Öncelikle selamlar arkadaşlar bir araç almayı düşünüyorum ve bu 2 araç arasında kaldım ekonomik de olsun sağlam ve masraf cikarmicak beni yormicak (yani masraf illa olur ama zırt pırt tarzın da diyorum) ve tahmini 4-5 yil dan önce degtiremem 2 Side dizel 1.6 otomatik 2017 model sizin görüşleriniz artı ve eksileri nelerdir kullanıcı yorumları bekliyorum arkadaşlar
İkisinden birini seçecek olsam kiayı seçerdim. Masraf çıkarmasın demiştiniz daha yeni açıklandı en az bozulan, masrafsız araç markası Toyota olmuş. Bir bakmanızı öneririm.
Aynı motor, belki kalite de aynıdır.
Ama Cerato çok tipsiz değil mi? Zaten piyasası da yoktur.
i30 hayırlı olsun.
Desicion
kullanıcısına yanıt
Evet l Toyota masrafsız bir araç Corolla tanıdığım birinde var kullanma fırsatım oldu iç mekan çok düz ve atmosferik motor sıkıştırma da yakıyor pek beğenmiyorum tasarımını yoksa dediğiniz gibi 4 yıldır sadece yağ degsimine giderim diyor
MaDMaxiBo
kullanıcısına yanıt
Piyasaya pek önem vermiyorum aslında uzun vadeli düşünüyorum bende i30 favori görüyorum sadece Kia Cerato nün garantide sunmuş oldu 150 bin vs aklımı karıştırıyor daha masrafsız olduğunu söyleyenler oldu garantide zamanın da emin konuşmuş
İ 30 un kiadaki karşılığı ceed e denk geliyor.onuda düşünebilirsiniz.
Cerato dıştan güzel ama içi çok basit kalıyor. i30 son kasa olduğu için i30 alırdım