Şimdi Ara

2005 model TOYOTA YARİS 1.0. OTOMATİK HAKKINDA ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
39.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2005 model Toyota YARIS 1.0 motor, otomatik vites 45.000 km de araç nasıldır ? Yakıt tüketimi çok olur mu ? En son ne kadar verilmeli sizce? yardımcı olur musunuz ? Daha önce hiç toyota kullanmadım, hyundai elantra kullanmıştım, toyota yarisi şehir içinde işten eve evden işe gitmek için kullanacağım, yakıtı üzer mi ? LPG ile uyumlu mu

• Yapay Zekanın Yanıtı

2005 Model Toyota Yaris 1.0 Terra Otomatik Hakkında Bilgiler

2005 model Toyota Yaris 1.0 Terra Otomatik, kompakt ve yakıt tasarruflu bir şehir otomobilidir. Bu araç, günlük işe gidip gelme ve şehir içi sürüşler için idealdir.

1.0 litrelik 3 silindirli motoru, 69 beygir güç ve 93 Nm tork üretmektedir. 4 ileri otomatik şanzımanıyla kolay ve rahat bir sürüş deneyimi sunar. Yakıt verimliliği konusunda da etkileyicidir ve şehir içinde 6,4 l/100 km, şehir dışında 4,4 l/100 km ortalama yakıt tüketimine sahiptir.

Kullanıcı Yorumları

Kullanıcı yorumlarına göre, Toyota Yaris 1.0 Terra Otomatik, park etmesi ve manevra yapması kolay, güvenilir ve ekonomik bir araçtır. Ancak bazı kullanıcılar, güçlü bir performans veya geniş bir iç mekan beklememeniz gerektiğini belirtmektedir.

Özellikler

2005 model Toyota Yaris 1.0 Terra Otomatik'in bazı önemli özellikleri şunlardır:

• 1.0 litrelik 3 silindirli motor
    • 69 beygir güç, 93 Nm tork
    • 4 ileri otomatik şanzıman
    • Şehir içi 6,4 l/100 km, şehir dışında 4,4 l/100 km yakıt tüketimi
    • Klima
    • Elektrikli camlar
    • Merkezi kilit
    • ABS frenler
    • Çift ön hava yastığı

