Şimdi Ara

KİA RİO MU? HYUNDAİ ACCENT VGT Mİ? (DİZEL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar normalde 29 tl civarı bir dizel arıyordum 10 bin tl biryere vermem gerekti bütçem 19-20 bin tl arası kaldı. piyasada 2006 model üstü dizel bu paraya sanırım sadece bu iki model var. çok kararsız kaldım acaba bu araçlardan tavsiye edebileceğiniz artı eksi yönlerini söylebileceğiniz şeyler var mı? çünkü iki aracada çok yabancıyım. ve beni 3 4 sene sorunsuz idare edecek bir araç istiyorum. istemeyerekte olsa elimde kalan bu parayla bunların içinden en iyisi almak istiyorum lütfen yardımcı olun teşekkür ederim..

• ikiside aynı araba.
    hangisini alırsan al farkeden birşey yok.
  • Seat Ibiza veya Cordobaya bakmanızı öneririm.Her iki arabadan iyidir.sınıfında donanımı en dolu araclardandır

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2006-model-seat-cordoba-1-4-tdi-dizel-s-rider-orjinal-bakimlari-39887811/detay?
  • hiç mi fark yok aralarında anlamadım?
  • ikiside aynı ortak fabrikada üretiliyor, doğrudur kaliteleri aynıdır ama ben genede rio alırdım, daha güzel tipi var accent e göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibekir
    ikiside aynı ortak fabrikada üretiliyor, doğrudur kaliteleri aynıdır ama ben genede rio alırdım, daha güzel tipi var accent e göre

hocam peki satarken ikinci elleri nasıldır? Yani kia ların ikinci eli daha dezavantajlı gibi
  • piyasa tutunurluğu 2 el gibi konularda hyundai daha avantajlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tave03

hiç mi fark yok aralarında anlamadım?

evet hiç bir fark yok.
    motorundan tut şasi'sine, şanzımanından tut ses sistemine kadar aynı...
    yalnız piyasada 2.eli accent era'nın daha güçlü'dür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAVCI

Seat Ibiza veya Cordobaya bakmanızı öneririm.Her iki arabadan iyidir.sınıfında donanımı en dolu araclardandır

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2006-model-seat-cordoba-1-4-tdi-dizel-s-rider-orjinal-bakimlari-39887811/detay?

dizel motoru hyundai-kia kadar başarı değil.
    aynı zamanda iç hacimi seat cordoba'dan daha geniş'tir.
    rio ile era'nın dingil mesafesi 2500mm

• donanım olarak hangisi daha doludur acaba? Hyundai daha boş gibi geldi bana
  • quote:

donanım olarak hangisi daha doludur acaba? Hyundai daha boş gibi geldi bana

accent era'nın style sport donanım oldukça dolu'dur.
    sunroof, ABS+EBD, 8 hava yastığı, deri direksiyon ve vites topuzu, dijital klima, hafif alaşım jant, krom yan çıtalar, elektrikli ön ve arka camlar ,elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, USB ve AUX bağlantılı 6 hoparlörlü MP3'lü ses sistemi v.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: kritios

quote:

sunroof, ABS+EBD, 8 hava yastığı, deri direksiyon ve vites topuzu, dijital klima, hafif alaşım jant, krom yan çıtalar, elektrikli ön ve arka camlar ,elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, USB ve AUX bağlantılı 6 hoparlörlü MP3'lü ses sistemi v.s

hocam peki fiyatı nekadar? Bütçemizi aşar mi..
  • 2. eli düşündüğünüz için hyundai size daha uygun olur, ayrıca reno ve fiatında 2. eli kuvvetlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAVCI

Seat Ibiza veya Cordobaya bakmanızı öneririm.Her iki arabadan iyidir.sınıfında donanımı en dolu araclardandır

Ben de bu aracı tavsiye ediyorum.19-20ye alacağın accent team donanım olur o da boş donanım ancak s-rider donanım baya iyi.

• rio al bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kritios

quote:

hocam peki fiyatı nekadar? Bütçemizi aşar mi..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-hyundai-accent-satilik-hyundai-era-1-5-style-34017744/mega-foto/?photo=4

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2006-cok-temiz-orijinal-39643411/detay

• TAVCI T kullanıcısına yanıt
    2009 era da 2011 ibiza kullandım ibiza sanayiye abone oldu era ise sanayinin yolunu unuttu. ama konfor olarak era daha kötü.
  • Eğer kısa süre sonra satacaksanız Era çünkü era nakit paradır hangi galericiye verseniz hemen alır. Motor mekanik zaten çok sorunsuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradona43

2009 era da 2011 ibiza kullandım ibiza sanayiye abone oldu era ise sanayinin yolunu unuttu. ama konfor olarak era daha kötü.

2006 model cordoba 1.4 TDI kullandım 2012 yılında 109.000 km de sattım.Yağ ve fıltreler harıcınde sadece 1 kere fren balatası degıstırdım.Yıne olsa aynı arabayı alırım.Ama kullanmadan kullanmaya da fark var.Hor kullanılmış bir araca denk gelmiş olabılırsınız.Yoksa Seat (özellıkle vw'e gectıkten sonra) sorunlu bır arac degıldır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.