Filistin kara harekatı sonrasında olduğu gibi, İran yine gaz alıyor..
Sözde balistik füze yere düşen füzeden patlama vs gözükmüyor..
Kasko - Sigorta sorusu? (Aracıma vurdular)
Selam arkadaşlar, Arabama park halinde vurdular tutanak tutup yetkili serviste karşı tarafın sigortasından boyasız göçük düzeltme işlemi yapıldı 11k gibi bir ücret çıkarmışlar. Şimdi bu işlem benim tramerime işleyecek mi? Artık arabada hasar kaydı var mı?
Selam Arkadaşlar
Son zamanlarda kafama takılan bir konuyu sizinle paylaşmak istedim. Gözlemlediğim kadarıyla, ikinci el araç piyasasında eski model araçların düşük kilometrelerde olmasına rağmen oldukça yüksek fiyatlarla satılması birçok kişiyi rahatsız ediyor. Ben de bu durumu anlamakta zorlanıyorum.
Sizce bu durumun arkasında ne gibi sebepler yatıyor? Düşük kilometreli olması, aracın yaşına göre fiyatının artmasını haklı çıkarır mı sizce? Yoksa piyasada bu tarz araçların değerlendirilmesiyle ilgili yeni bir yaklaşım mı gerekli?
Oy için kimlere yalvardılar nelere diz çöktüler o kadar belli ki. İşte kendini vatan sever sanan tayfada bunlara oy veriyor savunuyor.
Şebnem Korur Fincancı Kimdir?
Adnan oktarcı
Sahte raporcu
TSK için kimyasal silah kullanıyor diyen bir vatan haini yada ajan?
REKLAMLAR----
REKLAM BİTTİ-----
Eskiden futbol kulüp başkanıydı ondan falan filan.. Adam resmen eş başkanıymış gibi davranıyor. Rte ne yaptıysa adım adım tekrarlıyor.
Özgür Özelde aralarına katıldı tabiki katılacaktır dağ farelerine nasıl yaranacaklar yoksa..
Forumda milliyetçi kisvesiyle gezinen atatürk profil resimliler suskun hepsi iki yüzlü çünkü
TOGG Nürburgring'de | Pist Turu
Yağmurlu havada olması gayet iyi olmuş slip lastiklerle bu gövdeyle iyi iş çıkarmış. Tabi emir beyinde tecrübesiyle güzel anlar ortaya çıkmış.
Buda Misha reisin kanalından
Haber olarakda Trthaberde yayınlanmış
Eren Erdem "Chp Halk tv ye aylık 2 milyon TL ödüyor"
Piroyu aratıcak heralde
Esenyurt'ta fare istilası!
Esenyurt'taki fare istilası görüntülerinden nasıl köpeklere pay çıkarılmış anlamıyorum. Sözde köpekler toplatıldığı için fareler çoğalmaya başlamış!. Ne zamandan beri Köpekler fare avlar oldu? Sokağa dökülen onca kemik mama yemeklerden sonra gün yüzüne çıkmaları normal değil mi? Köpektaparlar iyice çığırından çıkmaya başladılar.
1.2 dig-t nissan qasqai anlık gaz kesme sorunu
Merhaba aracım 2015 1.2dig-t otomatik benzinli Nissan Qasqai. Araç da gaza tam veya yarım bastığım zaman bir anda anlık frene basıyormuşum gibi yığılıp bırakıyor gazlamaya devam ediyor. Sizce bu sorun ne olabilir .Haftaya sanayiye gideceğim kafama çok takıldı size danışmak istedim.
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.098
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 33.757 (Bu ay: 319)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.764 (Bu hafta: 5)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic