Şimdi Ara

Yeni Tucson mu Yeni a3 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba tucson 1.6 dizel 4.4 elite plus modeline bakmaya gittim aslında araç beni çok büyüledi

ama baktım a3 sline da aynı fiyat ama bayide yok sizce hangi araç alınmalı teşekkürler 🙏 istanbul trafiginde sık kullanıyorum

• Öyle bir ikilemde kalsam Tucson alırdım ben. Yeni Tucson çok iyi olmuş, tek düşündürücü yanı çift kavrama dct olurdu ama A3te çift kavrama DSG. Tucson alırdım ben olsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elmayla çileği kıyaslayıp hangisini alırdınız demişsiniz :)

• Tuscon 4x4 u için birisi video atmıştı bildiğin polat kasa x5 in geçtiği yeri çıkamadı birde dct şanzıman bela şikayet sitesinde bol bol şikayet var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 28 Ocak 2022; 12:16:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle A3 alırdım.

• Tucson, markasının Hyundai olması dışında her açıdan Audi A3'den daha iyi bir araç

• Sizin araçtan beklentiniz nedir ? Ben kendim suv kullanan birisi olduğum için a3 ü kesinlikle seçmezdim. Kullanışlılık benim için daha ön planda. Ne istediğinize karar verin sonra zaten hangi araç olduğunu seçeceksinizdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni c4 mü yoksa yeni 308 mi
    14 yıl önce açıldı
    Yeni Polo mu ? Yeni İbiza mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni Sportage yi beklerdim. İki modelden birini seçecek olsam şahsi zevkler söz konusu olduğu için a3 derdim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu gerçekten bir soru mu? süslü golf ile tucson u gerçekten karşılaştırıyor musun?

• Düşünmeden a3 alırdım, çünkü düşünürsem Tucson alırım.

• Yurtdışında olsa %99 tucson derler ama burası Türkiye halkayla hava bastığını sanan baya bi kesim çıkar

• Aslında çok bi fark benim için suv yada sedan a3 ü eledim şu an tuscon la formentor arasındayım

• Valla Bence Tucson.

• Aile kullanacak hacim önemli, gırtlak dolusu donanım olsun denirse Tucson. Donanım, hacim önemli değil; önde halkayı göreceğim derseniz A3.

Bu arada her Tucson konusunda Sportage önerenler var. Birebir aynı araçlar ve kia distribütörü çok düşük donanımlarla yüksek fiyatlı araç getiriyorken insanlar niye beklesin?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yürütme maliyetlerini unutmayın hyundai 5 yıl garanti veriyor bu da cabası.

• bahsi geçen tucson 4x4 fiyatına bir bakayım dedim 825 bin tl'cik. elim ayağım titredi valla.

• 2si arasında kesilikle tucson elite plus alınır. o fiyatlara çıkınca yelpaze çok genişler başka araçlarda gündeme gelir

• Tucson 4.4 hicbirbayide bulunmuyor 4.2 elite mevcut sadece

• OTOPARK.comyoutube
    Hyundai Tucson'lar ile KAR EĞLENCESİ w/ @Otomobil Dünyam | OTOPARK.com
    https://youtu.be/1Fc1jeHgEO4

Tucson iyiymiş la

• Acılı adana mi portakallı havyarmı gibi bi durum olmus seninki.

İki arac ne alaka biraderr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.