Yıl sonu kampanyaları başladığından beri bakınıyorum. Kafama yatan araç bulamadım bide size sorayım dedim. Normalde asla arabaya çok değer veren biri değilim. Çok irdelemeden alır geçerim. Ama malum ülkemiz şartlarında en mantıklı aracı almak için araştırmak şart. Sonuçta az para vermiyoruz. Golf 1.5 tsi İmpression manuel pakete 1.269.000 teklif aldım. Ama acaba Seat Ateca Xperience mi kaysam diyede düşünmüyor değilim. Dsg sevmediğimden arada kalıyorum. PSA grubundan yıldım. Toyota alıp binecek yaşa gelmediğimi düşünüyorum daha. Ne yapacağız abiler bıktım bu piyasadan araba işlerinden anlayan abileri dinlemek isterim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.5 milyon bandında alınabilecek en mantıklı sıfır araç
-
-
Bulabilirsen 1.6 ya tuscon comfort
X ceed
Psa içinde ama grandland
Bunlar şu anda firsat aracı hangisi kafana yatarsa,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabayla yasin ne alakasi var hic anlamamisimdir. Toyota sürünce arkadas grubunuz la araniz mi bozuluyor ne oluyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaşlı olduğun için anlayamazsın Tasshelhoff :)
Yazan : bir başka yaşlı
-
Ben 20 yasimdayken de boyleydim, araba makinedir hem verimli sorunsuz hem de guzel gorunecek bir araba alacak kadar zengin olamadim hic :) o sebepten guzelligi hep son siraya koydum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 11 Kasım 2024; 9:53:12 >
Yeni FIAT Panda gelecek onu al tam gençler için.
-
Kia Ceed HB Elegance 1.5 160 ps benzinli. 1.450.000 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 11 Kasım 2024; 10:4:49 > -
olay arkadaşlarla aramızın bozulması değilde üstad , kıyafet seçerken nasıl 20 yaşındaki adamla 50 yaşındaki adam aynı şeyleri almıyorsa buda öyle bişey. enine çizgili tişört sol ön cepte kimlik ehliyet sigara altına kumaş pantolonla sivri burun kundura anahtarlarıda kemere takmak gibi ...
-
Bence ayni sey degil, araba sizin ve varsa ailenizin ihtiyacıni karsilamak ve guvenli bir sekilde bir yerden bir yere tasimak icin kullanılan bir makine. Bir prestij statu sembolu olmamali en azindan normal gelir grubundaki insanlar icin.
Simdi size hic masraf acmayacak, yakiti da diger arabalarin yarisi kadar olan ve gayet guvenli ici bagaji genis bir corolla vision hybrid 1590 tl mesela su an. Sirf yasima uygun degil diye almiyorsaniz bence yanlis bir davranis veya cok zenginsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 11 Kasım 2024; 11:30:30 >
bende araç bakıyorum 1.5 milyonu bir kuruş geçmesin diyorsan egea cross en mantıklısı. benim isteğim nedir ? güncel donanımı olsun, bozulmasın, ucuza tamir olsun, lpg uyumlu olsun. toyota da baktım ben fakat bazı serilerde kazalarda hava yastığı açmama problemi var. facebook tr grubunda gördüm. işin kötüsü kaza olmadan da anlayamıyorsun. o yüzden eledim aracı. açılmadıktan sonra 38 hava yastığı olsa ne fayda
-
bir link verirmisiniz merak ettim.
-
şurada 5 gün önce bir arkadaşla yazışmıştık. arabalar sağlam dağılmış sahipleri mahkemey verecekti .
Toyota Corolla Cross TR | FacebookfacebookTürkiye'de bulunan Toyota Corolla Cross kullanıcılarının veya Toyota Corolla Cross hakkında bilgi edinmek isteyenlerin üyeliği bulunan, sosyal etkileşimi yüksek grup.https://www.facebook.com/groups/656142452666055/posts/1175187090761586/?comment_id=1175440854069543&reply_comment_id=1176001760680119 -
honda jazz crosstar
-
Tucson 1.6 T-GDI Comfort (C segment SUV)
Kia XCeed 1.5 T-GDI Elegance Plus (C segment Crossover)
İkiside 5 yıl garantili.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 22 Kasım 2024; 23:22:42 > -
honda ve toyota ihtiyar arabası. clarkson bununla çok dalgasını geçmiştir. insanlar yaşlanmaya başladı mı honda ya da toyota alır diye. annesi honda jazz almış yaşlandıkça.
-
golf çok güzel araç ama manuel golf alacağıma dsg polo alırdım. konforu bitiriyor manuel şanzıman. yani demem o ki seat al geç.
-
E yaslandikca arabanin derdiyle sorunuyla ugrasmak istemez insan o bakimdan dertsiz sorunsuz arac tercih etmesi normal.
Benim ruhum yasli demek :)
ya arkadaş caponları bir cacık sanıyorsun. sorunsuzluğu basitliğinden ileri geliyor. serdar bilmemnenin bir vidyosu var, usta orada diyor; capon araçlarının şasesi daha basit oluyor almanlara göre. bir alman kalitesi, izolasyonu yok diyor. sorunsuzluğu basitliğinden ileri geliyor diyor. senin gibiler de bir halt sanıyor onları. ha dert sorun da abartılıyor. bir de caponların bakımı onlarda daha ucuz. o da çekici geliyor insanlara. e bizde ucuz da değil. bizim halk neden düşkün? çünkü onlar düşkün. taklitçi zihniyet işte. sorun da yok zaten almanlarda 80bine geldim. tık yok. daha bir ampul patlamadı, tek sigorta atmadı. daha ne olsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 23 Kasım 2024; 0:12:9 > -
ya tutturmuşsunuz bir basitlik basitlik
o eskidendi.
vw şu an ne satıyor? 25 yıllık şanzımanla 15 yıllık tsi motor.
japonlar ne satıyor? artık atmosferik japon kalmadı gibi bir şey farkında değilsen uyandırayım, seneye civic te tam hibrid gelecek ha bizim ülkede satar satmaz orası ayrı mesele toyota zaten ucuz arabam olsun diye hala atmosferik corolla satıyor geri kalanın alayı hibrit.
neredeyse tüm japon araçları tam hibrid, şu en en karmaşık motor sistemi bu.
hadi biz anlamıyoruz arabadan, arabanın bedava olduğu abd de neden japonlar yok satıyor da premium hariç almanların esamesi okunmuyor. onlarda mı arabadan anlamıyor?
80 bin km de sorunum yok demişsin, 80 bin km bir avrupa aracı için çok km sayılabilir haklısın örnek göstermekte ama bir japon arabası için km den bile sayılmaz.
bi zahmet sorunun olmasın 80 bin km nedir allahaşkına, o km de japon araçları buji bile değiştirmiyor.
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 23 Kasım 2024; 0:42:3 >
-
motordan bahseden kim? caponlarda nerde almanlardaki gibi şase onlardaki gibi yalıtım, ayrıntı? yok böyle şeyler işte.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Arabayla yasin ne alakasi var hic anlamamisimdir. Toyota sürünce arkadas grubunuz la araniz mi bozuluyor ne oluyor?
|
olay arkadaşlarla aramızın bozulması değilde üstad , kıyafet seçerken nasıl 20 yaşındaki adamla 50 yaşındaki adam aynı şeyleri almıyorsa buda öyle bişey. enine çizgili tişört sol ön cepte kimlik ehliyet sigara altına kumaş pantolonla sivri burun kundura anahtarlarıda kemere takmak gibi ... |
Yaşlı olduğun için anlayamazsın Tasshelhoff :) Yazan : bir başka yaşlı |
Benzer içerikler
- shell helix ultra 5w-40 yorum
- peugeot 3008 kronik sorunlar
- en iyi ekspertiz firmaları
- motor yağ basıncı az
- peugeot 2008 elektrikli yorumlar
- xiaomi yu7
- passat üretimi durdu mu
- reev fancy
- yeni honda accord
- suzuki jimny 5 kapı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X