Şimdi Ara

Chevrolet Aveo 1.4 LS nasıldır? (Araba tavsiyesi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar üniversite öğrencisiyim ve ilk arabamı alacağım.
    Bunun dışında alacağım arabayı annemle birlikte kullanacağım o yüzden küçük ve otomatik bi araba olmasını istiyor kendisi aynı zamanda ben de acemiliğimi atmış olacağım bi nevi. Çok fazla araştırmadım ancak bi tanıdığımızın arabasını almayı düşünüyoruz araç 2011 model Chevrolet Aveo 1.4 LS 70 bin kilometrede.

Verdiğim linkteki aracın aynısı aslında ancak lpg yok. 35 bine alacağız biz bu araç nasıldır iyi değilse 35 bine kadar başka araç önerilerinizi de alabilirim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwerkingDead -- 12 Nisan 2019; 11:38:39 >

• cok yakar az kacar . cruze al en azindan konforu fazla .
  • o modellerde dizel aveo sürmüştüm. araba inanılmaz şekilde ses alıyordu içeri. yalıtım yok gibi birşeydi. benim 91 model araba daha sessiz. motorunu vs bilmiyorum ama çok kalitesiz gelmişti bana.

edit: benim kullandığım bir üst kasaymış. baktım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 12 Nisan 2019; 14:59:8 >
  • Eski aracımdı (sedan versiyon) ,

Konfor anlamında eksikleri olsa da binilir ve satılır, kullanıcısını memnun eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

cok yakar az kacar . cruze al en azindan konforu fazla .
    cruze hantal kalır, yakıtı bir tık daha üzer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

o modellerde dizel aveo sürmüştüm. araba inanılmaz şekilde ses alıyordu içeri. yalıtım yok gibi birşeydi. benim 91 model araba daha sessiz. motorunu vs bilmiyorum ama çok kalitesiz gelmişti bana.

edit: benim kullandığım bir üst kasaymış. baktım şimdi.
    gm aveoda fiattan aldıkları mj motorları kullandılar, dizel lineayı nasıl kullanıyorsan dizel aveo da aynı ayarda
    bende benzinlisi var motor gürültüsünün 40,5 desibel olduğu ölçülmüş ki tatmin edici bir değer
  • bu paralara alinir binilir.
  • 1.2 ls yeni kasasını kullandım bir dönem. 86 beygirdi. 8 hava yastığı esp vs. güncel özellikleri olan fiyatına göre iyi arabadır. sizin sorduğunuz bir önceki kasa sanırım. yeni kasasını tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

cruze hantal kalır, yakıtı bir tık daha üzer

Alıntıları Göster
    yakitlari ayni . aveo seri araba degil zaten . ikisinin icine baksan direk cruze alirsin
  • quote:

yakitlari ayni . aveo seri araba degil zaten . ikisinin icine baksan direk cruze alirsin

Alıntıları Göster
    Konfor ve donanım olarak cruze c kasa olması sebebiyle daha iyi ama 1.6 ecotec motor olarak önce 113 bg geldi, sonra 124 bg getirdiler tam yükte rampada deviri tutturamayıp süratten düştüğünde zor toplar. Aveoda kasa hafif olduğundan böyle bir sorun yaşamadım, en dik rampada bile araç bayılmadan süratini koruyor.

2014 aralıkta 1.4 turbo geldi emin değilim 140 veya 163 bg olması gerekiyor kasa rahatladı.

Aveo ile uzun yolda en iyi yakıt tüketimim 6.2 lt olup, cruze hantal olduğundan bu değere gelmez. arada 300 kg ağırlık farkı var.

• Ben CDTI motor 1.3 dizelini aldım kullandım 2-3 ay sonra gürültüsünden, özellikle motor ses yalıtımının yetersizliğinden, yakıt ve parça masraflarından, arıza kodu uyarısından bıktım. Sattım. Bir daha almayı düşünmem. Zaten Chevroletin de Türkiye ye gelme gibi isteği yok. Opeli de PSA sattı. Sıkıntı çıkaran parçalarından biri olan mazot filtre kutusu sensör var diye 600-700 lira olur mu? Aveo ise oluyor. Aveo ucuzsa alınır ucuza satılır. Başka bir hikayesi yok. Piyasası olan bir araba fiyatına satmaya kalkarsan satılmaz başıma geldiği için söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 13 Nisan 2019; 10:2:50 >
  • Alacaginiz 70 binde olan aracın hasar kaydı max 2000 tl, degisen yok, boya 1-2 onemsiz parca ise fiyat iyi. Araca gelince cok yakar, icine cok ses aliyor ve kalkış hariç 2. 3. Vitesler asilmiyor.
  • quote:

Konfor ve donanım olarak cruze c kasa olması sebebiyle daha iyi ama 1.6 ecotec motor olarak önce 113 bg geldi, sonra 124 bg getirdiler tam yükte rampada deviri tutturamayıp süratten düştüğünde zor toplar. Aveoda kasa hafif olduğundan böyle bir sorun yaşamadım, en dik rampada bile araç bayılmadan süratini koruyor.

