Bildirim
Hyundai Getz 1.3 GLS alınır mı?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
GETZ' e bende bakıyorum ama nasıl araçtır bilmiyorum, 45 bin bütçe ile otomatik jazz, polo, clio, corsa bakıyorum, getz bunların sonunda yer alıyor ama aşağıdaki araç hoşuma gitmedi değil.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-otomatik-hatasiz-97979-km-getz-707583832/detay/ -
Bu 48 ediyorsa benim era 68 eder herhaldequote:
Orijinalden alıntı: Rwenzori
GETZ' e bende bakıyorum ama nasıl araçtır bilmiyorum, 45 bin bütçe ile otomatik jazz, polo, clio, corsa bakıyorum, getz bunların sonunda yer alıyor ama aşağıdaki araç hoşuma gitmedi değil.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-otomatik-hatasiz-97979-km-getz-707583832/detay/
-
Ne sacma bir düşünce bu yahu
Ne yani 1.4 yokuşta köpek gibi çekiyor da 1.3 çekmiyor mu ?
Suzuki maruti de 0.8 litre motor var 4 kişi yokuşta bana mısın demiyor.
800cc ha , 1.8 litre yada 2.8 litre değil.. -
Pek anlamadığım için soruyorum öyle midir diye -
Sitemim size değil bu düşünceyi herkesin kafasına sokan cahillerde..quote:
Orijinalden alıntı: 05mete05
Pek anlamadığım için soruyorum öyle midir diye
Abi yaa 1.0 litre motor alınır mı ,,, gitmez o araba.... Çekmez o araba... Yokuş çıkmaz o araba .. bunu diyenlerin hiç biri ömründe 1 litre motorlu arabaya binmemiş insanlar.
VW golf ' de var 1 litre motor , binin bakalım gidiyor mu gitmiyor mu -
48 e getz mi satıyorlar off fiyata bak. -
Araba fiyatları uçtu, kışa doğru almak lazım. -
Birde gerçekten edermiş gibi satıyorlar, zorluyorsun bin lira filan iniyor.quote:
Orijinalden alıntı: marjinal7140
48 e getz mi satıyorlar off fiyata bak. -
Peki 1.3 satarken zor olur mu ? -
0.8 motorla banamısın demiyor he vay bequote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Ne sacma bir düşünce bu yahu
Ne yani 1.4 yokuşta köpek gibi çekiyor da 1.3 çekmiyor mu ?
Suzuki maruti de 0.8 litre motor var 4 kişi yokuşta bana mısın demiyor.
800cc ha , 1.8 litre yada 2.8 litre değil..
Düz yolda bi gitsinde -
Hiç bindin mı hocamquote:
Orijinalden alıntı: Dark Territory
0.8 motorla banamısın demiyor he vay be
Düz yolda bi gitsinde
Alıntıları Göster
-
Bikaç kere yokuşlarda yanından geçtim kaplumbağa gibi gidiyodu içinde 3 kişiyle. Eski bmc Kamyonlar selektör yapıyoduquote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Hiç bindin mı hocam
Alıntıları Göster -
O bahsettiginiz golf 1.0 tsi turbolu oldugu icin iyi gidiyor. Atmosferik motorda isler degisir. getz icin 1.4 alinmali performansi ve piyasasi daha iyidir 1.3 alinacaksa da 1.4 fiyatina alinmamali ucuz olmali. -
Yaklaşık 15 yıldır " böyle arabaları kim alıyor acaba " diye düşünüyordum , bu forum gibi sitelere ara sıra göz atmaya başladığımdan beri gördüm kimlerin aldığını.
Allah yardımcınız olsun. -
800 cc'lik maruti çeker tabi ama nasıl çeker?
mesela eski ford d 1210'a 15-20 ton yük attığın zaman da yokuşta çekiyor. ama en sağ şeritten 20-30 km hızla anca tırmanabiliyor. -
ilk aracım 2005 model 1.3 bir getzdi. yaklaşık 3 sene kullandım.
hatırladığım kadarı ile aracın biraz falza yakması ve frenlerinin pek güven vermemesi haricinde yeterli dolulukta bir araçtı. kullandığım dönemde de fazla masraf çıkarmadı. -
dayımda var 1.3 gls 498 bin km de lpgli,motor gitmiyor ancak şehir içine gayet yetiyor.uzun yolda tatmin etmez ama gerek dayanıklılığıyla gerek lpg uyumuyla gerekse yakıt tüketimiyle üzecek bir motor değil.Accent admiredeki motorun aynısı zaten,12 valf üstten tek egzantrikli bir motor. -
Beyler 2004 Polo mu? 2011 1.2 clio mu?
Gariptir ikiside yaklaşık aynı fiyat, ikiside hatasız, 100 binin altında... -
3 yıldır sorunsuzca kullanıyorum. Çekip çekmeme mevzusu b sınıfı 30 bin bandındaki bir arabadan ne beklediğinize bağlı. 1.4 ü tabiki tutmaz ama standart bir kullanıcıya kesinlikle yeterli. Emsallerindeki tüm araçlarda yokuşta 1 vites düşersiniz zaten.
Yıllar önce bir tanıdığınkini kullanmıştım, sonrasında kuzene de aldırdım. Arkasından da kendim aldım. 99 binde aldım şu an 147 bindeyim. O fiyata sorunsuz lpg ile uyumlu, ekonomik, baş ve diz mesafesi çok iyi olan bir araba. Daha geçen ay lpg tankını yenilediğim için yakıt ölçümüde yaptım ilk gazı bitirerek. Ortalama 8.7 litre lpg çıktı. Bu değer şehir içi kullanımla ama çok sıkışık yerlerde de kullanmadım. Güzergahım genelde akıcıdır.
Benimki gls ama onunda kendi içinde donanım farkları var. Abs, çift airbag, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, yol bilgisayarı, uzaktan kumandalı merkezi kilit, deri direksiyon ve sis far var. Yeni kasa 1.4 paketlerin çoğunda yok bu özellikler. Arkadaşımda 2010 start paketi var, arabada sadece sürücü hava yastığı ve klima var.
Bagajı emsallerinden küçüktür. Bir de zıplama huyu var yükü görünce. Onun dışında arabadan memnunum.
Yalnız piyasa malum, 30 bine değil 1.4, 1.3 lerin bile temizini zor bulursunuz. Hele otomatikse o getzin piyasası tümden uçuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznk40 -- 13 Temmuz 2019; 23:0:7 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
O bahsettiginiz golf 1.0 tsi turbolu oldugu icin iyi gidiyor. Atmosferik motorda isler degisir. getz icin 1.4 alinmali performansi ve piyasasi daha iyidir 1.3 alinacaksa da 1.4 fiyatina alinmamali ucuz olmali.
|
Benzer içerikler
- renault symbol 1.4 expression plus yorumları
- ford b max yorum
- honda jazz yorum
- lada samara hangi modeli tutuluyor
- b suv araçlar
- renault logan
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X