< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2020 Yeni 508 GT-Line mı Yeni Passat Elegance mi ? (4. sayfa)
-
-
bende binmek için 5 yıllığına araç alıcam da. tüm yollar malesef passata çıkıyor. Mantık evliliği yaptım pişmanım bu sefer duygusal davranacam galiba. Tabi tek şıklar onlar değil seat cupra, golf gte da şıklar arasında çupra veya golf gte olursa duygusallıkta zirve olur heral.
-
Passatla uzun yol yaptım, gayet konforlu ve genişliği güzel bir araç. Ayrıca TDI motor az yakan bir motor. Performansı yeterli. Ülkenin şimdiki halini göz önüne alınca, yakıt fiyatları araç satışları göz önüne alınca bunlar bile lüks. Benim bu ikisi arasında net tercihim 508 olurdu, düşünmezdim bile, 5008 kullanıyorum, konforu passata göre 508 in düşük olacaktır belki, üstelik 500.000 ₺ ye de 508 almazdım. Prime paket ya da belki Allure paket bir 508 alırdım. Kullanmak için aldığımdan 1.6 puretech 180 bg versiyonunu tercih ederdim. Evet passattan fazla yakar belki, ama tasarım, iç mekan, bana göre görsel anlamda passattan daha güzel. Her iki markayı da kullandığım, tecrübelerini yaşadığım için 508 i tercih ederdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi ki 508 ve burada yazılanlar gibi, herkes 508 der, ama Passat alır diye bir durum da kalmadı, sadece forumdaki bazı kişiler öyle yazıyor...
Bundan 1 yıl önce bende tamamen aynı görüşe sahiptim, ama son 1 yılda hem kendim 3008 ve 508'i uzun yolda kullandım, hemde çevremdeki insanlar 3008 aldı... açıkçası düşüncem değişti. Bu arada belirteyim, 3 adet Passat ve 1 adet 407 aldım hayatımda, her biri ile en az 200 bin km yaptım, iki marka da babamın oğlu değil, hiçbir markanın da fanboyu değilim.
Bakın millet nasıl Tiguan'dan vazgeçip 3008'e saldırdı?!?!?!?!
VW DSG'den vazgeçtiği gün cevap direk Passat olur, ama DSG olduğu sürece VW kan kaybetmeye devam edecek...
Bu arada kendi aracım da DSG'li...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 25 Mayıs 2021; 17:46:0 > -
bir ikinci dünya savaşı filminde Norveç'te uçağı düşen 3 Alman ve 2 İngiliz bir avcı kulübesine sığınıyor..... arabalar hakkında konuşuyorlarken di diyalogları:
Alman: -Almanya dünyanın en iyi arabalarını üretmekle bilinir.
İngiliz: -Evet, dünyanın en sıkıcı arabaları yani, İngiliz arabalarının bir zerafeti ve tarzı vardır.
Alman:-Ama hep bozuluyorlar.
İngiliz: -Sırf güvenli ve yemeği hergün akşam 7 de veriyor diye bir kadınla evlenir miydin?
Alman: - Şeyyy... Bunu ona karşı kullanmazdım.
İngiliz: -Peki ya şehvet nolacak? Ya macera? Beklenmedik birşeyler olmadıkça insanlar sıkılır.
Sanırım hem evlilik hemde araba tercihimizi ve sonuçlarını İngiliz subayı güzelce ifade ediyor.
arabayı da nikahımıza alacakmış gibi düşünmenin bir anlamı yok bence. güvenlik testlerinde bir zaafiyeti yoksa çok problem değil 5 yıl sonunda 30 bin lirayı geçmez ikisinin de fiyat farkı.
-
Ben 508 aldım
Asla Passat düşünmedim.
İyiki de almışım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eniştemde geçenlerde bu iki modelinde olduğu bir listeyle D segmenti araç bakıyordu sonuç olarak gerek kalitesi gerek prestiji olsun, ikinci elde de min. değer kaybı ve güvenlik, verimlilik vs. gibi disiplinlerde de segment referanslarını belirlediği için Passat aldı.
Pejo özelinde de yeni 508’de özellikle tavanın fabrika çıkışı yamuk montajı direk seçenekler arasında elemesine sebep olmuştu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BethestaTabi ki 508 ve burada yazılanlar gibi, herkes 508 der, ama Passat alır diye bir durum da kalmadı, sadece forumdaki bazı kişiler öyle yazıyor...
Bundan 1 yıl önce bende tamamen aynı görüşe sahiptim, ama son 1 yılda hem kendim 3008 ve 508'i uzun yolda kullandım, hemde çevremdeki insanlar 3008 aldı... açıkçası düşüncem değişti. Bu arada belirteyim, 3 adet Passat ve 1 adet 407 aldım hayatımda, her biri ile en az 200 bin km yaptım, iki marka da babamın oğlu değil, hiçbir markanın da fanboyu değilim.
Bakın millet nasıl Tiguan'dan vazgeçip 3008'e saldırdı?!?!?!?!
VW DSG'den vazgeçtiği gün cevap direk Passat olur, ama DSG olduğu sürece VW kan kaybetmeye devam edecek...
Bu arada kendi aracım da DSG'li...
Aynen öyle en basitinden gir sahibinden.com a baktım peugeot ilan sayısında fark atmış 1.6 50 adet var bide passat yeni kasaya baktım aynı motor falan neyse yazmaya gerek var mı Türkiyeyi bu forumdan ibaret sanan ender insanlardansınız. Peugeot ve 500 bin tl bilemiyorum Altan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ülen zamaninda lansmandan 270.000tl ye 0km 1.5tsi Elegance satin alarak hayatinin vurgununu yaptin serefsizim.quote:
Orijinalden alıntı: FrankGallagherxAynen öyle en basitinden gir sahibinden.com a baktım peugeot ilan sayısında fark atmış 1.6 50 adet var bide passat yeni kasaya baktım aynı motor falan neyse yazmaya gerek var mı Türkiyeyi bu forumdan ibaret sanan ender insanlardansınız. Peugeot ve 500 bin tl bilemiyorum Altan
Alıntıları Göster
Suan 2021 modelini 480 den assagi birakan bayi yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
Ülen zamaninda lansmandan 270.000tl ye 0km 1.5tsi Elegance satin alarak hayatinin vurgununu yaptin serefsizim.
Suan 2021 modelini 480 den assagi birakan bayi yok.
Alıntıları GösterDaha çaktırma hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X