Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
-
-
Öyle bir ikilemde kalsam Tucson alırdım ben. Yeni Tucson çok iyi olmuş, tek düşündürücü yanı çift kavrama dct olurdu ama A3te çift kavrama DSG. Tucson alırdım ben olsam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elmayla çileği kıyaslayıp hangisini alırdınız demişsiniz :)
-
Tuscon 4x4 u için birisi video atmıştı bildiğin polat kasa x5 in geçtiği yeri çıkamadı birde dct şanzıman bela şikayet sitesinde bol bol şikayet var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 28 Ocak 2022; 12:16:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle A3 alırdım.
-
Tucson, markasının Hyundai olması dışında her açıdan Audi A3'den daha iyi bir araç
Sizin araçtan beklentiniz nedir ? Ben kendim suv kullanan birisi olduğum için a3 ü kesinlikle seçmezdim. Kullanışlılık benim için daha ön planda. Ne istediğinize karar verin sonra zaten hangi araç olduğunu seçeceksinizdir.
Yeni Sportage yi beklerdim. İki modelden birini seçecek olsam şahsi zevkler söz konusu olduğu için a3 derdim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu gerçekten bir soru mu? süslü golf ile tucson u gerçekten karşılaştırıyor musun?
-
Düşünmeden a3 alırdım, çünkü düşünürsem Tucson alırım.
-
Yurtdışında olsa %99 tucson derler ama burası Türkiye halkayla hava bastığını sanan baya bi kesim çıkar
Aslında çok bi fark benim için suv yada sedan a3 ü eledim şu an tuscon la formentor arasındayım
Valla Bence Tucson.
Aile kullanacak hacim önemli, gırtlak dolusu donanım olsun denirse Tucson. Donanım, hacim önemli değil; önde halkayı göreceğim derseniz A3.
Bu arada her Tucson konusunda Sportage önerenler var. Birebir aynı araçlar ve kia distribütörü çok düşük donanımlarla yüksek fiyatlı araç getiriyorken insanlar niye beklesin?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yürütme maliyetlerini unutmayın hyundai 5 yıl garanti veriyor bu da cabası.
-
bahsi geçen tucson 4x4 fiyatına bir bakayım dedim 825 bin tl'cik. elim ayağım titredi valla.
-
2si arasında kesilikle tucson elite plus alınır. o fiyatlara çıkınca yelpaze çok genişler başka araçlarda gündeme gelir
-
Tucson 4.4 hicbirbayide bulunmuyor 4.2 elite mevcut sadece
OTOPARK.comyoutubeHyundai Tucson'lar ile KAR EĞLENCESİ w/ @Otomobil Dünyam | OTOPARK.comhttps://youtu.be/1Fc1jeHgEO4
Tucson iyiymiş la
Acılı adana mi portakallı havyarmı gibi bi durum olmus seninki.
İki arac ne alaka biraderr
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Tucson, markasının Hyundai olması dışında her açıdan Audi A3'den daha iyi bir araç
|
Düşünmeden a3 alırdım, çünkü düşünürsem Tucson alırım. |
2015 BMW 520İ aracını satıp elite plus tucson alan biri olarak gülerek okudum.
Ben olsam oturduğum yeri değiştirirdim :) Aklı başında, marka takıntısı olmayan biri düşünmeden tucsonu alır. Dedemde kore gazisidir bu arada, o hakaret olarak algıladığınız millet her sene gazisini sorar. |
Öyle bir ikilemde kalsam Tucson alırdım ben. Yeni Tucson çok iyi olmuş, tek düşündürücü yanı çift kavrama dct olurdu ama A3te çift kavrama DSG. Tucson alırdım ben olsam.
|
Sizin araçtan beklentiniz nedir ? Ben kendim suv kullanan birisi olduğum için a3 ü kesinlikle seçmezdim. Kullanışlılık benim için daha ön planda. Ne istediğinize karar verin sonra zaten hangi araç olduğunu seçeceksinizdir. |
elmayla çileği kıyaslayıp hangisini alırdınız demişsiniz :) |
Yurtdışında olsa %99 tucson derler ama burası Türkiye halkayla hava bastığını sanan baya bi kesim çıkar
|
Umarım ironidir |
Yav ne cahil adamsin.
Hyundai markasi Genesis ile E, Equus ile F segmentinde bile uretim yapan bir firmadir. Tutmuş bazzat ayarinda arabasi olmadi diyor Hay bazzat ın batsın. |
Benzer içerikler
- egea kronik sorunlar
- filtre marketim
- megane 4 lastik basıncı
- golf 7 ile 7.5 arasındaki fark
- sıfır araç mtv kim öder
- ford fiesta sıfır
- renault symbioz
- jaecoo 7 yorumlar
- trugo şarj istasyonu haritası
- togg ortakları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X