediği yapmış olan bi r arkadaş ama onun marka model tuş vs farklı. . .bu olay benim aracımda mümkünmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçanBalık -- 18 Şubat 2014; 14:01:23 >

• kabaca yapılabilir gözüküyor. ancak arkadaşın kumanda tek dümeli büyük ihtimalle. tek tuşla açıp kapatıyor. basit mantık;
    Çıkmacıya gidilir oraya uygun düğme bulunur. adım 2 kumandanın plastik kısmı sökülür. 12 v luk akım çekilir kaç voltluk pil ile çalışıyor ise transformatörle o volta çekilir ve devreye bağlanır. Düğme kısmıda araba düğmesinin üzerine denk getirilip devre gizlenerek sorun çözülr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

kabaca yapılabilir gözüküyor. ancak arkadaşın kumanda tek dümeli büyük ihtimalle. tek tuşla açıp kapatıyor. basit mantık;
    Çıkmacıya gidilir oraya uygun düğme bulunur. adım 2 kumandanın plastik kısmı sökülür. 12 v luk akım çekilir kaç voltluk pil ile çalışıyor ise transformatörle o volta çekilir ve devreye bağlanır. Düğme kısmıda araba düğmesinin üzerine denk getirilip devre gizlenerek sorun çözülr.

oda 2 dugmeli...ama aracaki dugmede 4 pin var ...tusun kendi ozelligide olabilir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç kapı önüne geldiğinde otomatik çalışan bir sistem üzerine düşünmeye başladım. ilham için teşekkürler.
  • güncel. . .2 düğmeyi tek bir düğmeye bağlayıp kontrol etmek mümkün olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

güncel. . .2 düğmeyi tek bir düğmeye bağlayıp kontrol etmek mümkün olurmu?

Cam açma kapama gibi çift yönlü çalışan bir düğmede mümkün olur ancak cam rezistansı gibi tek konumlu düğmelerde olmaz.
  • Yanlış anlmayında kafa yorduğunuza uğraştığınıza değecek bir şey değil bence tabi değişik bir fikir ilginç ama şu var zaten o arabayı satacaksınız bu kadar

uğraşmaya gerek yok.Onun yerine araçtaki boşluklardan birine bir şekilde sabitleyip öyle kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabanın Kapısı Kapanmıyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullanım sıklığına göre, sonradan uğraşmaya değmeyecek bir işlem. 100 defa garaja mı girip çıkılıyor her gün?
  • ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    100 değil faakt 7-8 kezgirip çıktığım oldu
  • uçanBalık kullanıcısına yanıt
    100 sembolik zaten, öyle insanı bıktıracak kadar çok sayıda demek istemiştim....
  • Simdi kumandayi ha konsola gömüp konsoldan dügmeye basmissin ha kumandaki dügmeye basmissin. Yapacagin isin pratiklik anlaminda ekstra getirisi yok.Bunun icin konsolun bir taraflarini kurcalamaya ugrasmaya degmez bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ona düzenek kurana kadar kumandayı far yükseklik ayarı yanındaki ufak bölmeye koysanıza.
  • bence aracın orjinalliğini bozmanın bi mantıgı yok kaldı ki yarın bir gün aracı satmak istediğiniz de yaptıgınız yanlış bir işlem aracın döşemelerine zarar verecegınden sıkıntı yaratabilir.
  • pratiklik ve ya kullanışlık açısından haklısınız hiçbir artı yönü yok ..benim merakım arabada bu tusun daha bi orjınallik katacağını düşünmemden ...zaten şuan için projemi askıya aldım..taban aydınlatmasında ufak tefeek onarımlar yapmam gerekiyor . . .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.