Şimdi Ara

Citroën Berlingo 1.9 D (2006) nasıl araba tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
21.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum .

• Arabanın motoru için çok söylenti var ama doğrusunu kullanan bilir bazıları bu araçlar çabuk motor istiyor derler bazıları çok iyi motor diyor bir ara bende düşündüm ama yazılanların etkisin de kaldım vazgeçtim 1.5 kangoo aldıydım.
  • hocam yakıtı az diyolar bide konforu falan önemli benim için 2006 model 30000 km buldum bitane tavsiyelere göre alcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERHAN58

hocam yakıtı az diyolar bide konforu falan önemli benim için 2006 model 30000 km buldum bitane tavsiyelere göre alcam

Bende öyle söylentiler duydum az yakıyor falan diye ama bu araçlarda turbo yokmuş önceden bir tartışma konusu vardı çok karalamışlardı aracın motorunu 2.0 HDI iyi demişlerdi onun da vergi dezavantajı var. Bir de bu araçlar ticari araç konfor arama ben Vectra B'den Kangoo'ya geçtim bir söz vardır "Attan inip eşeğe binmek " doğrudur otomobil konforu bekleme. Araç temiz güzelse tabi ki de alınır bu aracı kullananlar seni daha iyi aydınlatacaktır.
  • aracı yahudi dinine mensub birinden alıyorum ya çok temiz araç :)
  • quote:

aracı yahudi dinine mensub birinden alıyorum ya çok temiz araç :)

Araç temizse tabiki de alınır ama şu foruma bir bak yazılanlara.

http://forum.donanimhaber.com/m_41282849/tm.htm

ve bu sayfaya da göz atabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_36739911/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazarnet58 -- 23 Temmuz 2012; 16:26:17 >

• Bende partner-kangoo-berlingo bakiyordum tanidigim usta ile konusurken sormustum abi 1.9 dizeller daha ucuz onlardan mi alsam die
    walla sen bilin amma hayatinin hatasi olur demisti
    belki ornek teskil edebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yapma :)
  • Motor olarak eniştem 2001 berlingo kullandı.(1.9D 75 bg)2. berlingo 2004 model(1.9D 71BG)Şuankide 2011 berlingo
    iki araçlada 100.000'den fazla yaptı motorda olumsuz bir durum ile karşılaşmadı.Bakımları tamdı.Motoru uzun yokuşta zorlayınca hararet ibresi hemen yükseliyordu.Yakıtı biraz fazlaydı.Performansı da çok düşüktü.Sürgülü kapı kolları(dışarıdan)zırt pırt bozulurdu.
  • Eski teknoloji ve cok verimsiz motorlar iyi dusunmek lazim....

• quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Motor olarak eniştem 2001 berlingo kullandı.(1.9D 75 bg)2. berlingo 2004 model(1.9D 71BG)Şuankide 2011 berlingo
    iki araçlada 100.000'den fazla yaptı motorda olumsuz bir durum ile karşılaşmadı.Bakımları tamdı.Motoru uzun yokuşta zorlayınca hararet ibresi hemen yükseliyordu.Yakıtı biraz fazlaydı.Performansı da çok düşüktü.Sürgülü kapı kolları(dışarıdan)zırt pırt bozulurdu.

emre hocam alma diyosun yani ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Motor olarak eniştem 2001 berlingo kullandı.(1.9D 75 bg)2. berlingo 2004 model(1.9D 71BG)Şuankide 2011 berlingo

emre hocam alma diyosun yani ?

Ben olsam almazdım onun yerine alternatiflerine bakarsanız daha iyi olur.
  • Fiat Doblo 1.9 JTD motoru iyidir ve memnun olanı çoktur yalnız üst dilim vergiye girer daha alternatif olarak 1.3 doblo daha sonra 1.5 Kangoo almanı tavsiye ederim Doblo Kangoo'ya göre daha yumuşak bir süspansiyona sahiptir.
  • Motoru performans olarak çok performanslı bir motor değil ancak verimli bir motor mazot olarak kaçak mazot kullananları görmüştüm genede araç sağlamdı yani dayanıklı bir motor bence.
  • Turboyu kafanıza takmazsınız.
  • aldım çok memnunum araçtan saolun beyler :)
  • Hocam tecrubelerinizi paylasirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: babapars

Hocam tecrubelerinizi paylasirmisiniz

eVET bende 2006 almayı düşünüyorum yardımcı olurmusun yazılımla güç artışı yapamazmıyız ?
  • quote:

aldım çok memnunum araçtan saolun beyler :)

hocam 2004 1.9 D berlingo almak üzereyim 194bin km'de..
    sen aldığın günden beri bi sıkıntı yaşadın mı? yakıtı nasıl, tecrübelerini paylaşabilir misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.