Şimdi Ara

hyundai getz 1.5 CRDI alınır mı ? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ; ben hyundai getz 1.5 CRDI 2006 model kilometresi 173.000 de olan arabayı almayı düşünüyorum

şuanki bana sunulan fiyat 16.000 lira nasıl uygun mudur alınır mı sizce bunların piyasası nasıldır , yani bu fiyat eder mi bu araba ?

ilerde satmak istesem aynı fiyat seviyesinde zarar etmeden satabilir miyim ?

sizce ne yapmalıyım almalı mı uzak mı durmalı ,

Teşekkürler..

• fiyat iyi gibi. Boya - kaza falan yoksa tabi. Ama yine de 15.000 TL ye falan düşürmeye çalışın. Km fazla yüksek gelmesin, en azından oynanma ihtimali düşük. Motor bakımı tam yapıldıysa zaten hala saat gibidir. Uzun yolda 20 kr nin altına düştüğünü duydum (sadece duydum). Ha bu arada motor 3 silindir aklınızda bulunsun. Kısa mesafe ataklığı dudak uçuklatır :) Biraz gürültülüdür hayliyle. Yalnız 1.3 GLS ile yakıtları hemen hemen aynıdır, LPG'liyse tabi. :)

Aklınıza başka birşeyler takılırsa sorabilirsiniz.
    Saygılarımla..
  • 15.000-15.500 e alınırda,zevkli zevkli binilirde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCM@Ny@k

merhaba ; ben hyundai getz 1.5 CRDI 2006 model kilometresi 173.000 de olan arabayı almayı düşünüyorum

şuanki bana sunulan fiyat 16.000 lira nasıl uygun mudur alınır mı sizce bunların piyasası nasıldır , yani bu fiyat eder mi bu araba ?

ilerde satmak istesem aynı fiyat seviyesinde zarar etmeden satabilir miyim ?

sizce ne yapmalıyım almalı mı uzak mı durmalı ,

Teşekkürler..

Ben de 18.000 e fiyat almıştım getz için.2008 benim baktıgım 100 bin deydi . ekspertiz: değişensiz 2 parça boyalı. kararsızım ben de.
  • Teşekkür ediyorum tavsiye ve yardımlarınız için , şimdi araba pazarına geçicem eğer yine aklıma takılan birşeyler olursa yeniden sizlere sorularımı yöneltirim,

birde , ön frenlerde sorun varmış masrafı ne kadardır peki ? aldıktan sonra yaptırmak mı doğru olur yoksa alıcağım kişiye yaptırtıp öyle almak mı doğru olur ?

Teşekkürler,

Kolay Gelsin..
  • Kardeş daha düşük km'li temiz araç bulursun 18 civarına,riske girme.Ön frende sorun en iyi ihtimalle balatalardadır o bile yaklaşık 100TL'ye gelir.Masraflı araba alma benden sana tavsiye

Hani 13-14 civarı olsaydı eyvallah derdim motor sağlamsa.Ayrıca 2006 modellerde eski nesil üç silindirli dizel var mı yok mu bilmiyorum ama muhakkak dört silindirli olanları tercih et,2006'da makyajla beraber motor da değişmişti,arada tek tük var yine üç silindirli galiba.
  • araç sadece biraz dar debriyaja basarken ayagım frene sürtüyordu çok atak bir araç bence alınabilir bir araç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    98 Opel CORSA 1.4 GLS Alınır mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 114000 kmde 2006 modeli 16.500e aldım fiyat biraz daha düşse iyi olur.
  • 3 silindirli olduğu için hem sesli hem de biraz titreşim olur haberin olsun.düşük devirlerde daha fazla titremesi oluyor ve kışın 4 silindirli dizellere göre daha zor ısınıyor.3 yıl kullandım bu mereti.gayet güzel kaçar.abs'li versiyonunu almanı tavsiye ederim.çünkü abs sistemi harika.aslında paran varsa 4 silindirlilere yönelmeni öneririm.ben ilk sahibitdim ve 75000 km de sattım.genelde bi sorun çıkarmadı.alcağın arabaya tam olarak baktırmanı tavsiye ederim sonuçta kmsi fazla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.