Sonuç

Toyota Yaris 1.0 Terra Otomatik, günlük ulaşım ihtiyaçları için uygun fiyatlı ve güvenilir bir seçimdir. Yakıt tasarruflu, park etmesi kolay ve şehir içi sürüşler için idealdir. Ancak, güçlü bir performans veya geniş bir iç mekan arıyorsanız, bu sizin için ideal araç olmayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bacanak auris almadan önce denedi çekiş zayıf yokuşta çekiş dahada düşüyormuş
    içi dolu iken daha da sorun olabilir
    araç ta tek yada iki ikişi gidecekseniz tasarruflu olabilir ancak 1.4 motor olanı tavsiye ediliyor
  • arkadaşlar araçla zaten hız yapmayı düşünmüyorum, zayıflıktan kastınız nedir ? Benim amacım başımı ağrıtmaması, otomatik vitesi ileride sorun çıkartmasın, az yaksın istiyorum, motor güvü artınca yakıt tüketimi artmaz mı
  • otomatik vites olduğu için sürekli arza verebilir.Arza verdiği için tamir bakım veya şanzıman fiyatı bayağı tuzludur.
    Bkz şanzıman otomatik şanzıman tamir fiyatı 1000-2000-3000ytl.
  • arkadaşım hyundai ewlantra da otomatik vitesti hiç arıza vermedi 5 yıl boyunca, bakımını yaptırınca otomatik vites niye arıza versin hiç kullandmadınız galiba otomatik
  • ben de otomatik yaris vardı.2 kez arza verdi.garantiden değişti.1500-1500 tamir masrafı çıkardılar.onun için tavsiye etmiyorum.otomatik vites tamiri bakımı çok pahalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarislerin 1.0 ında otomatik şanzıman yoktur MMT şanzıman vardır yani debriyajı olmayan bir düz vitesten başka bişey değildir, klasik otomatikler ile karıştırmayın vemutlaka aracı test ederek alın yoksa hoşunuza gitmeyebilir, robotize şanzıman olduğundan vites geçişleri (özellikle 1 den 2 ye) çok hissedilir, rampada geri kaçar el freni ile kalkmanız lazımdır , motorunun güçsüzlüğüne katılmıyorum basarsanız beklediğinizden fazlasını verir ama bu arada tabiki de çok yakar, şehir içi yakıtı düz vites emsallerinden fazla değildir, ancak İstanbul gibi inişi çıkışı çok olan yerlerde şanzıman vites seçiminde bocalayabilir, bu kadar kötüledikten sonra kullanım amacınıza uyacaksa ve düz güzergahlarda kullanacaksanız gözünüz kapalı alabilirsiniz , biz Eskişehir gibi düz bir şehirde aracımızdan çok memnunuz
  • eeee yok mu yorum yapacak
  • imzamı okuyun lütfen faydalanabilirsiniz.bakın yukarıda bir elin parmağını geçmeyecek kadar az yorum var ama çoğu saçmalık (cevap yazmaya bile gerek görmüyorum artık)
    ayrıca yukarıda yazan arkadaşlar içerisinde kirpi arkadaşın yazdıklarını iyi oku.
    çünkü onun yazıklarının haricinde burada genelde ön yargı okursun.
    saygılarımla...
  • merhabalar bende düşünüyordum bu hafta sonuna kadar.araba pazarına gittim arkasına oturduğum gibi vaz geçtim boyum 1.84 ve aile için düşünmüştük.ama siz 2 kişi kullanıcaksanız sorun olmaz.aksine ön taraf geniş ve kullanışlı.motorun 1.0 olması çekişin zayıf olduğu göstergesi değildir.ayrıca şanzımanıda daha önce belirtilen gibi tam otomatik değildir.sorun olma şansı çok düşük olmasıyla birlikte sorun olsada pek masraflı olucağını sanmıyorum.yaptığım uzun bir araştırma döneminden sonra elde ettiklerim; ekonomik ve sağlam bir araçtır.vergisi düşüktür.park sorunu yoktur.2. eli canlıdır.mekanik ve yürürü sorunsuzdur.bilinen kronik bi arızası yoktur.kısacası sizin kriterlerinize uygundur,hayırlı günler.
  • kardeş araba tip olarak iyi ayrıca 2. el pazarlarında toyotalar darbesi veya alt yapıda bozulmalar olmadığı sürece fazla değer kaybetmiyor.buda efsane kasa corollalardan dolayı kaynaklanıyor ama toyota özellikle dizel motor üretme açısında ciddi anlamda geride kaldı.yaris boyutlarına rağmen geniş bir otomobil işte bu yüzden o motor aracı çekmekte zorlanır diye düşünüyorum.tabii torku da önemli ama o kadarını bilemem...
  • arkadaşlar bende toyota yaris 1.0 MMT şanzıman ile 1.0 opel corsa easytronic arasında kaldım nasıl izmir içi kullanıma uygunmudur bu araçlar çok masraf çıkarır mı bir arıza da acaba ...
  • Tavsiye edemiyorum...

Şanzıman rezalet. (tam otomatik degil cunku)

1.0 motor şehiriçinde bile yetersiz.

1.3 litre olanların tam otomatği var mıydı bu kasalarda? Varsa, onlara bakın.
  • Bu yorumları okudum arkadaşlar ama 2005 model otomatik 1.0 yaris için yapılmış yorumlar.

2008 1.0 otomatik yaris yani üst kasa yaris için ne yorum yapabilirsiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

Bu yorumları okudum arkadaşlar ama 2005 model otomatik 1.0 yaris için yapılmış yorumlar.

2008 1.0 otomatik yaris yani üst kasa yaris için ne yorum yapabilirsiniz acaba?

2008 modellerde de otomatik yoktur MMT vardır, yazılımı ilk kasaya göre daha iyi olsa da sonuçta yukarıda yazdıklarımdan farklı değildir, 2008 kasalardaki motor biraz daha güçlü ve daha az yakar, 3 silindirdir.
  • 2009 yaris mmtnin çok şanzıman problemi verdiğine şahidim. yolda birakma dahil.
    ama eski masadaki herhalde klasik otomatikti. bence ona bakmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 75hp -- 17 Temmuz 2014; 13:58:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.