2014 aralıkta 1.4 turbo geldi emin değilim 140 veya 163 bg olması gerekiyor kasa rahatladı.

Aveo ile uzun yolda en iyi yakıt tüketimim 6.2 lt olup, cruze hantal olduğundan bu değere gelmez. arada 300 kg ağırlık farkı var.

Alıntıları Göster
    113 bg otomatik cruzem var. hocam kullanmadan yorum yapma bence . rampada 2000 devirde bile hizlaniyor . 2500 deviri gecmiyo bile araba . uzun yolda 5.8 e bile dusuyo ortalama . ben 30km ortalama ile sehir ici ve disi 450km karisik 8.3 suan . foto istersen atayim. ben de boyle yorum cok okudum . kullanmayan bilmez

• quote:

113 bg otomatik cruzem var. hocam kullanmadan yorum yapma bence . rampada 2000 devirde bile hizlaniyor . 2500 deviri gecmiyo bile araba . uzun yolda 5.8 e bile dusuyo ortalama . ben 30km ortalama ile sehir ici ve disi 450km karisik 8.3 suan . foto istersen atayim. ben de boyle yorum cok okudum . kullanmayan bilmez

Alıntıları Göster
    Opel'e hizmet veren mali denetim firmasının çalışanı olarak kullandığım araçlardan edindiğim intibaya göre yazdım, cruze da gaz tepkimesi zayıf, pecochip veya pedal box ile iyileştirme yapılabiliyor; 2011 de ben de cruze alacaktım, gediz ve damla'da ki arkadaşların ikazı ile cruze'dan vaz geçip damla'dan aveo aldım, 2015 de chevrolet Türkiye'den çıkmaya karar verdiklerinde balkan'da aveo'yu takasa verip 1.4 turbo cruze alayım dedim, fiyatta anlaşamadık. cruze bilmediğim kullanmadığım bir araç değil, o fiyata alınabilecek en dolu araba ama bana göre bazı modelleri hantal yurtdışında ki gibi 1.8 veya 2.0 ile gelseydi daha iyi olurdu.

İlave : cc ile kullanıldığında otomatik düz vitese göre bir tık daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 15 Nisan 2019; 8:28:40 >

• quote:

Opel'e hizmet veren mali denetim firmasının çalışanı olarak kullandığım araçlardan edindiğim intibaya göre yazdım, cruze da gaz tepkimesi zayıf, pecochip veya pedal box ile iyileştirme yapılabiliyor; 2011 de ben de cruze alacaktım, gediz ve damla'da ki arkadaşların ikazı ile cruze'dan vaz geçip damla'dan aveo aldım, 2015 de chevrolet Türkiye'den çıkmaya karar verdiklerinde balkan'da aveo'yu takasa verip 1.4 turbo cruze alayım dedim, fiyatta anlaşamadık. cruze bilmediğim kullanmadığım bir araç değil, o fiyata alınabilecek en dolu araba ama bana göre bazı modelleri hantal yurtdışında ki gibi 1.8 veya 2.0 ile gelseydi daha iyi olurdu.

İlave : cc ile kullanıldığında otomatik düz vitese göre bir tık daha iyi.

Alıntıları Göster
    hocam büyük bir hata yapmışsınız .
    1.4 aveo ile en güçsüz cruzenin 0-100 değeri aynı. 12 saniye .

gaz tepkimesi pecochip yazılımı ile aveodan daha seri halde.

merak ettiğim bir konu da aveo ile cruze arasında dağlar kadar fark var. ikisi arasında kalmayı çözemedim valla

aveo ile clio
    cruze ile civic arasında kalsanız anlarım

• o kasa değilde son aveo lar iyiydi benim bildiğim. Aveo az yakar, cruze çok yakar yalnız.
  • quote:

hocam büyük bir hata yapmışsınız .
    1.4 aveo ile en güçsüz cruzenin 0-100 değeri aynı. 12 saniye .

gaz tepkimesi pecochip yazılımı ile aveodan daha seri halde.

merak ettiğim bir konu da aveo ile cruze arasında dağlar kadar fark var. ikisi arasında kalmayı çözemedim valla

aveo ile clio
    cruze ile civic arasında kalsanız anlarım

Alıntıları Göster
    İstanbul'da ki yetkili servisler cruze sorunları ile pek uğraşmak istemediklerinden aman abi uzak dur diyorlardı, denetimde gördüğüm kadarıyla servise tamire gelen cruze adedi de bir hayli fazla idi, 2015 de cruze yeni modellerde sorunlarını düzeltti ama bu sefer de avrupa piyasasından çekildi.

Şu anda servis benim aveoya 40 veriyor, 60 peşine opel astra sport otomatik teklif ediyor, ama şu anda başka planlarım olduğundan düşünmüyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.