Merhaba arkadaşlar, Maksimum 750 bin TL bütçem var ve bu bütçeye uygun araç arıyorum. Kendi belirlediğim bazı seçenekler var, ancak sizlerin de önerilerini almak isterim. Bu araçlar hakkında bilgi sahibi olanlar varsa artılarını, eksilerini ve kronik sorunlarını paylaşabilir mi? Araçlarda kaputta değişim olmaması, en fazla 1-3 parça boyalı ya da hatasız olması tercihimdir. İlk arabam olacak, bu yüzden çok fazla değer kaybetmeyen, piyasası iyi olan ve kronik sıkıntısı fazla olmayan bir model istiyorum. Benzinli, dizel, manuel veya otomatik fark etmez. İşte düşündüğüm araçlar: 1. Fiat Egea 1.6 Multijet (2015-2017)
2. Hyundai i30 1.6 CRDi veya GDI (2013-2014)
3. Opel Astra J Kasa 1.4T (2013-2014)
4. Renault Megane 4 1.5 dCi veya 1.6 (2016-2017)
5. Ford Focus 1.5 TDCi veya 1.6 (2015-2016)
Sizce bu araçlardan hangisi daha mantıklı? Yakıt tüketimi, yedek parça maliyeti, sürüş konforu ve ikinci el piyasası açısından en avantajlı model hangisi olur? Bu araçlarla ilgili tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim! 🚗💨 |
750 Bin TL’ye Alınabilecek En İyi Araçlar – Tavsiyeleriniz?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İkinci el piyasası diyorsan egea eleyeceksin az prim yapıyor diğer markalara göre.
Bana göre bu listede en mantıklı megane 4 geliyor.
Listenize 1.33 corolla ekleyebilirsiniz. O fiyat bandında alınabilir sorunsuz araç. 2.5 yıldır kullanıyorum hatta bir kaç güne ilana koyacağım düşünürseniz mesaj atabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Megane 4'ün km'si biraz yüksek diye çok iyi bakmıyorum, ortalama 180 bin km civarı. Favorilere eklediklerimin bu sebeple sıkıntı yaratıyor. Toyota'nın 1.33 motoru ise tercihlerim arasında yok. Yine de teşekkürler!
-
Ben egea alırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Astra j sport+stil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
egea değer kaybı tanımına uymaz piyasada zilyon tane var alırken alternatifi çok birisi olmasa diğerini alırım diyor insan.
fakat alabileceğin en yeni en düşük km araçta o olur.
AstraJ 1.4t ye Lpg değmemişse motoruna iyi baktırılıp öyle alınır yoksa 1.6 cdti dizeli alınır. Performans olmasada olursa 1.3 cdti de alınır.
Favoriden ilan atayım
Focus 3 dizel olanı alınır manuel için sorun yaşamazsın. Benzinlisi lpg yemediyse alınır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 3 Nisan 2025; 2:17:33 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X