Şimdi Ara

2020 Yeni 508 GT-Line mı Yeni Passat Elegance mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
5.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2020 Yeni 508 GT-Line mı Yeni Passat Elegance mi ?

Beklenen soru geldi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap çok basit ve net.

Binmek içinse 508, yok eğer ticaret içinse Passat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş maşaallah Allah da çok versin ülkede ki bütün arabaları sen alıyorsun herhalde Mercedes ler passat lar uçuşuyor

• Pasaat da bınmek ıcın kotu degıldır bence yol tutusu olsun herdaım kendını yınede kanıtlamıs bır arac dsg lerdede heralde gereklı guncellemeler oldu son dönemde sanıyorsam ...
  • Büyük çoğunluk 508 der fakat iş gerçekten satın almaya geldi mi 508 önerenlerin dahi birçoğu Passat alır.
  • İkisi arasından Passat.

Değer kaybı, talep, çabuk satış önemli değilse bana göre 508 her konuda Passat'tan üstün.
    Fakat D segmentinde Passat harici model almak için sağlam fiyat avantajı gerekli.
    Segmentini bu kadar domine eden Passat varken başka araç almak ileride ruhen huzur verse de madden pişmanlık yaratabilir.
    Parayı da sokakta bulmadığım için yeni çıkmış bir modele bu parayı bağlamayıp Passat alır geçerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: talhadogdu

Büyük çoğunluk 508 der fakat iş gerçekten satın almaya geldi mi 508 önerenlerin dahi birçoğu Passat alır.
    İşte en güzel yorum. Sanırım sorunun cevabı burada..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Corsa mı 208 mi? (2020 model)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olaya objektif yaklaşıp ikisi ile de test sürüşü yapmak lazım. ha yakın zamanda satarım dersen tabii ki hiç test sürüşü yapma ve passat al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 508 2. eldeki durumu me olur ilerleyen dönemde netleşir
  • 508 tutulursa, çok satmasa bile, değerini korur. örnek 3008. hayvan gibi şiyapıyorlar, sıfırından yüksek fiyata satmaya çalışan onlarca ilan var, şimdi bir modele baktım geçen gün fiyat alınan, İKİNCİ EL! KULLANILMIŞ ilanlardan biri hariç (o da kazalı) hepsi sıfırının üstünde fiyatta ki 2018 model olanı bile. tabi bunun en büyük sebebi pejonun liste fiyatından yüzde 15 indirimli sattığı halde liste fiyatını yüksek göstermesi. millet liste fiyatına göre fiyat belirliyor

508 öyle olur mu bilinmez, ama olabilitesi yüksek bir araç bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 28 Ocak 2020; 9:35:33 >

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    508 de 3008 gibi olur mu

Tiguan'da 1.6 TDI DSG olmayınca QQ ve 3008 çıktı
  • Bu erdalın konularındanda sıkıldım nereye girsem bu anlamadım gitti bi alsada kurtulsak

• Herkes pejo der bassat alır,
    Herkes Mazda, Alfa, Volvo över bassat alır

Bu iki mesaj yağmuruna kendinizi hazırlayın :)

• Hocam fiyatları nedir?

• Bat-Man kullanıcısına yanıt
    Elimizde sadece liste fiyatları var

mart teslim
  • Aile için bence passat hem geniş hem her işini görebilecek bir araç ama 508 sportif bir araç olduğu için geniş bir aile tercih etmez bence
  • 508 tanıtım videolarını izlemiştim, sonra gidip bayide kendim gördüm, denk araçlar değil bence. Passat cc (ya da Arteon) vs 508 olabilir. çocuklu aileler için zor araç 508. Bekarlar ya da çocuksuz aileler tercih edebilir. Ayrıca ülkemizde 2.el değeri diye de bir faktör var. 508 spor değil de klasik bir d sedan yaparsa o zaman passat ile karşılaştırılabilir.

• 508 güzel araba ama 2 kişilik ne yazıkki. Bekarsan olabilir
  • 508 der Passat alır geçerim.
  • Beklenen soru gelmismis

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.