Beyler su berbat ekonomide 2004 132.000 km de 1.4 klimali bir dacia solenza buldum beyaz renk 65 bine birakiyor. Clio motorlu araba cok dandik ama masrafsiz ve dusuk km. Ileride Satarken bas agritir mi ? Bagaj ici arka camurluk iclerinden kulelerinden paslaniyor. Kronik sorun olarak bu var baska bulamadim. Peugeot 106 ile ayni parada ikisi arasinda kararsizim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dacia solenza alinir mi ?
-
-
Araç bakımlıysa alın.
-
Çoğunluğu tarla ya da şantiye çıkması. Temiz bulunursa alınır
-
Motora iyi baktirin.Benim arabanin motoruyla ayni olmasi lazim.Blok catlagiyla meshur bunlar.Genlesme deposunda yag olmasin dikkat edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Scala olanlar en donanımlılarıydı hatırladığım kadarıyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViperSRT -- 10 Mayıs 2022; 21:57:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ciddi bir problemi yoksa motor durumu da fena değilse 65 bine klimalı araç alın gitsin hocam
Alıp kullanmış biri olarak hiç memnun olmadığım araç. 2. Sahibinden aldım. 80binde ve scala paketti. Bagajda su alma sorunu vardı. Çok sert bir araçtı. Konfor yok denecek kadar az. 1 airbag var. Abs yok. Kullandığım araç lpgli idi. Yakıtı gerçekten çok ekonomikti. Kliması mevcuttu. Aklıma gelenler bunlar şimdilik. Kafanıza takılan bir soru olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mig,Toyota corona baktın mı?
Vectra A da alabilirsin bu bütçeyle.
Taunus da bakılabilir aslında ama çok yakıyor o yüzden bulaşmamak daha iyi olur. Yakıt fiyatları çok yüksek.
Köy yollarına vurmak için alacaktım ama vazgeçtim. Hakkında söylenenler pek de hoş değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki ileride satmak istedigimde zorlanir miyim ? Tutulan model degilmis sandero/logan gibi gitmez diyorlar. 3-4 yil bindikten sonra elimde kalir mi ? Siz rahat sattiniz mi ?
Onu bilmemem. Ben 5 ay kadar kullandım ilana koydum. 1 ay içinde satılmıştı.
65 bine klimalı araba işte daha ne istiyosun hocam düşünmen hata tamam çürüyo ediyo konforsuz vs ama 65 bine veriyorlar o paraya broadway zor bulursun
zamanında alma hevesim vardı ama çok kalas gibi bi araba. performans zayıf. ama şehir içinde klimalı iş görür. şehir dışında yorar.
-
O paraya 2002 klimalı doğan sor bulursunuz, çalışıyorsa alın geçin.
Araç olarak brodbey ve sümbül arası. Parçaların çoğu sümbül. Mekanik olarak reno sümbül sağlamlığında ve parça/usta bulunurluğunda. Motor 1.4 75 beygir sümbül motoru zaten.
Hocam almadıysnız bana paslayın ben alayım
65 bini telefona yatırsan daha kolay elden çıkarırsın hocam. Sakın bulaşma.
Şöyle bir şey al devam et.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-curuk-yok-duzgun-muane-var-1020598948/detay
Oğuzhan Kızıltuğ FilmsyoutubeHerkese merhabalar ben Oğuzhan Kızıltuğ,elimden geldiği kadar siz sevgili abonelerim için araç videoları hazırlamaya çalışıyorum.Bugün de sizler için değerli arkadaşım Mustafa EKER'in 1987 Model Murat 131 Doğan aracını görüntülemeye çalıştım.İyi seyirler diliyorum. Videoya katkı sağlamak için beğenip kanalıma abone olursanız çok sevinirim. Müzik: Duran Tokluca Beatz. Video kullanılan müzik linki: https://www.youtube.com/watch?v=p_kz2PHIolw&list=LL&index=11https://youtu.be/ZZE6VRcQbYAÇürük araba daha iyi oluyor ne öyle Deccal'i görmüş gibi kaçıyorsunuz? Bas köpüğü çek macunu Tesla Roadster gibi karbon fiber gövde verimi alırsın.
-
Kliması Allah'a emanet çalışıyordur büyük ihtimalle, kompressör kilitler komple temizlik+radyatör+kompresör bulmak zorundasın piyasada sıfırı da yoktur büyük ihtimalle başına bela olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X