Şimdi Ara

Opel Corsa2013 model 1.3 CDTI vs Hyundai İ20 1.4 CRDİ'den hangisini önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

B sınıfı, hatchback, dizel ve manuel vitesli bir araç bakıyorum. Fiyat aralığımı zorlayarak 38 bin TL'ye kadar çıkardım. Opel Corsa ve Hyundai İ20'nin dış görünüşü aynı sınıftaki diğer arabalara göre daha güzel gözüktüğünden (kişisel yorum) ve yakın çevremin önerileri üzerine bu ikisi arasında kaldım. NOT: İlk aracım olacak.

Benim araştırdığım kadarıyla genelde aşağıdaki gibi bir yorumlar yapılıyor:

Hyundai İ20
    -------------

Artıları: 1.4 CRDİ değerinde daha güçlü bir motor, iç mekan tasarımının göreceli daha iyi olması, serviste daha ucuz parça değişimi

Corsa:
    ----------

Artıları: Daha düşük MTV, Alman markası olması, dış tasarımının güvenlik ve tasarım açısından daha sağlam gözükmesi, 2. eli iyi ve daha çok güven veriyor.

SORULARIM ŞUNLAR:

Siz bu yorumların ne kadarına katılıyorsunuz? Eklemek/düzeltmek istediğiniz kısımlar var mı? Siz olsaydınız nasıl bir tercih yapardınız?

Çok kararsız kaldım, cevap yazarsanız çok sevineceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicankrc -- 13 Mart 2017; 19:27:4 >

• Corsa nın artıları konusunda bir tek mtv konusunda katılıyorum. Tasarım tabi ki göreceli. Ama şuda bir gerçek eğer bir aracı alma sebebiniz "alman" olması ise o arabanın mantıklı bir yönü olmadığının işaretidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 İ20 1.4 crdi kullanıcısı olarak 6 vites ve 90 hp motorunun artısı olduğunu söyleyebilirim. İstanbul iki bin devir bandında yazın şehir içi 5.3 litre şehir dışı 6. vites 110 (iki bin devir) km sabit hız klima açık 4.6litre yakıt tüketimi gösteriyor. Corsaya bir kaç defa bindim aşağı yukarı aynılar.

Ben olsam paketleri ve fiyatlarında hangisi daha cazip denk gelirse onu seçerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bhdrkl54 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bhdrkl54 umarım iyi bir araç denk getirebilirim.
  • Md984Mustafa M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Md984Mustafa
  • Ben 2012 corsa 1.3 cdti kullanıcısıyım. Corsayı öneririm. i20 hakkında bilgim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.